eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 دلیل شکرک زدن شهد چیه؟ 👇 میزان آب وشکر مهمه ونکته ای که خیلی مهمه اینه که آب وشکر رو تاوقتی که شکر حل نشده اصلا نباید هم بزنید چون شکرک میزنه.بگذارین روشعله ملایم تا شکرخودش کم کم حل بشه.تاجوش اومد باید آبلیمو یا جوهر لیمو رو اضافه کنید.واز همون ابتدا که روی حرارت قرار میدین بابرس به اطراف ظرف آبلیمو بزنید واین کارو چند بار تاانتهای کار تکرار کنید تاذرات شکر به داخل هدایت شوند وباعث شکرک زدن نشه.ونکته مهم دیگه اینه که وقتی به قوام مورد نظر رسید نباید بیشتر بجوشه که شکرک میزنه.فکر کنم از وقتی به جوش اومد۵تا۷دقیقه بجوشه کافیه @sofrebanovanbeheshti
👇 اگه مواد کیکی رو نصف کنیم ساعت پخت کیک هم باید کم کنیم؟ 👇 خیر تایم پخت فرقی نمیکنه.منتها تایم پخت برای کاپ کیک وقالب بزرگ متفاوته..کاپ کیک زودتر مبپزه چون قالبش کوچیکتره..اگه قالب کوچیک باشه تایم کمتر میشه.وبستگی به دستور داره. وکوچکی وبزرگی قالب وشلی وسفتی مایع کیک.هر چقدر رقیقتر دیرتر میپزه ..بعد ۴۵دقیقه چک کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 زنگ زدم به مامانم گفتم شام چی داریم😁؟ گفت بقیه ناهار امروز🙄 گفتم ناهار امروز چی بود😁؟ گفت همون شام دیشب🙄 ترسیدم ادامه بدم برسم به نوروز سال قبل...😐🤪🤣🤣🤣 ✍البته جا داره یه نکته به مامان ها بگم که میشه با یه کمی خلاقیت غذا ها رو به غذاهای دیگه تبدیل کرد که این موارد پیش نیاد😉😉😁 با لبخند 😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دریا دریا عزت داریم۔۔۔۔✌️😎•° 💥 طوفان حادثہ تو مشت پر تکبیرمونہ✊۔۔😎   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍀توصیه های بهاری امام رضا علیه السلام🍀 🌴خصوصیات فصل بهار 🌷فصل بهار روح زمان هاست.اول این فصل ماه ازار(ماه رومی) است،در این ماه شب و روز پاکیزه و معطر است،زمین نرم می شود و غلبه بلغم از میان می رود و خون به هیجان می اید. 🌴غذای ماه ازار(تقریبافروردین) ما چه باید باشد؟ 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه اول بهار(ازار)بیشتر غذائی که مناسب است،عبارتست:ازخوراکی های لطیف از قبیل :گوشت، تخم مرغ نیم برشت،نوشیدن شربت امام رضا علیه السلام ،پس از انکه ان شربت را با اب خالص تعدیل نموده باشیم. 🌴پرهیزات بهاری 🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه ازار)باید از خوردن پیاز و سیر و ترشی پرهیز کرد. نکته:وجه مشترک این سه مورد جلوگیری از هیجان خون است،در حالی که در فصل بهار صلاح در هیجان بخشی خون جهت رشد ونمو بدن است. 🌴کارهای بایسته بهاری 🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه ازار)نوشیدن مواد مسهل(ملین و نرم کننده شکم)پسندیده است،رگ زدن و حجامت نیز مناسب است. نکته:اگر چه از طریق فصد و حجامت حجم خون کم می شود،ولی چون فصل بهار فصل خونسازی هست،دوباره خون تازه جایگزین ان خون می شود. 🌴خصوصیات ماه دوم بهار 🌷نیسان(ماه دوم رومی بهار)سی روز است،در این ماه روز بلند می شود،و مزاج فصل قوی می گردد(در تولید و هیجان خون)خون به تحرک در می اید،بادهای شرقی در این ماه می وزد،از غذاهای بریان شده استفاده می شود،و از انچه به سرکه عمل می اید و نیز گوشت های شکارمصرف می شود. 🌴کارهای بایسته اردیبهشت 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه نیسان،امیزش جنسی و روغن مالی بدن در حمام نیکوست.و نوشیدن اب ناشتا مفید بوده،و بوئیدن گلها و عطریات طبیعی سودمند است. 🌴خصوصیات ماه سوم بهار 🌷ایار(ماه سوم رومی بهار)سی و یک روز است،در این ماه بادها صاف بوده،وان اخرین ماه بهار است.در ان از خوردن غذاهای شور و گوشت های غلیظ از قبیل:کله پاچه،گوشت گاو منع شده ونیز مصرف شیر مفید نیست. 🌴کارهای بایسته ماه خرداد 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه ایار(خرداد)رفتن به حمام در صبح گاه مفید است،و قبل از غذا به کار گیری اعضای بدن در کارهای سخت پسندیده نیست. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
233579_718.mp3
6.77M
صوت حاج محمود کریمی ☘🌾🌼☘🌾🌼☘🌾🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
    ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ ✴️ بعضی‌ها چهره‌شان خیلی معمولیست اما... آن‌چه در قسمت چپ سینه‌شان می‌تپد دل نیست، اقیانوس محبت است. ✴️ بعضی‌ها تُنِ صدای‌شان خیلی معمولیست، اما... سخن که می‌گویند، در جادوی کلام‌شان غرق می‌شوی. ✴️ بعضی‌ها قد و قامت‌شان معمولیست اما... حضورشان، تپش قلب می‌آورد بعضی‌ها خیلی معمولی هستند اما... همین معمولی بودن‌شان، از آن‌ها جذابیتی منحصر به فرد می‌سازد. ✅ قلب زندگی‌تان مملو از این بعضی قلبها سلاااااام👋👋خانمهای گل 😍😍زندگیتون پرازعشق ومهر ومهربانی❤️🤲   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای کیک گلدانی یا گلدونی 😄سطل یک بار مصرف را کمی با روغن جامد کلش را چرب کردم و توی فریزر گذاشتم و یک بسته شکلات تلخ را روی حرارت کتری به روش بنماری آب کردم ، ( طوری باید شکلات اب بشه که بخار داخل ظرف شکلات نیاد ) و بعد داخل سطل که برای من از این سطلهای ماست شرکتی بود ، ریختم و زیر سطل را یک کاسه یخ قالب ریختم و مدام سطل شکلات را توی ظرف یخ چرخوندم تا شکلات کل ظرف را بگیره و باید حواسمون باشه که لبه های ظرف نازک نشه ، و تا وقتی که شکلات سفت بشه مدام روی ظرف یخ سطل را بچرخانید ، وقتی شکلات دیگه غلیظ شد و کل ظرف را گرفت حدود نیم ساعت گذاشتم فریزر و بعد در اوردمش و روش یک ظرف گذاشتم و برعکس کردم بهترهست چند دقیقه ای صبرکنید تا خودش از ظرف جداشه یا اینکه چند تا ضربه به پشت ظرف بزنید و بعد از توی سطل در بیارید یک کیک شیفون ۳ تخم مرغی با قهوه و کاکائو درست کردم و چند لایه کردم و اندازه ظرفم برش زدم و همراه خامه فرم گرفته که از قبل توی فریزر داشتم و گردو فیلینگش کردم و با سس شکلاتی رقیق هم کیکم را خیس میکردم و بعد خامه کشی میکردم و در آخر کمی کیک را سس شکلاتی باهاش مخلوط کردم و پودر کردم و روی گلدون ریختم تا طبیعی تر دیده بشه 👌👌 شکلات موقع بن ماری کردن نباید حتی یه قطره آب بهش بخوره چون شکلات خراب و سفت میشه و اینکه از شکلاتهای مارک دار استفاده کنید البته درحد یک قاشق غذاخوری روغن مایع هم میتونید در شکلات استفاده کنید بنابراین ظرفتون خیس نباشه موقع بن ماری کردن و قاشقی هم که باهاش میزنید خیس نباشه و بخار آب توی ظرفتون نره @sofrebanovanbeheshti
👇 ۲ تا تخم مرغ درشت یا ۱ تخم مرغ درشت و دوتا ریز آرد ۱ پیمانه و ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری وانیل ۱/۴ق چایخوری شکر ۱ پیمانه شیر ولرم کمی از نصف پیمانه کمتر روغن مایع کمی از نصف پیمانه کمتر گردو خورد شده به اندازه دلخواه ابتدا سفیده زرده رو جدا میکنیم نصف شکر و داخل سفیده میریزیم و با همزن میزنیم تا زمانیکه سفیده از ظرف نریزه ظرف سفیده رو میگذاریم یخچال بعد زرده و وانیل و بقیه شکر رو باهم مخلوط میکنیم تا جایی میزنیم که کاملا حجم دار و کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر میریزیم و سی ثانیه میزنیم سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیم طی سه مرحله داخل مواد میریزیم و با لیسک فولد میکنیم و بعد سفیده ها رو میریزیم و به آرامی بصورت دورانی هم میزنیم خیلی هم نزنید که پف کیک میخوابه ودر انتها گردو رو به یک قاشق آرد آغشته میکنیم و داخل مواد میریزیم تو قالب که چرب کردیم نصف مواد رو میریزیم وبعد روش کمی پودر کاکائو الک میکنیم و بعد بقیه موادو میریزیم وبعد تو فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه میگذاریم برای روی کیک از گاناش یا شکلات بن ماری میتونید استفاده کنین ونوش جان کنید😉رماح دوستان عزیزی که از دستور استفاده کردن و راضی بودن عنایت کنن فاتحه ای نثار روح رفتگانم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 💢 سرخ کردن سیب زمینی به روش رستوران ها ❇️آب را جوش آورده و به آن نمک اضافه کنید.سیب زمینی های خلال شده را به مدت ۴دقیقه در آب بجوشانید و آبکش کرده و در روغن داغ سرخ کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti