eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🔰 شمارش تنفس 👈 در حالت دراز کشیده، کف دست هایمان را روی زمین قرار می دهیم. و در حالت نشسته بر روی ران پاها. ▫️ شمارش را هر بار با بالا بردن انگشت کوچک دست راست آغاز می کنیم. اگر انگشتان یک دستمان برای شمارش کم بود با انگشت شست دست چپ مان شمارش را ادامه می دهیم. آوردن هر انگشت به منزله شمارش بعدی خواهد بود. در ابتدا برای این عمل نیاز به تمرکز زیادی داریم ولی به مرور زمان و در اثر تمرین این عمل، بدون هیچ تمرکزی و به خودی خود انجام می‌شود. 📿 روش دیگر، استفاده از یک تسبیح ۱۰ یا ۲۰ مهره ای است که می‌تواند شما را در امر شمارش کمک کند. ادامه دارد... درمانی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Ziarat-Ashura-amir-soleymanipur.mp3
12.29M
قرائتـــ زیارت عــاشـورا با نوای 🌷امیر سلیمانی پور، هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹 🔸 روز ششم چله 🔘شروع چله : ۱۴۰۱/۵/۱۸   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ به فطرس برسانید که از جانب ما اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋ 🖤 یک جاسوس اسراییلی اجیر شد شهید_چمران رو ترور کنه بعداز یه هفته تعقیب و مراقبت عاشق رفتار و کردار چمران شد انصافاً یک هفته مراقب ما باشن چطورمیشه! عاشق دین و مذهب ما میشن یا...؟!😔🤔 ســــــــــــــــــــلام دوستان عزیزم 👋خداقوت❤️ 💔قلبهامون حسینیه زندگیمون زهرایی عاقبتمون حسینی🤲به دعای امام عصرعلیه السلام خانــــــــــــــــــــوم تو ستون مهر و عشق خونه‌ای💕 نگاه پر از شادی و امید تو، به بقیه انرژی و توان می‌ده💪 پس با توکل به خدای مهربون، مثل همیشه شــــــــــ😁ــــاد و پر از عشــــ❤️ــــــق و پر شور و معنویت بریم که یه روز عــــــــــالی بسازیم🏃‍♀ یاعلی💪 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توجــــــــــــــــــــه توجــــــــــه ⚠️خانم وحدانی عزیز مواد لازم رو هم برام فرستادن هر کسی دوست داشت از الان آماده کنه ⚠️ که ساعت ۳ که به صورت آنلاین تو گروه آموزش هست همزمان درست کنن👩‍🍳👌 شامی لپه👇 🔆تخم مرغ ۲ عدد 🥚🥚 🔆لپه پخته یک لیوان سر خالی🥃 🔆سیب زمینی پخته یک عدد متوسط🥔 🔆پیاز یک عدد متوسط (رنده و اب گرفته شده) 🧅 🔆نمک؛ فلفل قرمز ؛فلفل سیاه؛ پودر سیر به مقدار لازم 🧄🧂 🔆نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 🔆جعفری ۲ قاشق خرد شده☘☘ 🔆پودر سوخاری یا پودر نون ۲ قاشق 🥄🥄 🔆روغن هم برای سرخ کردن🫕
به نیت امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها 💚💚 ۴تا پیمونه برنج با نمک خیس کردم دوتا پیاز کوچیک رنده کردم آبش رو ریختم بعد با۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم کمی ورز دادم و قلقلی کردم و تو روغن سرخ کردم (از روغنی که گوشت رو داخلش سرخ کردم کمی برای ته دیگ استفاده کردم بقیه رو هم همراه گوشت لای برنج دادم) برنج رو آبکش کردم ته قابلمه روغن و زردچوبه ریختم خیلی کم هم آب بعد یه مقدار برنج ریختم آلبالو ریختم و گوشتهای قلقلی دوباره برنج ریختم و آلبالو و قلقلی آخرین لایه هم برنج و تمام 😁 ✅ من چند روز پیش شربت و مربای آلبالو درست کرده بودم یک پیمانه از آلبالو رو جدا کردم برای آلبالو پلو😍 ✅بعد از اینکه پلو آماده شد میتونید از قسمت سفید برنج برای پلو زعفرونی استفاده کنید با کمی کره و برای تزیین استفاده کنید ☺️   @sofrebanovanbeheshti
شکیبا: ارد سبوس دار ۲۰۰گ ارد شیرینی پزی ۳۰۰گ شهد انگور ۲۰۰گ شکرقهوه ای دلخواه ۱۰۰گرم روغن جامد ۵۰گ روغن مایع ۱۰۰گ زرده تخم مرغ۲عدد ابتدا اردها وروغن را مخلوط کنید وبا دستگاه به مدت ۱۰دقیقه بزنید بعد شهد توت را با زرده ها مخلوط کرده وبه مواد اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن بزنید ۳۰دقیقه خمیر را استراحت بدید وبعد کاتر بزنید در فر ۲۰۰درجه به مدت ۱۰دقیقه بگذارید نکات میشه بجای روغن جامدومایعش از۱۵۰گرم کره دوغی استفاده کنین که طعمش عالی میشه میتونید از هر شهدی استفاده کنید مثل خرما یا انگوریاتوت که همون شیره گفته میشه برای شهد توت من توت را با دولیوان اب پختم واز صافی رد کردم برای این بیسکویت خوش رنگی داشته باشید یک قاشق از ارد کم کنید وبه ان پودر کاکائو بزنید ویا یک قاشق چایخوری نسکافه به شهد اضافه کنید اسانس برای خوش عطری ان به سلیقه خودتان هست من از وانیل وهل استفاده کردم میتوانید شیرینی راکم کرده وبهعنوان کرانج نمکی استفاده کنید برای این منظور یک قاشق چایخوری نمک به خمیر اضافه کنید وروی ان کمی شوید بپاشید شهد هم ۵۰گ کافیه امیدوارم درست کنید ولذت ببرید و مارو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید نوش جان 😋😋😋   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلاس مون شروع شد👌عجله کنید🏃‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از عزیزان ماهی رو با پوست سرخ میکنن ولی ما پوست ماهی رو جدا وسرخ میکنیم فقط زمانی پوست ماهی رو جدا نمیکنیم بخواهیم کبابی ویا شکم پر درست کنیم ماهی رو خوب شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم ویا تو صافی بزارید تاکاملا ابش بره ماهی رو با زعفران+نمک+فلفل+دارچین+پودرسیر +آبلیمو وپیاز خلالی مزه دار میکنیم سلفون میکشیم وچند ساعتی میزاریم یخچال سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید)زردچوبه ونمک قاطبش میکنیم ماهی رو از داخل مواد خارج کرده میتکونیم تا پیاز ها ازش جدا بشه دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن تو همون ماهی تابه موادی که ماهی رو توش خوابانده بودیم تفت میدیم پیازها که طلای شدن ماهی سرخ شده به ماهی تابه برمیگردونیم(روی پیازها)شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم چند دقیقه دوباره با هم سرخ بشن سپس با شوید پلو ویا سبزی پلو ویا باقالی پلو نوش جان کنید🌹 عزیزان بعد از سرو ماهی یکی دو عدد خرما بخورید آرد مانع وا رفتن ماهی میشه اطرافش ترد ووسطش نرم میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Shab03Moharram1400[03].mp3
6.65M
🎙من یه عمره به چشمای خیسم قول دیدار کربلا دادم😭😭😭 🔺بانوای: حاج میثم مطیعی علیه السلام @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا