eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 قزوین خوشمزه وخوش عطروترد آرد:375گرم یا تقریبا دولیوان دسته دار فرانسه پودرقند:۱۰۰گرم یا۱۰ ق غذاخوری روغن جامد :۱۸۰گرم (من ۱۰۰گرم کره و۸۰گرم روغن صاف زدم ) زرده تخم مرغ :۲عدد بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری ماست :۵۰گرم تقریبا ۲قاشق غذاخوری محلول زعفران غلیظ :۱قاشق چایخوری پودرهل :۱قاشق چایخوری موادبرای رویه شیرینی -تخم مرغ :۱عدد ماست :۱قاشق غذاخوری کنجد :مقداری روغن جامد و پودرقندراباهمزن میزنیم تا یکدست وکرم رنگ وپوک شود ؛بعداز اینکه خوب یکدست شدن پودرهل+زعفران+زرده های تخم مرغ (درصورت تمایل رنده پوست پرتقال )روهم اضافه کرده وهمزده تا یکدست ومخلوط شود ماست وبکینگ پودررادر ظرفی جدا مخلوط کرده واضافه ومخلوط میکنیم در آخر آردراهم به مواداضافه کرده وبالیسک یا قاشق مخلوط کرده ودراخربانوک انگشتان مخلوط کرده (خمیررا به هیچ وجه ورز نمیدهیم )چون شیرینی خراب میشه ،خمیررادر نایلون گذاشته درجای خنک یک ساعت استراحت میدهیم ؛بعدازاستراحت خمیر ؛خمیررابین دونایلون با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب زده ودر سینی فر چرب شده قرارمیدهیم ؛فاصله زیاد لازم نیس ؛واز تخم مرغ وزعفران وماست که مخلوط کرده ایم روی شیرینی زده وبه دلخواه کنجد یا تخم خرفه پاشیده ودرفردمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارمیدهیم میتونین روی شیرینی با چنگال شیار هم بندازین که من ایندفعه نزدم دمای فرها متفاوته ؛بعداز یه ربع شیرینیهاتون رو تست کنید اگه زیرشون طلایی بشه کافیه (برای خوشرنگ شدن روی شیرینی گریل روهم میتونیدروشن کنید ) من باقالب متوسط قالب زدم بااین قالب متوسط ؛۴۰ تا شیرینی بدست اومد @sofrebanovanbeheshti
👇 شیرینی خوشمزه و عاالی . با بافتی نرم .طعمش و بوش آدم رو مدهوش می کنه . من باز به لیوان مثل همیشه براتون انداره ها رو نوشتم ولی خودتون ببینید دیگه با تقریبا و حدودا کار شیرینی پزی خیلی سخته همینه که توی شیرینی پزی یک گرم هم مهمه . تاکید مهم اندازه به گرم معیار درسته . برای حدودا ۲۲ عدد کره ۵۰ گرم روغن جامد ۴۰ گرم (حدودا حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (روغن نیمه جامد یا روغن جامد صاف قنادی) زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی ۳۰ گرم (حدودا ۲ ق غذاخوری) آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم (یه کم کمتر از لیوان) پودر قند ۴۵ گرم (حدودا ۱/۴ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چایخوری همه مواد به دمای محیط برسه . کره و روغن رو با پودر قند الک شده رو همزن خوب ۵ دقیقه زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد وانیل رو ریختم . آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم ورز نمی خواد. آرد کم کم‌ بریزین ممکنه آرد بیشتر بخواد ممکنه کمتر بخواد . خمیر نیازی به استراحت نداره. از خمیر یه قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گلوله کردم . با هر وسیله ، من از هاون استفاده کردم ،وسطش رو عمق ایجاد کردم . سینی فر نیازی به کاغذ روغنی هم نداره می تونین خیلی جزیی با روغن جامد سینی رو چرب کنین . فر از ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم . در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن برای تزیین یه طرف شیرینی ها رو داخل شکلات آب شده زدم . داخل حفره ها رو با بریلو پر کردم . بریلو هم آماده لوازم قنادی ها دارن من خودم خونه درست کردم . نکات : ماندگاری این شیرینی در ظرف درب بسته در محیط خنک حدودا ۳ هفته می باشد . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی زرد آلو سرد و تر است و در افرادی که دستگاه گوارش سرد دارند ایجاد نفخ و آروغ میکند. بنابراین بهتر است پس از مصرف زردآلو از کوبیده و به اندازه یک قاشق چایخوری استفاده نمایند. زردآلو روی میل نشود و پس از آن آب نخورند. 🤗 برای افراد گرم مزاج، خیسانده برگه زردآلو مفید است.👌🏼 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
1_38008039.mp3
679K
🌹 بدون ترجمه صفحه335🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
1_48268083.MP3
834.1K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد حدودا 500 گرم تقریبامعادل۳لیوان ویک سوم تخم مرغ ۲عدد شیر ۲٫۳ پیمانه شکر ۸ق غ،دوقاشق برای خمیرمایه روغن ۲٫۳ پیمانه خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرصاف زعفران دم کرده دلخواه زرده تخم و کنجد برای رومال مواد لازم کرم👇 آب دوسوم پیمانه(شیر) شکر دوسوم پیمانه آرد شش ق غذاخوری وانیل کمی گلاب در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری پیمانه:لیوان فرانسوی ابتدا 2 قاشق خمیر مایه رو با دو قاشق شکر مخلوط میکنیم و داخل شیر ولرممون میریزیم و روشو میپوشونیم حدودا ده دقیقه میگذاریم جای نسبتا گرم تا عمل بیاد ( محرک خمیر مایه شکر هست نمک به هیچ وجه عمل نمیاره ) تو این فاصله کرم رو آماده میکنیم تا کاملا خنک بشه به این ترتیب که آب و آرد و شکر رو روی حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه لحظات آخر وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا خنک بشه (میتونید فقط از آب یا شیر به تنهایی استفاده کنیدیاهم ترکیب هردو ) تخم مرغ ، شکروزعفران رامخلوط کرده روغن وخمیر مایه عمل اومده ، اضافه میکنیم ، آرد و کم کم به مایه مون اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد اگه چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ولی خیلی آرد اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشه ورز بدید خمیر رو چند دقیقه بعد به چند قسمت تقسیم کنید و مرحله ی پیچیدن رو شروع کنید. سطح کار رو آرد پاشی کنید و از خمیر بردارید با وردنه باز کنید نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم من نوارهایی با عرض 5 سانت باز کردم و از کرم وسط خمیر گذاشتم رول کردم و برش زدم اندازه هاش بستگی به سلیقه ی خودتون داره. @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد برنج : 1 پیمانه کره : 3 قاشق غذا خوری آب : 3 لیوان گلاب : 3 قاشق غذا خوری زعفران : 2 قاشق غذا خوری ( دم کرده ) شکر : 5 قاشق غذا خوری من بجای شکر از نیشکراستفاده کردم ابتدا کره را در قابلمه بر روی حرارت بگذارید تا کمی باز شود.پس از آنکه کره کمی باز شد آرد برنج را داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود آن را تفت دهید. هنگامی که آرد برنج طلایی رنگ شد آرام و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا گلوله نشود. پس از آنکه آب و آرد به خوبی ترکیب شدند شکر،زعفران و گلاب را به آن ها اضافه کنید و تمام آن ها را بر روی شعله ملایم هم بزنید تا غلظت کافی پیدا کنند.سپس آن ها را درون ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.  @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📷 ‏عکس دختر و پسر شهید ‎جواد اَلله کَرَم با پیکر تازه تفحص شده‌ ی پدرشان 💠 مراسم تشییع پیکر پاک فرمانده شهید مدافع حرم 🌷چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۹ صبح 🌷مهرآباد جنوبی ،دانشگاه هوایی شهید ستاری (مزار شهید در گلزار شهدا قطعه ۵۰بهشت زهرا خواهد بود) 💢 پیکر شهید جواد اَلله کَرَم پس از چند سال در خانطومان تفحص و به تازگی به ایران بازگشته شادی روح شهدا صلوات 🌷 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من توی درست کردن چند باری که مارمالاد درست کردم این طور هست که ، فکر کنم میوه ها ، میزان پودر ژلاتینی که توش میریزیم با هم فرق دار، من یک بار گوشت پرتقال را وزن کردم و برای یک کیلو دو ق غذا خوری ژلاتین بن ماری کردم ، ریختم مثل پاستیل سفت شد 😢 ولی برای سیب ، برای یک کیلو سیب دو ق غذاخوری پودر ژلاتین ریختم و خیلی خوب و اندازه بود و اصلا سفت نشد ، مثل بیرونیها شد ، برای آلبالو چند روز پیش تو فریزر داشتم اوردم مارمالاد درست کنم ، باز برای یک کیلو دو ق غذاخوری ریختم ، نمیدونم چرا وقتی سرد شد مثل پاستیل شد ، من هم شربت آلبالو داشتم هر چی بود ریختم توی مارمالاد 😂😂تا لااقل مثل مربا بشه و اسراف نشه بدم بچه ها بخورن ، خدا را شکر نجاتش دادم 😂😂، ولی در کل به این که دو ق برای یک کیلو بریزیم اعتماد نکنید و بعد از اینکه مرباتون سفت شد ، شما اول یک ق چایخوری پودر ژله بریزید و بگذارید اول مارمالاد سرد شه ، و خودتون غلظتش را بسنجید ببینید چطور هست ، راضی هستید یانه ، و اگر غلظتش کم بود ، دوباره کمی پودر ژلاتین بزنید اگر از مطلبم راضی بودید و از تجربه ام استفاده کردید ، برای سلامتی ظهور آقا امام زمان عج سه تا صلوات بفرستید 🌺 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد3پیمانه مغزگردو2پیمانه روغن جامد1پیمانه بکینگ پودر1ق مرباخوری شکلات تخته ای قهوای ۵۰۰گرم پودرشکر1پیمانه تخم مرغ4 عدد هل3ق مرباخوری تخم مرغ +هل راداخل ظرف ریخته هم میزنیم بعد پودر شکر را اضافه میکنیم.روغن راریخته و مغزگردو بکینگ پودر ریخته مخلوط میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم . سینی را چرب و آرد پاشی کرده .مواد را داخل سینی ریخته داخل فر قرار می دهیم .چند بار با خلال دندون تست کنید که پخته باشه . شکلات تخته ای را با 3تا 2 ق روغن مایع مخلوط کرده وبنماری میکنیم .کیک را از فر بیرون آورده وشکلات را سریع روی ان ریخته صاف کرده . کمی شکلات سفید را بنماری کرده و بصورت نواری روی شکلات قهوه ای ریخته و بصورت ابر و باد درمی آوریم. یک مدل دیگه هم هست مواد یکیه فقط جای شکلات رو عوض میکنیم یعنی ۵۰۰گرم شکلات سفید رو بن ماری میکنیم و روی مواد میریزیم و بعد کمی باشکلات قهوه ای ابر و باد در میاریم. واینکه توی مواد اصلی به جای گردو پسته میریزیم و یک ق غذاخوری پودر کاکائو @sofrebanovanbeheshti
👇 بیسکوییت پتی بور ۴۵۰گرم کره اطلس طلایی ۵۰گرم نشاسته۱ق غذاخوری شکر سالم۲لیوان خامه۲ق غذاخوری پودر نارگیل۴لیوان معز پسته نگینی تقریبا دوتامشت پودر ژلاتین۵ونیم ق غذاخوری عسل ۴ق غذاخوری شیر عسل۴ ق غذاخوری جوهر زعفران یا زعفران دم کرده به مقدار لازم گلاب به مقدار لازم ابتدا کف سینی مورد نظر را با روغن جامد چرب کرده و مقداری پودر نارگیل میپاشیم. بیسکوییت های پتی بور رو چرخ کرده داخل ظرفی ریخته و یک مشت پسته به ان اضافه کرده و کنار میگذاریم. ۳الی۴ق غذاخوری شیر عسل و ۴ق غذاخوری عسل را در ظرف دیگری ریخته بعد کره اب شده را هم به آنها اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد به بیسکوییت ها اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تاخمیری بدست بیاید. اگر خشک بودن کمی شیرعسل ، عسل و کره اضافه میکنیم. نباید خیلی بریزیم که چسبنده شوند. خمیر بیسکوییت را داخل پلاستیک ۳۰در۴۰ ریخته و با وردنه پهن میکنیم تا به اندازه کف سینی شود. بعد خمیر را کف سینی انداخته و اضافه هایش را به داخل سینی میدهیم و بعد با چاقو دورش را صاف میکنیم و از سینی کمی جدا میکنیم. مواد میانی👇 یک لیوان شکر سالم+ ۴ق غ پودر ژلاتین+ ۲لیوان سرخالی اب روی حرارت گذاشته۸دقیقه با حرارت ملایم هم میزنیم وقتی جوش امد خاموش میکنیم با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست و شفاف شوند نباید سفت بشوند یک مشت پسته را داخل انها ریخته بعد پودر نارگیل چرخ شده را کم کم اضافه میکنیم اول ۳الی ۳ونیم لیوان میریزیم و مرتب هم میزنیم نباید سفت شوند وقتی به غلظت کاچی یکم رقیق تر رسید کافیست. بعد مواد رو روی بیسکوییت ها ریخته و میگداریم در فریزر که ببندد. مواد رویی👇 یک لیوان شکر سالم+۱ونیم ق غذاخوری پودر ژلاتین+۱ق غذاخوری نشاسته+۲ق غذاخوری خامه +جوهرزعفران را باهم مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا گرم شوند و خامه هل شود نباید به جوش بیان. بعد مقداری گلاب میریزیم. وقتی مواد میانی بست موادرویی را میریزیم و سینی را تکان میدهیم تامواد یکدست همه جا پخش شوند. و میگذاریم یکجای صاف که خودشان را بگیرند و بعد ۲ساعت در فریزر میگذاریم. بعد که بیرون آوردیم صاف با چاقوی تیز یا تیغ موکت بری میبریم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا