eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان 🖤 💔 ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (رحمة الله عليه): ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ ‌ ‌ ســــــــــلام به خانم های عزادار و حسینی🖤 عزاداری هاتون قبول🤲 این روزها کوچیک ترین کارے که میتونیم انجام بدیم گرفتن مجالس اهل بیت در منزله 🥀🖤 با تعداد کم... با رعایت بهداشت😷 اگر نمیتونید؛ هر روز اعضای خانواده رو دور هم جمع کنید و یه زیارت عاشورا دست جمعی بخونید و گریه برای اباعبدالله؏😭 و..... و ..... راکد نباشیم بهتره مومن ...مولد باش 🌱 اینجوری برکت زندگیمون بیشتره🌾 🏴 باد می خورد به پرچمت ... 🔘و ما عزای حسین علیه السلام را برای لبیک به ندای «هل من ناصر ینصُرُنی» ابا عبدالله است که برپا می کنیم. بفرمایید مجلس مجازی روضه اباعبدالله ؏🖤 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیارت‌عاشورا۩علی‌فانی.mp3
5.65M
🕌 سریع خوانی 12 دقیقه مختصر و با مرور سریع ؛بسیار زیبا 🎙 با نوای   @sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - شیعه شدن نویسنده سنی - استاد رفیعی.mp3
1.66M
♨️شیعه شدن نویسنده سنی بخاطر امام حسین علیه السلام 🎤حجت الاسلام   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
YEKNET_IR_roze_shabe_2_moharram1399_haj_mohammadreza_taheri.mp3
8.05M
🔳 روضه ی ورود به کربلا💔 السلام علی القلب الزینب الصبور😭 🎤   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 مایه عدس پلو 4عددپیازدرشت خلالی گوشت چرخ کرده 300تا400گرم رب گوجه 1ق غ سرپر. اب 1استکان. ادویه دارچین 2ق چایخوری نمک وفلفل بیشتر.وزردچوبه پیازهاروخوب سرخ کردم.گوشت رواضافه کردم.1ق رب ریختم وهمینطوراب رو.ادویه هاروزدم ودرش روگذاشت 1تا1ونیم ساعت باشعله ی خیلی کم جاافتاد😋😋 برای برنج هم چون مهمان داشتیم روی هم 8نفربودیم.4پیمانه برنج حدود4پیمانه عدس.برنج روابکش کردم بعدعدس پخته شده رولابه لابه همراه دارچین ریختم.غذاامادست نعناع روی ماست😀😀هم برای گلدوناست   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توصیه های مرحوم استاد پیرامون اقامه عزای سید الشهداء امام حسین علیه السلام: 🔅خالصانه در مجالس عزاداری شرکت کنید طوری باشید که غیر از امام حسین چیزی را نبینید با پاکی ظاهر و باطن به این مجالس مشرف شوید 🙂 همانطور که با وضوء و طهارت در این جلسات شرکت می‌کنیم به وسیله استغفار طهارت باطنی هم کسب کنیم💯 قبل از ورود به مراسم عزای امام حسین علیه السلام بگوییم: خدایا اگر در وجود من مانعی از کسب فیض ابی عبدالله علیه السلام هست انرا برطرف بفرما🤲 دهه محرم، دهه تحول است، جناب حر یک شخص است اما حر شدن یک جریان می‌باشد در این دهه باید متحول شویم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کرفس و کاهو🥬 برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج  بکار بگیرید . ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 راز خوشمزگی دستورات شله زرد تو کانال هست تقریبا همشون شبیه همه نکات مهم خوشمزتر شدن شله زرد رو خدمتتون میگم رعایت کنید شله زرد عالیی خواهید داشت از برنج ایرانی استفاده کنید برنج رو از شب قبل خیس کنید اگر نیم دونه باشه که بهتر اگر درسته بود هم بعد از خیس خوردن برنج بهتره با کف دو دست برنج رو ماساژ بدید و خوردش کنید وتقریبا ۷ برابر برنج اب بریزید توش و بعد بزارید رو شعله کم نکته🔊🔊🔊🔊🔊🔊 راز خوشمزه شدن تقریبا همه پختنیها حرارت کم و مدت زمان طولانی هست پس این نکته رو حتما رعایت کنید بعد که برنج خوب پخت و شکفت زعفرون رو که از قبل دم کردید و حسابی رنگ داده در ۳ مرحله اضافه کنید حدود ۱ساعت اخر شکر رو اضافه کنید خلال بادام رو از ۱ ساعت قبل از اضافه کردن به شله زرد با گلاب و کمی عرق هل خیس کنید و ۴۵ دقیقه اخربه شله اضافه کنید مرحله بعد اضافه کردن عرق هلی هست که خودتون همون موقع درست کردید به این صورت که چندتا هل رو از وسط نصف کنید بریزید تو لیوان و ۱/۴لیوان ابجوش بریزید روش و بزارید روی کتری یا سماور تا با اون بخار ۱۰دقیقه دم بکشه و عرقش در بیاد و بعد عرق رو از صافی رد کنید و بریزید داخل شله زرد بعد ۱ تا۲ق کره نرم شده اضافه کنید و هم بزنید در اخر هم بعد از خاموش کردن حرارت حتما حتما۲۰ دقیقه دم کنی بگذارید این کار باعث میشه اب اضافه شله گرفته بشه و شله زرد بعد از خنک شدن اب نندازه من این کار رو برای حلوا هم انجام میدم و همیشه بعد از خاموش کردن حرارت ۲۰ دقیقه دم کنی رو ظرف حلوا میگذارم که باعث ترد تر شدن حلوا میشه امیدوارم که با رعایت این نکات شله زرد عالیی داشته باشید و منم از دعای خیرتون محروم نکنید : رماح ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عکسهایی که بعضی از دوستان ارسال کردن متاسفانه بیشترشون شرایط لازم رو نداشت 😔 یعنی طبق شرایط عکس گرفتن اینقدر سخته؟ 🤭 میدونم تو خونه هاتون مراسم و هیئت و روضه دارید لطفا یک روز عزمتون رو جزم کنید و یک عکس بگیرید و برامون بفرستید تا دیگر اعضا هم تشویق بشن برای برگزاری مراسم روضه یاعلی بگو 💪 و شروع کن منتظر عکسهای زیبا و پر از معنویتتون هستم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴چند حبه انگور 🍇 داخل یخچال مونده و میخوام لواشک آلو درست کنم اگر این حبه ها رو داخل لواشک بریزم حکمش چیست⁉️ حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی): در فرض مذکور اگر حبه‌های انگور بسیار کم باشد و آب انگور مستهلک شود به طوری که آب انگور بر آن صدق نکند حلال است و همچنین اگر جوشانده شود تا دو ثلث آن بخار شود، و یک قسمت آن بماند حلال می‌شود اگر مقدار انگور بسیار ناچیز بوده طوری که در سایر مواد کاملاً مستهلک شود و یا به قدری بجوشد که دو سوم از آب آن بخار شود، پاک و حلال خواهد بود. 🍇🍀🍇🍀🍇🍀🍇🍀🍇🍀🍇🍀   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋👍❤️ اگه نوشابه داشتی و نمیدونستی باهاش چیکار کنید این نان حجیم و بسیار خوشمزه رو حتما درست کنید آرد دو لیوان خمیر مایع یک قاشق و نیم نمک یه قاشق با هم مخلوط کنید . نوشابه باید نسبتا گرم باشه . تا جایی نوشابه رو اضافه کنید که خمیر منسجمی درست بشه . یک ساعت استراحت بدید داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو با شکلهای تصویر داخلش بزارید . روشو میتونید رومال زرده تخم مرغ بزنید کنجدم اختیاریه . به مدت ۴۵ دقیق درون فر۱۸۰ درجه بزارید نوش جان😋😋😋🥠🥤🥤