eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 میخوام استانبولی پلو درست کنم،چیکارکنم شفته نشه؟؟ هربار درست میکنم آخرسر که بخوام توی دیس بکشم یه حالت شفته پیدامیکنه 👇 برنج رو دون بردارید من میخورم یدونه ازبرنج 🙈اگه وسطش خام باشه خوبه ابکش کنید دون درمیاد وشفته نمیشه موادتونم ابدارنباشه قابلمه تون هم متناسب باشه با مقدار برنج نه خیلی بزرگتر نه خیلی کوچکتر @sofrebanovanbeheshti
کیک شیفون قهوه 👇 روی کیک خامه ای یک چهارم یه بسته بیسکوییت پتی بور (هرطعمی که دوس دارید،وانیلی شکلاتی...)رو توی هاون پودر کردم بعد نصف قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهش زدم و دوباره تو هاون پودر کردم بعد با چای صاف کن یا الک روش پاشیدم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گمنام: 👇 مواد لازم: *خمیر جادویی *مواد میانی: 1 کیلو / اسفناج 4 عدد/ پیاز 3 قاشق/ سماق 3 قاشق/ آبلیمو 3 قاشق/ روغن مایع 1 قاشق غذاخوری/ نمک 2 قاشق غذاخوری/ رب انار طرز تهیه: 1- اسفناج را خرد کنید و نصف قاشق نمک به آن اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند 2- پیاز را خرد کنید و نمک را به آن اضافه کرده برای 5 دقیقه کنار بگذارید. 3- اسفناج را با دستان خود (با دستکش) فشار دهید تا آب آن گرفته شد 4- پیاز خرد شده را مانند اسفناج فشار داده، به اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. 5- سماق، روغن، آبلیمو و رب انار را اضافه کرده، خوب هم بزنید. البته من عدس پخته شده و گوشت مرغ ریش ریش شده هم به اضافه ادویه گوجه، فلفل قرمز و پودر سیر هم اضافه کردم تا خوشمزه تر بشه 6- خمیر جادویی را تکه کرده و هر قطعه را به شکل دایره پهن کنید. 7- وسط دایره به اندازه دلخواه (به تناسب قطعه خمیری که پهن کردید) از مخلوط اسفناج گذاشته، اطراف آن را با هم جمع کنید.(میتونید به شکل مثلثی یا قطاب جمعش کنید) 8- می تونید روی آن ها را زرده تخم مرغ و سیاه دانه یا کنجد بمالید 9- قطعه ها را در سینی فر چرب شده چیده، در فر داغ برای 30 دقیقه با دمای 180 درجه سیلیسیوس بپزید. (حتما یک ظرف آب کوچیک هم داخل فر بگذارید) 10- پنج دقیقه آخر را قسمت بالای فر را روشن کنید تا روش سرخ شه اگر کسی فر نداشت می تونه قطعات آماده شده را داخل روغن سرخ کنه این مواد تقریبا برای 4 نفر خوب هست @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم خمیر: آرد ۳پیمانه یا بیشتر ماست ترش ۲۰۰ گرم روغن زیتون یا مایع ۱/۳پیمانه مایه خمیر ۱ق سوپخوری شکر ۱ق سوپخوری بیکینگ پودر ۱ق سوپخوری نمک ۱ق چایخوری آب ولرم ۱پیمانه برای رومال زرده تخم مرغ ۱عدد کنجد به مقدار لازم مواد میانی: گوشت چرخ شده ۲ پیمانه پیاز ۱عدد روغن ۱/۳پیمانه قارچ ۱پیمانه فلفل دلمه نگینی ۱/۲پیمانه ذرت ۱/۳ پیمانه جعفری ۲قاشق غ پنیر پیتزا ۱پیمانه رب گوجه ۱قاشق غ نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین طرز تهیه ابتدا وضو میگیریم و با نام خدا کار خود را شروع میکنیم. ذکر گفتن در حین کار فراموش نشود. ابتدا ۱/۴پیمانه از آب ولرم را همراه با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده و درب آن را میگذاریم تا پف کند. در ظرفی آرد، ماست،نمک،روغن،بیکینگ پودر را مخلوط کرده بعد مایه خمیر عمل آمده را ریخته همزده بعد آب را کم کم اضافه کرده تا خمیری نرم بدست آید خوب ورز داده تا خمیر صاف ویکدست شود. سپس در ظرفی آن را گرد میکنیم وبا چاقو علامت بعلاوه روی خمیر برش زده و حداقل به مدت یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجیم شود. ادامه در پست بعدی😍👇👌 @sofrebanovanbeheshti
👇 پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم ادویه ها به جز نمک را اضافه میکنیم گوشت را اضافه میکنیم و درب تابه را میبندیم تا در بخار بپزد سپس قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم حالا جعفری و ذرت و در آخر فلفل دلمه را اضافه میکنیم رب گوجه ونمک و کمی آب میزنیم و ۱۰ دقیقه دیگر برای پخت زمان میدهیم. خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم میکنیم و گرد و نازک (خیلی نازک نکنید که خمیر پاره شود)پهن میکنیم پنیرپیتزا مواد گوشتی و پنیر پیتزا میریزیم و مانند چانه نان میپیچیم در سینی فر چرب شده گذاشته زرده تخم مرغ را با قلمو روی خمیر ها میمالیم ۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده دوباره رومال زده کنجد میپاسیم . ابتدا فر را با درجه۲۰۰ گرم کرده وقتی خواستیم سینی را در فر بگذاریم درجه را به۱۷۰یا۱۸۰ رسانده. فطایر را در فر گذاشته تا بپزد و ۵ دقیقه آخر گریل را روشن میکنیم تا طلایی شود. میتوانید باسس گوجه میل کنید. @sofrebanovanbeheshti
حجاب قبل از اسلام در ایران بوده، و مخصوص طبقات بالای جامعه. 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 📌 💠 امام رضا (ع): زیاد خوردن تخم‌مرغ ورم مى‏‌آورد و ایجاد کننده بادهایى در سرِ معده است. زیاد خوردن آب پز آن، نفَس تنگى و نفَس بریدگى مى‏‌آورد. 📗 منبع: طب‌الرضا علیه السلام 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867144.MP3
921.4K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
پی دی اف دعای حدیث کساء روزبیستم و یکم چله 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 سبزی کنار شو هم خودم تو گلدون کاشتم 😉😉 طرز تهیه خمیر جادویی و قالب میزنیم و مثل تصویر قالب مافین و برمیگردونیم و خمیر های قالب زده و روش میگذاریم اگه این قالب و ندارید میتونید از کاسه های کوچیک استفاده کنید اونا رو برگردونید و خمیر و روش قرار بدید بعد با چنگال سوراخ میکنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰به مدت ۱۵دقیقه قرار میدیم بعد از فر در آورده و کمی که سرد شد به آرامی جدا میکنیم میتونید داخل گل ها رو با هر چی دوست دارید پر کنید من پیاز داغ ،گوشت چرخ کرده ،قارچ و فلفل دلمه ایی که همه رو تفت دادم ریختم و روشو پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره داخل فر با همون حرارت میذاریم به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه و در آخر گریل و روشن میکنیم تا روی گل هامون طلایی بشه😉 نکته!میتونید بعداز پر کردن گلها اطراف شو رومال بزنید تا موقع گریل شدن خوش رنگ بشه نحوه قالب زدن در پست بعد👇😍 @sofrebanovanbeheshti
نحوه قالب زدن پیتزاگلی😉😍👆 @sofrebanovanbeheshti
👇 ماست ۱/۳ لیوان(بهتره پرچرب باشه اگه نشد یا از قسمت سفت ماست استفاده کنید فقط ماست ترش نباشه) بکینگ پودر ۱ ق تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک ق چ شربت بار یا عسل ۲ ق غ(برای اینه که گوشفیلها موقع سرخ شدن رنگ بگیرن و طلایی و خوشرنگ بشن پس حذف نکنید) روغن جامد یا کره همدمای محیط ۲ ق غ آرد حدود ۲ لیوان سرخالی ابتدا بکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید بعد از یکی دو دقیقه میبینید که بکینگ پودر فعال شده تخم‌ مرغ و وانیل رو کمی هم بزنید تا یکدست بشه شربت بار و روغن جامد رو اضافه کنید کمی هم بزنید مخلوط ماست و بکینگ پودر رو اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید، تا زمانی آرد بریزید که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه آرد اضافی به خورد خمیر ندید چون سنگین میشه و موقع سرخ کردن پف نمیکنه خمیر رو داخل ظرف در دار بگذارید و ۲ ساعت در دمای محیط اجازه بدید استراحت کنه روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو کم کم به ضخامت حدود ۲ میلیمتر پهن کنید و به شکل دلخواه برش بدید بعد از اینکه خمیر رو برش دادید نگذارید زیاد در معرض هوا بمونه، زود سرخش کنید یا روشو بپوشونید چون در اینصورت هوا باعث میشه خمیر رطوبتش رو از دست بده و بعداً موقع سرخ کردن ترک میخوره و یکدست نمیشه روغن رو با حرارت ملایم بگذارید خوب داغ بشه اگه روغن با حرارت زیاد داغ بشه گوشفیلها موقع سرخ شدن ترک میخورن بعد از اینکه روغن خوب داغ شد خمیر ها رو در روغن داغ و به صورت شناور سرخ کنید حواستون باشه که خمیر بعد از سرخ شدن پف میکنه، پس جا برای پف خمیر ها بگذارید گوشفیل داغ رو داخل شربت بار همدمای محیط بندازید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به بهانه سالروز تولد ۲۱ تیر برشی از وصیت نامه ی زیبای 🕊شهید محسن حججی🌷 از ولایت فقیه غافل نشوید 🌷 و بدانید من به یقین رسیدم که امام خامنه ای نائب بر حق امام زمان است.🌷 از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید،🌷 مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ 🌷 مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛🌷 مبادا چادر را کنار بگذارید...🌷 همیشه الگوی خود را حضرت زهرا و زنان اهل بیت قرار دهید؛🌷 همیشه این بیت شعر را به یاد بیاورید آن زمانی که حضرت رقیه سلام الله خطاب به پدرش فرمودند: غصه ی حجاب من را نخوری بابا جان🌷 چادرم سوخته اما به سرم هست هنوز...🌷 از همه ی مردان امت رسول الله می خواهم فریب فرهنگ و مدهای غربی را نخورید؛🌷 همواره علی ابن ابی طالب امیرالمومنین را الگو و پیشوای خود قرار دهید 🌷 و از شهداء درس بگیرید...🌷 خودتان را برای ظهور امام زمان روحی لک الفدا و جنگ با کفار به خصوص اسرائل آماده کنید که آن روز خیلی نزدیک است.🌷 همیشه برای خدا بنده باشید که اگر این چنین شد بدانید عاقبت همه ی شما به خیر ختم می شود...🌷 شادی روح شهدا صلوات 🌷 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا