#اول_محرم 🖤
بنا به روایتی معتبر و صحیح از امام رضا علیه السلام که ایشان فرمودند: روز #اول_محرم ، روزی است که حضرت زکریا دعا کردند که خدواند به او فرزندانی عنایت فرماید، خدواند نیز به او یحیی را بشارت داد.
بعد حضرت فرمودند: «پس هر کس این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب خواهد کرد.»
📚کتاب امالی و کتاب من لا يحضره الفقيه ؛ شیخ صدوق ج۲ ؛ ص۹۱
⚠️فردا شنبه ۸ مرداد، #اول_محرم می باشد از این فرصت بی نظیر نهایت استفاده را ببرید و از خداوند حوائج خود رو بخواهید اگر به صلاحمان باشد مستجاب خواهد شد🤲 ⚠️
#رویای_مادری
#فرزندآوری
@sofrebanovanbeheshti
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#از_سری_آموزشهای_آنلاین دوم مرداد ۱۴۰۱
#نوجوانان
#خانم_حجتی_پور
#حجتی_پز
سلام🙋♀🌹
کدبانوهای عزیز، دختر خانومای قشنگم؛
روزتون پر از حال خووب😍💪
آموزش #خورشت_واویشگا😋
🔸کلیپ شماره یک👌
مواد مورد نیاز🥩🧅🥫🧂
@sofrebanovanbeheshti
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره دو👌
پیازمونو نگینی خرد میکنیم!🧅🔪
@sofrebanovanbeheshti
50.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره سه👌
تفت پیازها و افزودن بقیه مواد...🥘🫕
@sofrebanovanbeheshti
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸کلیپ شماره چهار👌
تزیین خورشت و عکاسی📸😍
@sofrebanovanbeheshti
🥘🫕
🔸اینم متن دستور خورشت واویشگا👇
من غذاهای شمالیای که بلدم رو از دوستان شمالیم یاد گرفتم،
خب
_به این خورشت تو گیلان میگن واویشکا، ولی تو فومن دیدم به جیگر قلیهای که ما تو قزوین درست میکنیم، میگن واویشکا☺️
خلاصه رفتین شهرای مختلف شمال، دیدین واویشگاشون با این واویشگا فرق داره تعجب نکنید😁
ولی در کل واویشکا برا گیلانه!
👈مواد اصلیش؛
_گوشت چرخ کرده،🥩
_رب🥫
_و پیاز سرخکردهی نسبتاً زیاده!🥫
اول یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد و سرخ میکنیم، بعد رب رو تفت میدیم و بعد گوشت چرخ کرده اضافه و خوب تفت میدیم!🥣🥫🧅
ادویه هم فلفل و نمک و زردچوبه میریزیم!!🌶🧂
در آخر آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته!🛎
برا لعاب بیشتر میتونید سیبزمینی نگینی هم تفت بدین و اضافه کنید!🥔
🔸️برا اینکه مجلسیتر و خوشمزهتر بشه میتونید، کمی پودر هل و مقداری دمکردهی زعفران اضافه کنید!👌🌼
من سلیقهای با سیبزمینی سرخکرده تزئین کردم!!🥄
میشه آب خورشت رو کم کرد و بصورت نونی سرو کرد.😋🍽
ولی من با پلو دوست دارم!
جاتون سبز💚🌱
@sofrebanovanbeheshti
و هم اینک خروجی کار😁😋✌️
امیدوارم از آموزشم راضی بوده باشین!!😊
دوستتون داریم!❤️
التماسدعا🌺🍃
@sofrebanovanbeheshti
⚠️نکته⚠️
سیبزمینی ها پوست گرفتم بعد ورق ورق کردم
و بعد با این کاتر👆 برش زدم!!
میتونید از طرحهای مختلف برای اینکار استفاده کنید!👌
#نکات_تکمیلی در پرسش و پاسخ بعد از آموزش👇
🔴 ما تو رفسنجان به این غذا میگیم چغوت بریزو
🔴اندازهها رو چشمی ریختم،
🔴ولی زیاد بودن پیاز خیلی تو مزهاش تاثیر داره👌😋
🔴من خیلی دوست میدارم این خورشت رو😋 که به قول دوستمون تو مازندران به بیج بیج معروفه😁 بعضیا بهش کوبیده میگن😆
🔴من دوتا گوجه هم خورد میکنم و تفت میدم بعد از اینکه پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت دادم🙂
🔴همین خورشت را بعضی از شمالی ها در انتها تخم مرغ میریزند که اونم خوشمزه میشه
خلاصه اینکه حتما درست کنید دوستان و لذت ببرید😍
@sofrebanovanbeheshti