#دسر_شیک👇
4 تا لیوان شیر
4 تا قاشق شکر
4 تا قاشق نشاسته
من برای اینکه زودتر ببنده نصف قاشق دیگه هم نشاسته میریزم
بعد مثل فرنی روی اجاق هم بزن تا سفت بشه وبعد گلاب و زعفران بریز
وانیل هم اختیاری برای طعمش میتونی بریزی.
بعد یه مقدار از مواد
بعد بیسکوییت کاکائویی با موز خرد کن وسط بریز لایه به لایه دوباره مواد باز بیسکوییت و موز بریز
بیسکوئیت و موز قابل حذفه ولی حضورشون تو طعم دسر، تاثیر بسزایی داره😉😄😄
بگذارید یخچال بعد 4 ساعت میگیره.
برا این دسر نیاز نیست ته قالب رو چرب کنی مثل آب خوردن از ظرف جدا میشه!
اول لبه دسر رو با انگشت از ظرف جدا کن بعد برگردون همین
نوووش جاااان🍀☘🍀🌸🌸🌸💐💐💐
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_انجیر👇
انجیر زرد وریز ۵۰۰ گرم/
شکر۲لیوان/
آب۱لیوان/
گلاب مقداری
درقابلمه آب و شکر راریخته تا کمی جوش بیاید و بعد از چند دقیقه انجیرها را اضافه با حرارت کم گذاشته تا پخته وشهدش غلیظ شود در اواخر کار گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم و به در قابلمه دم کنی زده وگذاشته ۲۴ساعت در محیط همانطور بماند بعد درشیشه ریخته
این انجیر ریزها را پیر زن همسایه از حیاطش چیده وخیلی شیرین بود میتوان کمی مقدار شکر را در صورت شیرین بودن انجیر کم کرد،تجربه اول بود😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_ژله_ای
#باسلوق_میوه_ای👇
ژله مورد نظر: یک بسته ترجیحا لیمو یا پرتقال
شکر: یک لیوان سرخالی
نشاسته: نصف لیوان
آب: یک و نیم لیوان
پودرنارگیل: مقداری برای غلطاندن
ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر میریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف میچینیم.
@sofrebanovanbeheshti
🍁تدابیر أيلول اولین ماه پاییز:🍁
🍂ایلول، 30 روز است،
(23 شهریور تا 21 مهر)
🌼در این ماه هوا پاکیزه میشود.
🌾و غلبه سودا افزایش می یابد، که اصلاح آن نوشیدن مسهل است.
🐐خوردن شیرینی جات، و گوشت های معتدل مثل بزغاله و بره مفید است.
🚫🐄و از خوردن گوشت گاو، زیاده روی در سرخ کردنی(کباب) و حمام رفتن زیاد پرهیز شود.
🌸و از عطرهای معتدل استفاده شود.
🚫🍉و همچنین از خوردن انواع بطیخ (خربزه، هندوانه، گرمک، طالبی، دستنبو ...) و خیار پرهیز شود
أيلول؛ ثلاثون يوما، فيه يطيب الهواء و يقوى سلطان المرة السوداء، و يصلح من شرب المسهل، و ينفع فيه أكل الحلاوات، و أصناف اللحوم معتدلة كالجداء و الحولى من الضأن، و يجتنب فيه لحم البقر ، و الاكثار من الشواء ، و دخول الحمام، و يستعمل فيه الطيب المعتدل المزاج، و يجتنب فيه أكل البطيخ و القثاء🍃
◀رساله ذهبیه امام رضا علیه السلام
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۲۲ استاد پرهیزگار .MP3
1.03M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه122🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نعنا_خشک👇
اول همه نعنا ها رو با ساقه پاک میکنم و ریشه ها رو میچینم و برگ های زرد رو جدا میکنم بعد دسته دسته داخل وان میشورم فقط آرام این کار رو میکنم که پخش و پلا نشه😉 بعد که آبشون رفت روی پارچه پهن میکنیم تا خشک بشه بعد دستم رو روی ساقه ها حرکت میدم که برگ ها از ساقه جدا بشه و کاملا پاک بشه و بعد از سبد رد میکنم که همه یه دست بشه و در عین حال ریز نشه😋
@sofrebanovanbeheshti
#ماکارونی_با_ته_دیگ_گل_رز👇
ماکارونی رشته ای آبکش شده۷۰۰گرم
مرغ نگینی شده۲۵۰گرم/
پیاز بزرگ ۲عدد/
سیر له شده۲حبه/
نمک،فلفل،زردچوبه/
رب گوجه ۳تا۴غ/
نان لواش به صورت نوار باریک برش خورده وبه آرامی رول کرده/روغن لازم
ابتدا در قابلمه روغن، پیاز و مرغ ونمک و زردچوبه را اضافه تفت داده تا رنگمرغ عوض شود بعد به آن سیر ورب گوجه فلفل اضافه کرده ۱دقیقه تفت داده در آخر چند قاشق از آب ماکارونی آبکش شده را ریخته همزده و حرارت را خاموش کرده،ته قابلمه روعن ریخته ونان لواش رول شده را چیده وبعد لابه لا ماکارونی آبکش شده و موادمان ریخته به آرامی مخلوط کرده وآن را خوب فشرده کرده وروی حرارت گذاشته تا دمبکشد،البته تهدیگ ایده دخترم بود گفتم شاید خوب نشه فقط دور قابلمه نانها رو چیدم ووسطش یه تیکه نان گذاشتم😅😅😅
@sofrebanovanbeheshti
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
💠🔹
🔹قال الصادق علیه السلام:
🔸هر عصر #پنجشنبه خداوند ملائکه ای را به سمت زمین نازل می کند که در دفاتری از نقره با قلمهایی از طلا ، صلوات های شما را مینویسند تا غروب #جمعه.
🔹 إِذَا كَانَ يَوْمُ الْخَمِيسِ عِنْدَ الْعَصْرِ أَهْبَطَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَلَائِكَةً مِنَ السَّمَاءِ إِلَى الْأَرْضِ مَعَهَا صَحَائِفُ مِنْ فِضَّةٍ بِأَيْدِيهِمْ أَقْلَامٌ مِنْ ذَهَبٍ تَكْتُبُ الصَّلَاةَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ إِلَى عِنْدِ غُرُوبِ الشَّمْسِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ.
✅ شادی روح همه ی گذشتگان صلوات
⚜اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⚜
🔸بحارالانوار ج 86 ص 362
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میشه سوپ رو بگذارم نیم ساعته بپزه؟
#پاسخ👇
30دقیقه مواد سوپ دلخواهتونو بجوشونين
بريزين مخلوط کن5ثانيه
دوباره برگردونين قابلمه
پياز داغ و ادويه
وطعم دهنده هاى دلخواه رو اضافه کنين
بعد 15دقيقه که بجوشه جامى افته
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
پوست لیمو ترش خشک کرده و پودرشده چه کاربردی داره؟
#پاسخ👇
رنده ی پوست لیمو مثل رنده ی پوست پرتقال میتونه تو کیک وشيريني بعنوان معطرکننده بکار بره.تو مربای هویج هم کمی بریزید خوش عطر میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
لیمو دادم اب گرفتن برای ماندگاری و اینکه تغییر رنگ نده لطفا راهنمایی کنید
#پاسخ👇
درون آبلیمو چند تا هویج رو پوست بکنید و به صورت خام دو روز قرار بدید تلخی آبلیمو رو میگیره و بعد درون بطری شیشه ای ته کابینت یا جای خنک و تاریک نگه داری کنید من همیشه این کار رو انجام میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد
@sofrebanovanbeheshti
#پیازداغ_چیپسی👇
پیاز ریز ۳کیلو/
روغن مایع به مقدار زیاد/
آب نمک به میزان لازم
ابتدا پیازها را با دست خلال نازک کردم بعد روی یه دستمال تمیز یا سینی گذاشته تا آبش کشیده شودود در ماهیتابه بزرگ روغن فراوان ریخته و گذاشته تا داغ شود بعد اندازه ی یه لایه نازک پیاز را ریخته گذاشته با حرارت متوسط از اطراف طلایی شود وشروع به هم زدن کرده وقتی پیازها رنگ طلایی گرفت خیلی کم آب نمک به آرامی ریخته و سریع هم زده تا پیازها یکدست طلایی بشه،تو هر بار درست کردن من۱ق چایخوری میریزم فقط به خاطر اینکه آب نمک باعث میشه یکدست سرخ بشن،البته در اواخر پخت
تو این مرحله باید خیلی مراقب باشید،بعد با کفگیر پیازها را برداشته در سبد یا آبکش ریخته وبا پشت قاشق خوب فشرده کرده تا روغن اضافیش گرفته شود بعد درسینی بزرگ ریخته به ارامی آنها از هم باز کرده و روبه روی باد کولر گذاشته تا خوب خنک شود ودر فریزر نگهداری میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نارگیل_و_گلاب👇
آرد۲لیوان/
پودر نارگیل۲غ/
شکر۱لیوان/
روغن مایع۳/۴لیوان/
آب جوش۱/۴لیوان/
شیر۱/۴لیوان/
گلاب۱/۴لیوان/
زعفران حل شده۱+۱/۲غ/
وانیل۱/۴چ/
بیکینگ پودر۱چ/
تخم مرغ ۳عدد
ابتداشکر و تخم مرغهاو وانیل را در ظرفی ریخته با همزن برقی زده تا کرم رنگ و رنگش روشن شود،بعدمخلوط آب جوش،شیر،گلاب،زعفران را اضافه خوب همزده یکدست شود،بعد روغن مایع را اضافه در حد مخلوط شدن زده ودر مرحله آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را در سه مرحله میریزیم وبا لیسک همزده صاف ویکدست شود قالب ۲۰سانتی را چرب و آرد پاشی کرده مواد را ریخته در فری که نیم ساعت زودتر گرم کرده با درجه۱۸۰ طبقه وسط تا زمانی که پخته شود،چون درجه فرها با هم متفاوت هست باید مدام چک شود،حتما درست کنید چون طعمش خیلی خیلی عالیه😋😋🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti