ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی
با رویکرد طبخ اسلامی
الهی سفرتون با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده محترم 🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🙏
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
#کیک_خیس_شکلاتی👇
۱/۵لیوان شکر
۱/۵لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
چهارقاشق پودرکاکائوراباهم مخلوط میکنیم
پنج دقیقه تقریبٱمی زنیم
در این مرحله یک لیوان ازاین موادراکنارمیگذاریم (برای انتهای کار وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم)
سه تاتخم مرغ رادونه دونه اضافه میکنیم.
نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم.
دولیوان آرد،یک ق م بکینگ پودر،نصف ق چایخوری جوش شیرین رادوبارالک کرده درسه نوبت به مواد اضافه میکنیم آرام مخلوط میکنیم.
فرراروی دمای ۱۸۰درجه ازقبل گرم میکنیم یه قالب ۲۵ سانتی راآماده میکنیم موادراداخلش ریخته میپزیم
به محض اینکه ازفردرش آوردیم اون لیوان موادرابعدازاینکه بایک سیخ چوبی کیک راسوراخ سوراخ کردیم وکیک داغ بود روش میریزیم تا به خوردش بره.
روی کیکم من با پودرنارگیل ونقل رنگی تزیین کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بوراتوس👇
شير ١ليوان
بستني وانيلي ٣ عدد
پنير خامه ايي كاله ٢٠٠ گرم
دنت توت فرنگي ١عدد
شكر ٣ ق غ
پودر ژلاتين ٣ ق غ
توت فرنگي ٥_٦ عدد
پودر ژلاتين رو با نصف شير مخلوط ميكنيم و روي بخار كتري ميذاريم تا كاملا حل بشه،دنت و بستني و پنير خامه ای رو با همزن دستي خوب مخلوط ميكنيم.
شكر و شير و ژلاتين حل شده رو اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم .
توت فرنگي رو پوره سپس اضافه ميكنيم و همه مواد مخلوط شده رو درون قالب ميريزم به مدت ٦_٧ ساعت ميگذاريم يخچال و بعد از قالبمون جدا ميكنيم.
🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_نودالیتی👇
نودالیت آبکش شده به میزان لازم
فیله مرغ خام
که بانمک،پاپریکا،پودرسیر،پودرپیاز،آبلیمو مزه دار کرده به تعداد نفرات
سیخ چوبی
فیله مزه دارشده را درسیخ فرو برده ونودالیتهای آبکش شده را دورش پیچیده ودر روغن سرخ کرده تا برشته شود
(من چون یهویی دخترم هوس کرد و نودالیت نداشتم با ماکارونی رشته ای درست کردم)😜😜🙈🙈
@sofrebanovanbeheshti
شورینی گل آفتابگردون یاپیتزای گل آفتابگردون.
خمیرش جادوییه موادشم مثل موادپیتزاست که من پیازوگوشت چرخکرده وقارچ وفلفل دلمه میزنم باکمی پنیرپیتزا.
میتونین کمی رب گوجه هم بزنین.
داخل خمیرها ازموادتون بریزین وببندین وکنارهم بچینید واضافی موادرو بریزین وسط گل وروش پنیرپیتزا بریزید
روی خمیر رو هم باتخم مرغ رومال کنید.
حدودا۴۰دقیقه زمان پختشه باحرارت۱۷۰درجه داخل فر یه ظرف یا کاسه نشکن آب بگذاریدتابخارکنه ودرنتیجه نون نرمتری داشته باشیم.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هویج_و_گردو👇
سه تا تخم مرغ
۲لیوان شکر
سه چهارم لیوان روغن
سه چهارم لیوان باتر میلک
و نصف ق چایخوری وانیل رو میریزیم توی همزن و مخلوط میکنیم
بعد ترکیب دولیوان آرد و۲ ق چایخوری جوش شیرین و۲ق چایخوری دارچین رو ۳ بار الک میکنیم وقاشق به قاشق به موادمون که در حال هم خوردن هست اضافه میکنیم
بعد همزن رو خاموش میکنیم و۲ لیوان هویج رنده شده ونصف لیوان پودر نارگیل ونصف لیوان گردو خورد شده رو اضافه میکنیم وکم هم میزنیم وبهتر هست برای این کیک قالب پهن انتخاب بشه
میریزیم توی قالب توی فر ۱۸۰ درجه
واقعا طعم خوبی داره ولی کیکی نیست که خیلی پف داشته باشه😉
و اما باتر میلک ۱ ق سرکه سفید رو با یه لیوان شیر مخلوط میکنیم و۱۵ دقیقه میگذاریم بمونه البته ابلیمو هم میشه
بعد که همزدید اگر بریده بریده شده بود یعنی باترمیلک شما درست شده
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت_و_مرغ_داخل_فر👇
خمیر جادویی رو اماده میکنیم وکنار میزاریم پیاز ۱سیب زمینی مرغ پخته شده فلفل دلمه ای وگوشت چرخ کرده رو سرخ میکنیم بعد جعفری تازه و نمک فلفل زردچوبه اویشن سس خردل کمی وکمی سس قرمز میزنیم و از خمیر جادویی به اندازه ای که کف دستمون باز بشه بر میداریم ومواد وداخلش میگذاریم اگه دوست داشتیم پنیر پیتزا میریزیم میبندیم توی سینی میچینیم روش زرده تخم مرغ با کمی شیر وکمی زعفرون مخلوط میکنیم میزنیم روی پیراشکیها وتوی فر ۱۶۰ به مدت نیم ساعت بعد نوش جان میکنیم😉
@sofrebanovanbeheshti