eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
😋😍 نذری شهید سلیمانی عزیزم💔💔 👇 ارد ۱ پیمانه پودر قند ۱ پیمانه کاکائو ۲ ق غذاخوری روغن به اندازه لازم کره به دلخواه ارد نخودچی دوسوم پیمانه پودر بادام ۳ ق غذاخوری پودرهل نصف ق مرباخوری اول ارد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد ارد نخودچی رو اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه تفت میدیم وبعد از روی گاز بر میداریم ارد روالک میکنیم دوباره روی گاز میگذاریم وروغن وکره رو اضافه میکنیم تا جایی که شل بشه بعد (پودر بادام رو من خودم اضافه کردم توی دستور نبود همین طور ارد نخودچی رو ) کاکائو وپودر بادام وپودر هل رو اضافه میکنیم واز روی گاز برمیداریم وپودر قند رو اضافه میکنیم البته میتونید پودر قند رو کمی بیشتر یا کمتر کنید بستگی به ذایقه خودتون داره وبعد هم میزنیم تا داغ هست باید روی نون میکادو بریزیم وروی اولین نون میریزیم با پشت قاشق صاف میکنیم بعد نون بعدی همینطور تا مایه تموم بشه بعد که تمام شد یه دستمال روش میندازیم ویه چیز تقریبا سنگین میگذاریم روش ۱ ساعت بمونه وبعد برش میزنیم ومیتونید از شکلات اب شده برای تزیین روش استفاده کنید من پودربادام نزدم اردنخودچی روبیشترزدم بادوبرابردستوردرست کردم و10تاورق نان بستنی @sofrebanovanbeheshti
👇 اصل این کیک با شکر خیلی کم و در ظرف هایی مخصوص و زیر خاکستر پخته میشود! در ضمن پیمانه ی من لیوان فرانسوی دسته دار بود ۶ نفر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه شکر ۳ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه آرد ۳/۴ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه کشمش ۱ ق چ وانیل ۲ ق چ بیکینگ پور ۱/۲ ق غ خمیر مایه ۱/۲ ق چ زردچوبه ۲ ق چ گلاب به میزان لازم کنجد خرما گردو زعفران مراحل ۴۰ تا ۶۰ دقیقه ابتدا روغن و شکر را با همزن میزنیم و سپس تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ شود و وانیل را بهش اضافه میکنیم! در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و خمیر مایه را مخلوط و سه بار الک میکنیم! (البته میشود خمیر مایه جدا در شیر ولرم با کمی شکر مخلوط کرد و ۱۵ دقیقه بماند تا خوب عمل کند!) خوب حالا گلاب و زعفران و زردچوبه را به شیر اضافه و مخلوط کنید! سپس مخلوط شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید! در آخر مخلوط آرد را کم کم به مایعمان اضافه کنید! البته یک الی دو قاشق از اردمان را نگه میداریم! برای اینکه همه ی کشمش ها ته نشین نشوند با آرد باقیمانده مخلوط و سپس به مایع کیک اضافه میکنیم! در آخر هم گردو و خرما را اضافه میکنیم! قالبمان را چرب میکنیم و کمی کنجد ته آن میپاشیم! و مایع را به آن اضافه میکنیم! در آخر بسته به دمای فر به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه کیک را میپزیم ! بعد از ۳۰ دقیقه با خلال کیک را تست میکنیم در صورت نیاز (اگر کیک به خلال دندون چسبید) ۵ الی ۱۰ دقیقه گریل را هم روشن میکنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی توصیه های ب علت سرفه ی خشک 💥علاوه بر جوشانده ی فوق ⚡️بخور ختمی پنیرک و مرزنجوش ⚡️اسپری گلاب و استشمام ان ⚡️روغنمالی ریه و کتف ⚡️تنفس عمیق دم و بازدم ⚡️باد کردن پاکت فریزر و ترکاندن آن 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟   @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از 
4_297669198144867513.MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شیر یخ زده ۶۰۰میلی لیتر/ موز۳عدد یخ زده/ بادام زمینی،کنجد خام و بو داده،گردو،پودرنارگیل،پسته خام،خرما،عسل به مقدار لازم/ بستنی به میزان لازم ولی چون من این دفعه نداشتم دیگه نریختم همه مواد رو در مخلوط کن ریخته و بعد در لیوان میریزیم @sofrebanovanbeheshti
👇 انار دون شده نصف پیمانه کمی بیشتر/ سینه مرغ خرد شده نصف عدد/نمک،فلفل،زردچوبه/ رب انار۱ق غذاخوری پر/ آب به مقداری که روی مرغ را بپوشاند/پیاز۱عدد بزرگ‌نگینی شده/ روغن به میزان لازم ابتدا مرغ را با نمک،فلفل،زردچوبه خوب مزه دار میکنیم توقابلمه کمی روغن و پیاز را ریخته تفت داده تا سرخ و طلایی شود بعد پیازداغ و دانه ی انار را اضافه تفت داده بعد زعفران و رب انار و آب را اضافه کرده تا پخته و جا بیفتد و تنگ‌آب شود من چون دخترم آبدار دوست داره کمی آبدار درست کردم _از هر قسمت مرغ میتوان استفاده کرد _این غذا با انار شمالی که ترش هست درست میشه من چون نداشتم از همین انارهای ترش خودمون استفاده کردم _رب انار من ملس بود -این دستور گردو ندارد ولی میتوان به دلخواه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گردو حتما نگینی ریز شده استفاده کرد که من اصلا نریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانم خونه ❤️بانوی نمونه🌷 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز چــهارشنبہ: ناهار : بابـ الحوائج؛امام کاظـــم (درود خدا بر او باد) شـام :شـمس الشـموس ؛امام رضا(درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک و مجلسی آرد ۳۷۵گرم نمک ۱ ق.چ خمیر مایه ۷ گرم شیر ولرم ۳/۴پ تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۴۵ گرم
👇 برای منسجم شدن حلوا و ترک نخوردنش چه راهکاری هست؟ 👇 نکاتی که هنگام پخت باید به آن توجه کنید بهترین آرد مورد استفاده در پخت این دسر آرد گندم، آرد سنگک و آرد سبوس دار است .اگر دوست دارید رنگ حلوا روشن باشد، زمان تفت را کم کنید و از زعفران بیشتری استفاده کنید. اگر تمایل به تیره شدن رنگ این دسر دارید، روغن بیشتری اضافه کرده و حلوا را بیشتر تفت دهید. توجه کنید که میزان شیرینی زمانی که دسر داغ است بیشتر به نظر می‌رسد. شهد را با دمای گرم به قابلمه اضافه کنید. حتما از کره، روغن مایع و روغن جامد استفاده کنید زیرا روغن مایع باعث براق شدن، کره موجب خوش‌طعم شدن و روغن جامد باعث پوک شدن و ترک نخوردن این دسر می‌شود. اگر مقدار شهد بیش از اندازه بود و حلوا شل شد، حلوا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی تبخیر شود اما اگر شل شدن به خاطر میزان روغن اضافی بود، توصیه می‌شود آرد بیشتری وارد کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ضبط-173.m4a
20.92M
و سلامت مدرس : خانم اصلاح سبک زندگی در جهت سلامت. 💥اصلاح تغذیه جلسه 23 اصلاح سبک زندگی و افکار هنگام شیوع بیماریها 2   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 چندتا از مواردی که باعث میشه حلواتون خوشمزه بشه هر زمان که بیکار بودید ارد و با شعله خیلی کم به مدت ۱۰ ،۱۲ساعت تفت بدید بعد بریزید تو مشما تو یخچال نگه دارید هر وقت خواستید حلوا درست کنید هر مقدار که خواستید بردارید بریزید تو تابه دوباره یه نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید ۲این که موقع سرخ کردن ارد بازم با حرارت کم و مدت طولانی اردو تفت بدید حتما هم از روغن جامد یا کره و هم روغن مایع استفاده کنید ۳ شهدتون خنک باشه من معمولا تو یخچال شهد دارم وموقع اضافه کردن شهد همون موقع از یخچال درش میارم ۴ عرق هل و گلاب رو همون موقع اضافه کردن شهد به ارد اضافه کنید نه از قبل به شهد در حال پخت ۵ موقعی که دیدید آردتون به رنگ دلخواه رسیده و خوب سرخ شده شعله رو کمی بیشتر کنید و دایم با یه دست هم بزنید و با دست دیگه شهدو اضافه کنید ۶شهدو یباره به حلوا اضافه نکنید چون ممکنه همه شهد نیاز نباشه در دو مرحله تا حلواتون خمیری نشه ۷ شکر شهد حلواتونو کمی بیشتر بریزید ۸بعد از این که شهدو ریختید و هم زدید حلوا که خودشو گرفت به صورت گهواره ای تکونش بدید تا حلوا براقی داشته باشید ۹ اخر سر ۱۰ دقیقه دمکنی روی حلوا بگذارید ۱۰ اگر خواستید حلواتونو ماسوره بزنید باید شهد حلوا رو بیشتر بریزید و بعد از این که دو سه بار هم زدید از روی گاز بردارید نگذارید که سفت بشه و ۵ دقیقه بعد از این که از رو گاز برداشتید بریزید تو قیف سفت و ماسوره بزنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕯امشب اين دل گشتہ بينِ سينہ گم 🍂🍁مهدے صاحب زمان آيد بہ قم 🕯شالِ ماتم را بہ سر انداختہ 🍂🍁نالہ‌اش بر جان شرر انداختہ (س)💔 🍂🕯 🏴   @sofrebanovanbeheshti