eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 بنا به روایتی معتبر و صحیح از امام رضا علیه السلام که ایشان فرمودند: روز ، روزی است که حضرت زکریا دعا کردند که خدواند به او فرزندانی عنایت فرماید، خدواند نیز به او یحیی را بشارت داد. بعد حضرت فرمودند: «پس هر کس این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب خواهد کرد.» 📚کتاب امالی و کتاب من لا يحضره الفقيه ؛ شیخ صدوق ج۲ ؛ ص۹۱ ⚠️فردا شنبه ۸ مرداد، می باشد از این فرصت بی نظیر نهایت استفاده را ببرید و از خداوند حوائج خود رو بخواهید اگر به صلاحمان باشد مستجاب خواهد شد🤲 ⚠️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم مرداد ۱۴۰۱ سلام🙋‍♀🌹 کدبانوهای عزیز، دختر خانومای قشنگم؛ روزتون پر از حال خووب😍💪 آموزش 😋 🔸کلیپ شماره یک👌 مواد مورد نیاز🥩🧅🥫🧂 @sofrebanovanbeheshti
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره دو👌 پیاز‌مونو نگینی خرد میکنیم!🧅🔪 @sofrebanovanbeheshti
50.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره سه👌 تفت پیازها و افزودن بقیه مواد...🥘🫕 @sofrebanovanbeheshti
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره چهار👌 تزیین خورشت و عکاسی📸😍 @sofrebanovanbeheshti
🥘🫕 🔸اینم متن دستور خورشت واویشگا👇 من غذاهای شمالی‌ای که بلدم رو از دوستان شمالیم یاد گرفتم، خب _به این خورشت تو گیلان میگن واویشکا، ولی تو فومن دیدم به جیگر قلیه‌‌ای که ما تو قزوین درست میکنیم، میگن واویشکا☺️ خلاصه رفتین شهرای مختلف شمال، دیدین واویشگاشون با این واویشگا فرق داره تعجب نکنید😁 ولی در کل واویشکا برا گیلانه! 👈مواد اصلیش؛ _گوشت چرخ کرده،🥩 _رب🥫 _و پیاز سرخ‌کرده‌ی نسبتاً زیاده!🥫 اول یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد و سرخ میکنیم، بعد رب رو تفت میدیم و بعد گوشت چرخ کرده اضافه و خوب تفت میدیم!🥣🥫🧅 ادویه هم فلفل‌ و نمک و زردچوبه میریزیم!!🌶🧂 در آخر آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته!🛎 برا لعاب بیشتر میتونید سیب‌زمینی نگینی هم تفت بدین و اضافه کنید!🥔 🔸️برا اینکه مجلسی‌تر و خوشمزه‌تر بشه می‌تونید، کمی پودر هل و مقداری دم‌کرده‌ی زعفران اضافه کنید!👌🌼 من سلیقه‌ای با سیب‌زمینی سرخ‌کرده تزئین کردم!!🥄 میشه آب خورشت رو کم کرد و بصورت نونی سرو کرد.😋🍽 ولی من با پلو دوست دارم! جاتون سبز💚🌱 @sofrebanovanbeheshti
و هم اینک خروجی کار😁😋✌️ امیدوارم از آموزشم راضی بوده باشین!!😊 دوستتون داریم!❤️ التماس‌دعا🌺🍃 @sofrebanovanbeheshti
⚠️نکته⚠️ سیب‌زمینی ها پوست گرفتم بعد ورق ورق کردم و بعد با این کاتر👆 برش زدم!! میتونید از طرح‌های مختلف برای اینکار استفاده کنید!👌 در پرسش و پاسخ بعد از آموزش👇 🔴 ما تو رفسنجان به این غذا میگیم چغوت بریزو 🔴اندازه‌ها رو چشمی ریختم، 🔴ولی زیاد بودن پیاز خیلی تو مزه‌اش تاثیر داره👌😋 🔴من خیلی دوست میدارم این خورشت رو😋 که به قول دوستمون تو مازندران به بیج بیج معروفه😁 بعضیا بهش کوبیده میگن😆 🔴من دوتا گوجه هم خورد میکنم و تفت میدم بعد از اینکه پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت دادم🙂 🔴همین خورشت را بعضی از شمالی ها در انتها تخم مرغ میریزند که اونم خوشمزه میشه خلاصه اینکه حتما درست کنید دوستان و لذت ببرید😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا