eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti
تواین مرحله اگه دوست داشتین کمی پنیرپیتزاهم بریزین😋 @sofrebanovanbeheshti
@sofrebanovanbeheshti
به مدت۴۵دقیقه درفر۱۷۵درجه بپزید @sofrebanovanbeheshti
👇 سه تا تخم مرغ ۲لیوان شکر سه چهارم لیوان روغن سه چهارم لیوان باتر میلک و نصف ق چایخوری وانیل رو میریزیم توی همزن و مخلوط میکنیم بعد ترکیب دولیوان آرد و۲ ق چایخوری جوش شیرین و۲ق چایخوری دارچین رو ۳ بار الک میکنیم وقاشق به قاشق به موادمون که در حال هم خوردن هست اضافه میکنیم بعد همزن رو خاموش میکنیم و۲ لیوان هویج رنده شده ونصف لیوان پودر نارگیل ونصف لیوان گردو خورد شده رو اضافه میکنیم وکم هم میزنیم وبهتر هست برای این کیک قالب پهن انتخاب بشه میریزیم توی قالب توی فر ۱۸۰ درجه واقعا طعم خوبی داره ولی کیکی نیست که خیلی پف داشته باشه😉 و اما باتر میلک ۱ ق سرکه سفید رو با یه لیوان شیر مخلوط میکنیم و۱۵ دقیقه میگذاریم بمونه البته ابلیمو هم میشه بعد که همزدید اگر بریده بریده شده بود یعنی باترمیلک شما درست شده @sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت_و_مرغ_داخل_فر👇 خمیر جادویی رو اماده میکنیم وکنار میزاریم پیاز ۱سیب زمینی مرغ پخته شده فلفل دلمه ای وگوشت چرخ کرده رو سرخ میکنیم بعد جعفری تازه و نمک فلفل زردچوبه اویشن سس خردل کمی وکمی سس قرمز میزنیم و از خمیر جادویی به اندازه ای که کف دستمون باز بشه بر میداریم ومواد وداخلش میگذاریم اگه دوست داشتیم پنیر پیتزا میریزیم میبندیم توی سینی میچینیم روش زرده تخم مرغ با کمی شیر وکمی زعفرون مخلوط میکنیم میزنیم روی پیراشکیها وتوی فر ۱۶۰ به مدت نیم ساعت بعد نوش جان میکنیم😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ظروف روحی (روی) خوبه✅✅ اما ظروف روحی (آلومینیومی) بشدت مضره❌❌ ظروف روحی قدیم( روی) بود الان همه #آلومینیومی شدند وبشدت مضر❌❌ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍ظرف مخصوص و مورد علاقه ی 😍 ☺️اباصلت هروی روایت می کند هنگامی که حضرت امام رضا علیه السلام به سناباد وارد شدند به کناره‌ی کوهی نزديك سناباد که از سنگش دیگ و دیگچه‌‌های سنگی درست می‌کنند رسیدیم ، امام به تخته سنگي از كوه تکیه زدند و رو به آسمان فرمودند: 🔸خداوندا! مردم را از این کوه سود برسان و غذاهايي را كه مردم در دیگ ها و ظرف‌های سنگی این کوه می‌پزند برکت عطا فرما" سپس دستور دادند دیگچه‌هایی از همان سنگ برایشان بیاورند و فرمود:👇 👈غذای مرا در هیچ ظرفی نپزید مگر در همین ظرف‌های سنگی.👉 📝عيون أخبار الرضا علیه السلام 📝 الشيخ الصدوق - ج 1 - ص147 😊از آن پس، مردم توجه بیشتری به آن ظرف‌ها کردند و اثر برکت را از دعای امام در آنها دیدند. ♻️این کوه اکنون در داخل شهر مقدس مشهد قرار دارد و به نام "کوهسنگی" مشهور است.  ☺️خدا به بركت دعاي امام به كوه، نظر خاصي كرد. چون امام خواستند كه ازآن روز به بعد، غذايشان را فقط در ديگ هايي بپزند كه از آن كوه ساخته شده باشد. ⭕️👌👈 عوض اینکه اشترودل یهودی و مضر رو به اسم امام رضا بفروشن باید سبک زندگی امام رضا رو بهمون تبلیغ کنند که دوستان خوابیده اند و دشمن بیدار و در تلاش 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#دسر_یخچالی👇 بیسکویت پتی پور 2بسته شکر10قاشق غذا خوری آرد 2قاشق غذاخوری نشاسته2قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری شیر 2لیوان همه مواد رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه. گاز رو خاموش کنید تا مواد از داغی بیوفته. لبه چهارعدد بیسکویت روکمی از مواد آماده شده رو آغشته میکنیم وبه صورت مربع بهم میچسبانیم وسطش هم لایه لایه بیسکویت ومواد میگذاریم به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید وبعد تزیین کنید،یه دسر ساده وراحت وکم هزینه @sofrebanovanbeheshti
👇 ۱لیوان برنج خیس کردم بعد خوب خوردش کردم ۱تخم مرغ و۱ قاشق آرد زدم و خوب مخلوط کردم و کنار گذاشتم بعد ۱ بطری دوغ و ریختم توی قابلمه برنج روهم اضافه کردم و باشعله زیاد گذاشتم تا جوش بیاد بعد کم کردم شعله رو وسبزی ونخود پخته شده رو ریختم با یه سیر له شده کمی نمک وگذاشتم تا برنجش پخته بشه وآماده نوش جان کردن😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج وتوروغن تفت میدیم شیرو بهش اضافه میکنیم یه بندانگشت روی برنج وبگیره نمک میزنیم برنج که نرم شد دم میگذاریم مثل کته هست😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 بامیه راپس ازشستن وتمیزکردن توی ظرف بچینید لابلای آن چندعددفلفل سبزیاقرمزویااگه نداشتیدپودرفلفل قرمزبریزید به دلخواه سیرهم یکی دوحبه میتونیدبگذارید روی بامیه هامخلوط اب ونمک حل شده بریزیدتاجایی که اب روی بامیه رابگیرد بعدازیکساعت درب ظرف راببندیددرهوای سردالان بعدازده روزقابل استفاده است @sofrebanovanbeheshti
👇 لیموترش تازه راشسته باپارچه خشک کرده . برش حلقه ای داده وهسته هاراجداکنیدطبقه ای درون ظرف بچینید اندازه 3سانتیمترازردیف آخردیگه لیمونگذارین. نمک وفلفل قرمزوسیاه دانه ویک استکان سرکه سفیدیاابلیمو بریزید بعدازیکساعت درب ظرف راببندید. پس از15روزقابل مصرف هستش. بیرون ازیخچال درهوای معمولی نگهداری شود @sofrebanovanbeheshti
👇 من پیاز سرخ میکنم گوشت اضافه میکنم(با بوقلمون یا مرغ هم میشه) کمی که گوشت پخته شد عدس اضافه میکنم. بعد از پخته شدن گوشت و عدس، بادمجان پخته شده رو اضافه میکنم. (بادمجان رو هم میشه سرخ کرد و هم کبابی)تمام مواد رو له میکنم(با گوشت کوب برقی،اگر نبود میکسر) در اخر هم نعنا داغ و کشک اضافه میکنم @sofrebanovanbeheshti
👇 یه لیوان گندم پوست گرفته راخیس کردم . حدود ۲۵۰گرم بوقلمون ازهرقسمتش میتونه باشه بستگی به سلیقتون داره بایک پیازبزرگ درسته وچنددانه هل نکوبیده توقابلمه گذاشتم گندم وآب ونمک هم اضافه کردم گذاشتم جوش اومد به فرمنتقلش کردم تا صبح گوشتشو با گوشت کوب دستی کوبیدم گندمشم کمی شیر اضافه کردم وچندقاشق گلاب با گوشت کوب برقی کوبیدم. نصف یه پاکت خامه صبحانه اضافه کردم . روشم با یه مقدارازگوشت بوقلمون که کنارگذاشته بودم ودارچین وخلال پسته وکنجد سفیدتزیین کردم. اینم دستور حلیم شیر🌹🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
👇 برای 10 نفر گوشت بره بهتره گردن باشه. قلوه گاه و سردست هم خوبه 400 گرم برنج ایرانی نیم دونه 400گرم گندم پوست کنده یا بلغور گندم 100 گرم بادمجان پوست گرفته 1 کیلو کشک خوب 1 کیلو پیاز برای داخل و روی حلیم 1 کیلو گوشت رو به همراه پیاز میپزیم. یکی دو ساعت که پخت گندم و نمک را بهش اضافه میکنیم تا همه با هم خوب بپزه. در یه ظرف دیگه چندتا پیاز خرد کرده تفت میدیم و بادمجان ها را هم با پیاز تفت میدیم و زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب و اضافه میکنیم تا حدود نیم ساعتی بپزه بعد برنج را میریزیم و اجازه میدیم کامل بپزه. گوشت و گندم که کامل پخت؛گوشت را جدا کرده و با گوشت کوب دستی میکوبیم تا کشدار بشه. گندم و برنج و بادمجان را هم داخل مخلوط کن ریخته و یا با گوشت کوب برقی میزنیم تا نرم بشه. کشک رو به مخلوط گندم و برنج و بادمجان اضافه میکنیم و میگذاریم چند دقیقه قل بزنه و بعد گوشت را اضافه میکنیم تا چند دقیقه دیگه قل بزنه. حلیم بادمجان ما آمادست. برای روی حلیم، کشک و پیازداغ و نعنا داغ و دارچین استفاده میکنیم. از زعفران هم برای داخل و هم روی حلیم میتوانید استفاده کنید. نکته: گوشت را نباید با گوشت کوب برقی له کرد چون حلیم کشدار نمیشه باید جدا و با گوشت کوب دستی بکوبید. میشه گندم استفاده نکرد ولی با گندم خوشمزه تره نوش جان. @sofrebanovanbeheshti
#دسر_کدو_حلوایی 👇👇👇 🔻مواد لازم : کدو حلوایی پخته شده 800 گرم نشاسته 4 قاشق غذا خوری پُر گلاب 2 قاشق غذا خوری شیر 1 لیوان پُر من به جای شکر از نبات استفاده کردم. نبات به اندازه دلخواه وانیل و عرق هل هم میشه استفاده کرد. 🔻 طرز تهیه : پوست کدو پخته شده رو میگیریم و داخل میکسر یا مخلوط کن میریزیم تا یکدست بشه. نشاسته هم در شیر حل می کنیم و روی کدو میکس شده میریزیم و دوباره مخلوط می کنیم. درون ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز میگذاریم تا یخورده سفت بشه. وقتی حالت سفت شدن به خودش گرفت اول نبات یا شکر اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا حل بشه بعد گلاب هم اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه حرارت خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا خنک بشه و بعد داخل ظرفی ریخته و داخل یخچال میگذاریم. با ترافل یا گل محمدی یا نارگیل و خلال پسته یا خلال بادام ... میشه دسرتون رو تزیین کنید. من عجله کردم خوب تزیین نکردم😘😘 🌸 این هم دسر من به این سادگی 🌸 🌷 مسعودی 🌷 👇👇👇👇 @sofrebanovanbeheshti
👇 ابتدا تخم خربزه را تفت میدیم بعد آسیاب کرده و روش آب جوش ریخته و الک میکنیم با کشک سائیده شده مخلوط کرده . روغن داغ کرده و زرد چوبه اضافه میکنیم ومواد آماده شده رو بهش اضافه میکنیم . هم میزنیم تا مغز دونه ها ته نشین نشه و ته نگیره . تابه نقطه ی جوش برسه خاموش کرده و میل میکنیم . جاتون خالی خوشمزه شده بود. @sofrebanovanbeheshti
👇 گوشت وپیازرنده شده روتفت دادم نمک وفلفل سیاه وسماق وزردچوبه اضافه کردم یک لیوان آب ولرم ریختم بعدنیم ساعت که باشعله کم پخته شد لپه ازقبل خیس شده رواضافه کردم درب قابلمه روبستم 20دقیقه بعدلپه پخته شد رب گوجه اضافه کردم وسه تا آلو بخارای خراسانی اضافه کردم یک قاشق مرباخوری آبلیمو طبیعی هم توی موادگذاشتم ده دقیقه موندتاجاافتاد. سیب زمینی سرخ کردم جداگذاشتم تاوقت سرو کردن اضافه کنم ازهمین روغن که برای سیب زمینی سرخ کرده استفاده کردم توی خورشت ریختم. جای همگی سبز @sofrebanovanbeheshti
👇 پیازقرمزیک کیلو نمک یک ق غذاخوری سرکه سیب یاانگوربه دلخواه دوپیمانه پیازهاپوست کنده،بشوییدسریع باپارچه خشک کنیدتا آبش گرفته شه. یاپیازرابدون برش ویابه4قسمت تقسیم کنیدودرظرف بچینیدنمک راروی پیازهابریزید. سرکه راروی پیازهابریزیددرحدی که روی پیازهاروبگیره. درب ظرف روببندیدبعد2هفته قابل استفاده است @sofrebanovanbeheshti
👇 بامیه یک کیلو. سیر200گرم . فلفل قرمز تند200گرم. نمک یک ق غذاخوری سرکه انگوریاسیب دو لیوان. بامیه وسیروفلفل شسته وتمیزروتوی مخلوط کن بریزید سرکه رااضافه کنیدوهمه موادرامیکس کنید. موادلیته بدست آمده رادرظرف بریزیدبعداز20روزجامیفته . درجای سردنگهداری شود @sofrebanovanbeheshti