eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
عِطــرین بانو👇👇 ۱ لیوان آرد ۱لیوان سر خالی شکر ۲ لیوان شیر ۱.۵لیوان آب نصف لیوان روغن نصف لیوان گلاب زعفران غلیظ هل ۶ عدد وانیل نصف قاشق مرباخوری در ابتدا شیر و روغن رو داخل ظرف تفلون میریزیم آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم بعد روی حرارت میگذاریم و شروع به تفت دادن میکنیم مواد به یه خمیر تبدیل میشه یعنی شیر تو خورد آرد میره بعد این مواد خمیری رو با شعله متوسط به قدری تفت میدیم که کرم رنگ بشه و آرد بوی خامی نده این مرحله یکم زمانبره (بخاطر شیر یکم دیر تغییر رنگ میده ) همزمان یا از قبل شهد رو آماده میکنیم ... 👇👇👇 آب وشکر+ گلاب +وانیل+هل+ زعفران غلیظ باهم ترکیب کرده و روی حرارت میگذارین تا شکر کاملا حل بشه..شکر که حل شد شعله رو خاموش کنین و بعد ... خمیرکه تغییر رنگ داد آب رو کم کم اضافه میکنید(دقت کنین خیلی کم کم بریزین تا خمیرتون گلوله نشه )وهم میزنید تا به خورد هم برن حلوای شما آماده ست .... گوارای وجووووود😍😘 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...خیلی زیباست.. عبدالرضا هلالی ☝️ ضبط استودیویی پیشنهاد میکنم حتما با بچه ها ببینید 👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تمیز کردن  🐠🐟 🔴 برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته‌اید بپاشید و بعدماهی را روی آن قرار دهید.  ماهی  به نمک می‌چسبد و بدون آنکه بلغزد، می ‌توانید آن را پاک کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پخش شدن 🔴 برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
بادستور کیک شیفون قهوه خانم رماح عزیز👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 خون باقی مانده در گوشت شاید براتون پیش اومده بعد از اینکه گوشت خریدید باز خون داشت ازش میآمد یا سینی و چاقو و.‌..خونی شده باشن خب حالا حکمش چیه🤔؟؟؟ 💠 سؤال: آیا خوردن خون باقی مانده در گوشت حیوان ذبح شده، حلال است؟ ☑️ جواب: اگر پس از ذبح، به صورت طبيعى از حيوان خون خارج شود، خونى كه داخل بدن باقى مى‌ماند نجس نيست و پاک هست✅ ، ولى خوردن آن حرام است⛔️، مگر آنكه هنگام پخت در غذا مستهلك شود يا به صورتی در گوشت باشد، كه جزء آن محسوب شود.   @sofrebanovanbeheshti
خب حالا سئوال اینجاست 👇👇👇 🔴خونى که همراه گوشت و مرغى که از قصابى يا مرغ فروشى مى‌خريم چه حكمى دارد؟ ج) اگر ندانيد از نوع خون پاک يا نجس است، محکوم به طهارت است. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز خونه رو سیاهپوش کردیم 🖤 پرچم زدیم 🏴و این ریسه هم برای اتاق بچه هاست 👆 پرینت معمولی گرفتم و خودشون رنگ کردن 😉👌 شما هم دست بکار شید ❤️❤️Pdf رو براتون میفرستم 👇 مادرم قبل پدر نام تو را یادم داد عادت کودکی ماست "حسین" گفتن ما ✋💚 ✍به قلم مامان حانیه و محمدحسين @sofrebanovanbeheshti
1193877251_-221814.pdf
441.6K
این ریسه ها رو پرینت رنگی بگیرید و یا اگه سیاه و سفید هست بدید بچه ها خودشون رنگ کنن و با نخ بهم وصل کنید و اتاق بچه ها رو سیاهپوش کنید 🖤 @sofrebanovanbeheshti
👇 برای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر زدم اول هسته البالوها رو در میاریم بعد لایه به لایه روش شکر میریزیم چند ساعت من حدودا ۸ ساعت گداشتم یخچال اب انداخت بعدا میگذاریم روی حرارت جوش بیاد بالا سرش باشید که سرنره روی اون رو با قاشق بگیرید که مرباو شفافی داشته باشید (حالت سفیدی رنگ جمع میشه .)بعد که حسابی ابش در امد ابکش کنید تو یه قابلمه بعد اون ابی که ازش گرفتید و ابکش کردید رو بگذارید رو حرارت زیرشو کم کنید درشو ببندید به قوام که رسید بردارید. زمانی که غلظت کمی پیدا کرد برداشتم چون سرد هم که بشه بیشتر غلیظ میشه یک نکته برای اینکه بدونیم غلطت رسیده یانه کمی تو بشقاب بریز بگذارید سرد بشه بشقاب رو کج کنید متوجه میشید چقدر غلظت داره 👇 من از شربتی که گرفتم برای مربا استفاده نکردم که کم نیاد دوباره کمی شکر ریختم رو البالوها که نصفه پخته است با یک لیوان فرانسوی اب گداشتم قوام امد شد مربا ولی شما میتونید از همون شربت به دست امده بریزید رو مرباتون کمی هم جوش بزنه بردارید دلبخواهی @sofrebanovanbeheshti