#کیک_یک_تخم_مرغی👇
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر 1 و نیم پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 م خ سر پر
پودر کاکائو 2غ
تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر و روغن رو در ظرفی ریخته و همزده تا مواد یکدست بشه بعد شیر رو اضافه کرده و همزده بعد آرد رو در چند مرحله اضافه میکنیم.
بعد مواد رو نصف کرده که به یک قسمتش کاکائو رو اضافه میکنیم .
قابلمه رو شعله قرار میدهیم تا داغ شود و روغن و آرد پاشی میکنیم
یه ملاقه از مایع سفید میریزیم بعد یه لایه از مواد کاکائویی.
در آخر با خلال دندان از مرکز به طرف بیرون قابلمه میکشم .
تا روی کیکمون طرح دار بشه .
در قابلمتون رو دم کنی بگذارید و با شعله پخش کن بگذارید روی گاز .
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه باز نشود .
بعد از نیم ساعت با خلال دندان چک کنید که وسط کیک پخته یا نه .
نوش جان ☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
دیشب بهار نارنج دم کردم به تنهایی تلخ شد 🙈🙈🙈خوب بار اولم بود 😊
بعد رفتم نت دیدم برای مرباش نوشته باید بجوشونی و آبش رو عوض کنی تا تلخیش بره بعد مربا درست کنی .
دیگه این شد که دم نوش تلخ بهار نارنج رو نریختم بره .وصبح پاشدم مرباش کردم .😂😂
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بالرین_یخچالی😋
✍مواد لازم
شیر ۴پیمانه
شکر1+یک سوم پیمانه
ارد سفید ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
پودرکاکایو۲ق غ
کره یک بسته 50گرمی
بیسکوییت پتی بور یا اناتا سه بسته وانیلی یاکاکائویی
🍜طرز تهیه
ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده (ارد،نشاسته،کاکائو،شکر)
چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید
مواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید تا کمی مواد حرارتش کم بشه
حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وبیسکوییت بعدی رو آغشته به شیر وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وبه دلخواه تزیین کنید ۲۴ ساعت یا شب تا صبح در یخچال بگذارین بعد نوووش جان کنید.
🔴من چندتا دونه شکلات هم آخرکاربه موادم اضافه کردم☺والبته قالبی درست کردم اول دورظرفم بیسکوییت چیدم ته قالبم مقداری سس ریختم بعدبیسکوییت وهمینطورتاظرفم پربشه
🔴گردوخردشده هم کمی لابلاش ریختم😋
🔴بانصف موادی که فرستادم میشه این ظرف کیک یخچالی روآماده کرد😉
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سبزی_مجلسی👇
سبزی کوکو نیم کیلو
یه حبه سیر
2عدد تخم مرغ
نمک و زردچوبه و فلفل
نون تست
من اول تخم مرغ رو با هم زن میزنم تا خوب پف کنه و بوی زخم آن گرفته بشه بعد سبزی کوکو رو اضافه کردم و سیر رنده شده و ادویه ها رو خوب مخلوط میکنیم
بعد داخل نان های تست رو به صورتی که در عکس میبینید در میاریم
بعد در ماهیتابه کمی روغن ریخته ، نان تست رو در ماهیتابه میگذاریم و با قاشق از مواد کوکو میریزیم داخل نون و با قاشق روی آن را صاف میکنیم ، میزاریم تا کاملا سرخ بشه بعد بر میگردونیم و طرف دیگشم سرخ میکنیم
🌸 این غذا در عین سادگی خیلی شیک هست برای مهمونیاتون
🌸 تغذیه ای مناسب برای مدرسه بچه هامونه
هزینه این غذا تقربیا 5000 الی 6000 تومن
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_موز_با_گردو 👇
شکر 3لیوان
روغن مایع 1لیوان
تخم مرغ 6عدد
وانیل یک دوم ق چ
شیر 1لیوان
موزدرشت نگینی خردشده 2عدد
گردوخردشده 6 ق س
آرد 4لیوان
بیکینگ پودر 4 ق چ
طرزتهیه:
ابتداروغن وشکرراباهمزن به مدت5دقیقه هم میزنیم بعدتخم مرغ هارویکی یکی اضافه میکنیم(هرتخم مرغ خوب مخلوط شدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم) وانیل راهم اضافه کرده وخوب هم میزنیم شیرراریخته سپس موزوگردورا اضافه کرده هم میزنیم آرد2بارالک شده رابه همراه بیکینگ پودر در2مرحله به مایه اضافه کرده وهم میزنیم
قالب موردنظرروچرب کرده آردپاشی میکنیم آرداضافه روخالی میکنیم ومایه کیک روداخلش میریزیم درفرازقبل گرم شده باحرارت175درجه به مدت45دقیقه میپزیم😋😋😋😋😋نوش جان
🔴این کیک روبدون موزیاگردوهم میشه درست کرد
🔴میشه توکاغذکاپ کیک یاقالب مافین هم درست کرد
@sofrebanovanbehesti
#پاناکوتای_موز👇
شیر ۳لیوان
شکر ۱لیوان
پودرژلاتین ۳ق غ
موز ۲عدد
خامه ۳ق غ
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط و روی حرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله روخاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن خوب میکس کنید.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
@sofrebanovanbeheshti
#کوکی_کدوحلوایی👇
مامان علی وفاطمه😊
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2/3 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل ....
دارچین....
هل...
زنجبیل
کدوحلوایی پخته 1 پیمانه
ابتدا تخم مرغ .... شکر.... وانیل را 10 دقیقه با دور تند هم زن بزنید.... حالا شیر .... روغن را افزوده....
یک دقیقه بزنید....
کدوحلوایی روهم اضافه کنیدهم بزنید...
حالا آرد بیکینگ پودر و ادویه را آرام آرام اضافه کرده.... با لیسک مخلوط کنید در فری با حرارت 170 به مدت 45 دقیقه .... با خلال دندان تست کنید اگه مواد کیک به خلال نچسبید ....
کیک آماده ست
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیره_انگور👇
آرد 1 لیوان
شیره انگور نصف لیوان
آب نصف لیوان
پودر هل مقداری
روغن نصف لیوان .
آرد رو الک کردم و روی حرارت تا بوی خامیش بره و دوباره الک میکنیم بعد روغن رو اضافه کردم و کمی تفت دادم .
و در نهایت شهد مخلوط شیره و آب رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا خودش رو بگیره .
برای درست کردن شهد هم آب و شکر و هل و شیره انگور رو مخلوط کردم
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_کیک_سبزیجات_تک_نفره👇
یک کیک بسیار مفید و مغذی که گرسنگی را از بین میبرد و مدت ها انسان را سیر نگه میدارد و می توانید در صبحانه آن را میل کنید، با ما همراه باشید.
این کیک برای مهمونی هاتون خیلی شیک و با کلاسه
هزینه این غذا هم تقریبا 5000، الی 6000 تومن بیشتر نشده
• نخود فرنگی ۱ استکان
• تخم مرغ 2 عدد
• شیر ۱ استکان
• بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
• آرد تقریبا 6 قاشق غذا خوری پر
• نمک کمی
• شوید تازه مقداری
• روغن مایع ۱ استکان
ذرت پخته شده نصف استکان
ابتدا تخم مرغ ها را ریخته و با میکسر خوب هم می زنیم سپس روغن مایع وشیر را اضافه میکنیم ودوباره به هم زدن ادامه می دهیم
نخود فرنگی و ذرت را ریخته سپس شوید ریز شده را می ریزیم .
و بکینگ پودر و ۶ قاشق سرپر آرد می ریزیم دقت کنید که ارد را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم
مواد را در قالب چرب شده و ارد پاشی شده می ریزیم
رویش را با سیاه دانه تزیین می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی از قالب خارج کردیم برش داده و سرو می کنیم
🌸 🍃 میتونید از پنیر پیتزا هم به اندازه نصف استکان استفاده کنید
ولی من استفاده نکردم 🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
خمیر جادویی
نصف لیوان شیر ولرم یا آب ولرم که با یک و نیم ق چ خمیر مایه و یک ق چ شکر 15 دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید
یک عدد تخم مرغ و 3 ق غ روغن و 1 ق چ نمک و 1 ق چ شکر رو هم زده وبعد مایه خمیر عمل اومده رو اضافه میکنیم و بعد آرد 1و نیم لیوان .
مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یکدست داشته باشیم
مثل تصویر