🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هر روز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
یک واحد تاریخ:
چرا دو تا فاطمیه داریم؟ چون در خط کوفی صدر اسلام نقطه نبوده، و در روایت "عاشت بعد ابیها خمسه و سبعین/تسعین یوما" به دوصورت میتوان عبارت را خواند، یعنی 75/95 روز بعد از پیامبر(صلوات خدا براوباد) ، حضرت زهرا(سلام خدا براوباد) به شهادت رسیدند.
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خرمایی
#نان_خرمایی_لقمه_ای
#نون_خرمایی
#از_سری_آموزشهای_آنلاین (ویژه #نوجوانان) خانم بانی (شمیم مهر)
برای درست کردن نان خرمایی اول خمیر رو با روش زیر آماده میکنیم 👇
#خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، بعد خمیر مایه عمل آمده کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر جادویی را با فشار دست بگیرید.
۱- حالا خمیر رو بعد از استراحت و هواگیری باز میکنید
بعد با چاقو دورش رو خط میاندازید دقیقا مثل عکس ☝️
@sofrebanovanbeheshti
۳- بعد مواد خرمایی
( خرمایی که از قبل هسته هاش رو درآوردید روی شعله گاز یه کمی کره و نصف استکان آب ریختید و خوب هم زدید تا یک دست بشه و بعد کمی دارچین و پودر هل اضافه کنید و خوب یکدست شده بعد اجازه بدید خنک بشه )
وسطِ خمیر یک قاشق از مواد رو قرار میدید
@sofrebanovanbeheshti
۶ -حالا برمیگردانید تا این تا زده شدن به پشت کار بره😉 و رویِ کار تمیز باشه😁
@sofrebanovanbeheshti
۷ -چند تا دیگه به همین صورت درست میکنید😉و در سینی فر که از قبل چرب کردید و یا کاغذ روغنی انداختید قرار بدید
@sofrebanovanbeheshti
۹ -حالا با وسیله ای مثل کاردک یا هرچیز دیگه که راحت بتونید برش بزنید
اون رول های خرمایی رو برش های دلخواه میزنید
خب هرچی کوچیک تر باشه لقمه ای تر میشه😉
@sofrebanovanbeheshti
۱۱ -حالا رومال میزنید
یعنی فقط زده تخم مرغ یا زرده تخم مرغ با کمی شیر رقیق میکنید و کمی آب زعفران اضافه میکنید و روی برش ها می مالید
@sofrebanovanbeheshti
۱۲ -حالا کنجد یا سیاه دانه یا .....روی آنها میپاشید
@sofrebanovanbeheshti
۱۳ -بعد در فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدید
@sofrebanovanbeheshti
۱۴ -بعد از زمان مشخص شده یک دقیقه گریل میزنید (یعنی شعله ی بالای فر) حالا دیگه آماده شد👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
اینم نون خرمایی های ما ☝️
عکسهای مرحله به مرحله رو ارسال کردم که دخترهای نوجوان رو دعوت کنیم برای این کار
این دختران مادران و همسران آینده هستن
الان که همگی در منازل هستن بهترین فرصت هست
که ما تو خونه بیکار نباشیم
حتی برای اوقات فراغت بچه های دیگران و یا خانمهای دیگه هم وقت بگذاریم
جای دوری نمیره😘😘😘
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti