استاد معتز آقائیTahdir joze1.mp3
زمان:
حجم:
4.13M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء اول قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبحسلامآقا ✋
سلام ارباب صبحم بنامتان
اول صبح به سمت حرمت
رو کردم
دست برسینه✋سلامی به تودادم
ارباب
سر صبحی شده وبازدلم
دلتنگ شده
السلام ای سبب سینه تنگم
ارباب❤️
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین♥️
#منبر_مجازی
عبد هر گره کوری داشته باشد در
ماه مبارک رمضان با ربّ خود در
میان بگذارد، خداوند آن را باز میکند.😍
پس از #ماه_رمضان غفلت نکنید!✋
حاجآقاتهرانی
حلول ماه مبارک رمـــــ🌙ـــــضان
بهار قرآن📖
ماه عبادت های عاشقانه💌
نیایش های عارفانه و بندگی خالصانه مبارک باد🌷
سلام خوشگلای روزه دار😍طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق🤲
صبح اولین روز ماه مبارک رمضان به خیر و به عشق و به نیکی 😍❤️
چطورین؟مگه میشه خوب نباشید؟😉
خداروشکر که یه ماه رمضان دیگه توفیق داشتیم که ببینیم و روزه بگیریم 🤲😍
بیاییم همین #اول_ماه تصمیم بگیریم هر روز
هم روزه شکم
هم روزه چشم
هم روزه گوش
هم روزه فکر
و... باشیم 🤲👌
راستی همین الان پاشو #صدقہ اول ماهتو کنار بذار غسل اول ماه فراموش نشه✅
و اینکه امروز گلاب روی سر و صورتمون بریزیم.
آخه روایتِ از امام صادق(ع):
هر کس در روز اول #ماه_رمضان یک کف گلاب به صورت بریزد، در آن روز از خواری و پریشانی ایمن گردد و هر که یک کف گلاب به سرش بریزد در آن سال از مرض سرسام ایمنی یابد
خب حالا که تصمیمای خوب گرفتیم 😌و برنامه های خوب هم برای این ماه رمضان ان شاء الله داریم🤩
بزن بریــــــــــــــ🏃♀ــــــــــــــــم
یه روز دیگه رو پر انرژے شروع کنیم
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بستنی👇
یک کیک شیفون چهارتخم مرغی ( بدون زرده و سفیده جدا کردن) درست کردم... بعد از خنک شدن کیک، به اندازه ی یک سانت از روی کیک رو برش زدم و برداشتم. داخل کیک رو خالی کردم بطوری که به کف و دیواره های کیک آسیب نرسه، بعد داخل کیک رو با بستنی نرم پر کردم و اون قسمت رویی کیک رو مثل درب روی کیک گذاشتم و ۳ تا ۴ ساعت گذاشتم فریزر تا بستنی منجمد بشه. بعد کیک بستنی رو از فریزر در آوردم و یه دور با خامه ی زده شده آسترکشی کردم و دوباره نیم ساعت گذاشتم فریزر. و بعد مجددا دراوردمو خامه کشی و تزیین نهایی رو انجام دادم.
طعم و مزه اش عالی بود.
🌸 هر نوع کیک اسفنجی و یا شیفون میتونید بپزید.
🌸 میتونید به جای خامه کشی از گاناش یا هر چیز دیگه ایی که دوست دارید برای تزیینش استفاده کنید.
🌸 نیم ساعت قبل از سرو کردن از فریزر در بیارید.
🌸 میتونید تا دو هفته توی فریزر نگه دارید
@sofrebanovanbeheshti
🍃🌸#ناپلئونی 👇
#شیرینی_ناپلئونی
به مناسبت میلاد پر برکت امام زمان عج🌸🍃
خیلی رااحته
خمیر هزارلا آماده رو میگیرید من ۴۰ تومن خریدم
از یخچال درمیارید تا به دمای محیط برسه
بعد مستطیل کوچیک کوچیک میبرید میذارید تو سینی فر
فر ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه
وقتی تو فره خامه رو فرم میدین
از فر درمیارید سرد که شد (خیلی نباید در معرض هوا بمونه)
خامه میزنید روی یه نون بعد یکی دیگه رو میگذارید روش و خامه میزنید
من اطرافشم خامه زدم
و پودر نونشو ریختم روش
پودر قند پاشیدم و پودر پسته
سه چهار ساعت بره تو یخچال
نوش جان😍😋
@sofrebanovanbeheshti