eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ و لپه رو با زردچوبه میگذاریم بپزه برگ سیرهای خرد شده رو سرخ میکنیم و تخم مرغ میزنیم +نمک فلفل زردچوبه یه سیب زمینی متوسط خرد شده رو تفت میدیم به سیر اضافه میکنیم وقتی مرغ و لپه نیم پز شدن مخلوط سیر و سیب زمینی رو اضافه میکنیم تا جا بیفته. @sofrebanovanbeheshti
👇 یک پیمانه بلغور گندم و کمی برنج نیمه و سبزی آش تره جعفری کمی گشنیز،نخود،عدس،گوجه وبادمجان. اول پیازوتفت میدیم بعد گوجه و بادمجون وکه خورد کردیم میریزیم و تفت میدیم بعد هم کمی رب،بلغور و حبوبات و سبزی را اضافه میکنیم و آب میریزیم تا بجوش بیاد شعله رو کم میکنیم تا جا بیوفته. جاتون خالی عالی میشه. البته این سفیدای رو قابلمه بخاره که میزنه. @sofrebanovanbeheshti
#پف_پفی: 👇 یک بسته ژله رو با هر طعمی که دوست دارید،با یک سوم لیوان آب و دو قاشق شکر روی گاز هم بزنید در حدی که حل بشه اما به جوش نیفته.. بعد بریزید توی همزن بیست دقیقه با دور تند بزنید.. در واقع انقدر بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشششه.. حواستان باشه اینور اونور نپاشه بعد ته ظرف مورد نظر پودر نارگیل بپاشید و ژله رنگ اول رو بریزید بزارید فریزر و رنگ دومم به همین شکل آماده کنید بهتره رنگها،تضاد باشن و بریزد روی اولی و پودر نارگیل بپاشید(وسطش دو رنگ،نیاز به پودر نارگیل ندارد).. بگذارید چهل دقیقه فریزر تا ببنده و بعد به شکل دلخواه برش بزنید بعد تو پودر نارگیل بغلطونید😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 ابتدا یک پیمانه برنج رو به همراه یک پیمانه عدس ماش و لوبیای چشم بلبلی(جمع سه نوع حبوبات بشه یک پیمانه ،مساوی با مقدار برنج) به همراه شلغم خرد شده می گذاریم بپزد اگر لوبیا رو از قبل خیس کنیم زودتر می پزه اواخر پخت پیاز رو نگینی خرد می کنیم و سرخ می کنیم و بهش زردچوبه اضافه می کنیم تا یک دقیقه با هم تفت خورده بشه بعد به همراه شوید خشک به آش اضافه می کنیم و نمک و فلفل رو هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آش جا بیفته مقدار شلغم و شوید سلیقه ای است من برای دو پیمانه برنج و حبوبات بیشتر از نیم کیلو شلغم رو به اندازه حدودا یک بند انگشت خرد کردم و سه تا چهار قاشق غذاخوری شوید خشک ریختم @sofrebanovanbeheshti
👇 چهارتا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر و کمی وانیل انقدر هم زدم که کرم رنگ و کشدار شد . بعد نصف لیوان روغن و نصف لیوان گلاب و زعفرون به مقدار دلخواه بهش اضافه کردم و هم زدم ودر آخر آرد دو لیوان و بکینگ پودر دو ق مربا خوری رو که سه بار الک کرده بودم اضافه کردم و در حد مخلوط شدن هم زدم . قالب رو چرب کردم و آرد پاشی . مواد رو ریختم داخل قالب و گذاشتم تو قابلمه ای که یکم آبجوش داشت . حرارت متوسط دم کنی گذاشتم. 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در قابلمه رو برنداشتم . بعد با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 سینه مرغ یک عدد نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم دو عدد تخم مرغ آرد سفید و آرد سوخاری من به این روش درست کردم و خوشمزه شد الحمدلله: اول نیم ساعت مرغ رو نیم پز میکنیم که راحت تر له بشه و کوبیده بشه بعد با تخم مرغ ها و یه مقدار آرد و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط میکنیم و با دست منسجمش میکنیم و اندازه کف دست از مواد برداشته و در آرد سوخاری زده ودر روغن سرخ میکنیم به همین راحتی و خوشمزگی😍 نوش جان 🌺 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق مرباخوری تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه و ۴ ق غذاخوری پودر دارچین ۲ ق مرباخوری روغن مایع نصف پیمانه چای غلیظ و داغ نصف پیمانه درصورتی که بجای چای از آبجوش استفاده کردین کیک ساده خواهید داشت وانیل نصف ق مرباخوری در صورتی که خواستین کیک کاکائویی باشه به هرمیزانی که کاکائو اضافه کردین به همون میزان از آرد کم میکنیم من دو ق غذاخوری کاکائو ریختم پس دو ق غذاخوری از آرد کم کردم ابتدا تخم مرغها و وانیل وشکر به مدت ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار وکرم رنگ شود بعد چای رو قاشق قاشق به مخلوط زرده اضافه میکنیم و هم زمان هم میزنیم بعد روغن را اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگه هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه مرحله بعد مخلوط ب پ وآرد وپودر داچین وپودر کاکائو که سه بار الک کردیم تدریجاً به مواد اضافه میکنیم و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر چرب کرده ومواد داخل قالب ریخته وبه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ داخل فرقرارمیدهیم. برای این مقدارمواد قالب ۲۰ به ارتفاع ۶ سانت موردنیازهست اگر هم مواد نصف کردین قالب به قطر ۱۵ سانت مناسب هست @sofrebanovanbeheshti
👇 سبزی پلو که همه درست میکنن بجا سبزی بازاری، سبزی محلی میریزم تو برنج در حال جوش بعد از اب کش کردن برنج، برنج رو که میخوام بریزم تو قابلمه، گوشت لای برنج میگذارم، زیر و روی برنج و لا به لای برنج هم پودر مخصوص میریزم روی برنجم سیب زمینی میچینم بخار پز بشه پودر مخصوصش شامل: زیره و گل محمدی و گرده غوره و ... برای اینکه برنج سرده، زیره و گل محمدی گرمن هم برا یبوست خوبه، هم سردی برنج رو بگیره☺️ سبزی محلی انواع مختلف داره، یه مدلش که ما شاهرودیا بهش میگیم یونجه رو میریزم اگه خرفه هم بریزین معرکه میشه یعنی سبزی فقط یونجه و خرفه😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#ترشی_مخلوط_و_شور_و_بادمجان_شکم_پر👇
👇 گل کلم کرفس خیار هویج فلفل سبز سیر سبزی‌های معطر نمک سرکه سفید آب طرز تهیه: تمام سبزی‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید سپس بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند. آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود (برای هر ۴ لیوان آب باید ۶ قاشق غذاخوری نمک و ۱/۲ لیوان سرکه سفید اضافه کنید). شیشه یا ظرف شور را خوب تمیز و خشک کنید (دقت کنید که هیچ لکه چربی داخل ظرف نباشد)، کف ظرف شور مقداری سبزی معطر قرار دهید سپس مواد شور را داخل ظرف بریزید، لابلای مواد نیز مقداری سبزی معطر و چند حلقه فلفل تند قرار دهید تا شور خوشمزه تری داشته باشید. پس از پر کردن ظرف شور باید مخلوط آب نمک و سرکه را اضافه کنید (مخلوط آب نمک و سرکه باید خنک شده باشد)، روی در ظرف نایلون قرار دهید تا هوا وارد شور نشود سپس در ظرف را محکم کنید و در جای سایه دار و خنک به مدت ۳۰ – ۴۰ روز قرار دهید تا شور آماده مصرف شود. پس از این مدت زمان و آماده شدن شورها باید مواد را صاف کنید (برای جلوگیری از گندیدن سبزی‌ها باید تمام سبزی‌های معطر را خارج کنید و مجدد آب نمک و شورها را داخل ظرف برگردانید). نکته‌ها: سبزی معطر مخلوطی از سبزی‌های شوید، مرزه، ترخون، جعفری و برگ کرفس می‌باشد. آب نمک باید روی تمام شورها را بپوشاند، در زمان چیدن مواد شور را تا لبه ظرف پر نکنید و مقداری پایین‌تر از حد معمول قرار دهید چون پس از اضافه کردن آب نمک مواد کمی اب نمک جذب می‌کنند و سطح اب نمک پایین‌تر می‌رود و سبزی‌هایی که خارج از اب نمک بمانند کپک می‌زنند @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم 1 عدد گل کلم متوسط 1 و نیم کیلو هویج 3 عدد بادمجان 1 بوته سیر 20 عدد فلفل سبز تند (دلخواه) سبزی ترشی به اندازه دلخواه 2 ق چایخوری سر پر زردچوبه نمک به میزان لازم 1 و 1/2 قاشق غذاخوری گلپر (درسته یا خرد شده) فلفل به میزان لازم 3/4 (1 شیشه بزرگ) سرکه مراحل کرفس به اندازه 6 شاخه طرز تهیه گل کلم رو تکه تکه کنید و بشورید و بگذارید خشک شه. بقیه ی سبزیجات رو هم بشورید. گل کلم رو به تکه های کوچیکتر تقسیم کنید، در اندازه ای که برای ترشی دوست دارید. هویج رو پوست بگیرید و خرد کنید ، کرفس را هم خرد کنید ، سپس هویج و کلم و کرفس رو مخلوط کنید. بادمجان رو به صورت راه راه پوست بگیرید و به صورت های خیلی کوچیک خرد کنید، کمی نمک بزنید و بگذارید توی فر یا روی حرارت (بدون آب) کمی نرم شه ( نپزه ، فقط نرم‌ شه. روی گاز حدود یک ربع با شعله ی کم، کافی هست و هر از گاهی هم بزنید. بعد خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شه. بادمجونهای خنک شده رو با مقدار دلخواه از سبزی ترشی مخلوط کنید به هویج و کلم نمک بزنید، نباید شور بشن، فقط نمکدار باشن، بعد بادمجونها رو اضافه کنید. سیرها رو هم پوست بگیرید و بریزید تو ظرف، زردچوبه و فلفل و گلپر بزنید و خوب زیر و رو کنید. این سبزیهایی که تو سمت راست تصویر می بینید برگ چوچاق هست که فریز کرده بودم برای ترشی. چهار قاشق هم خردشده ریختم مقدار کمی از فلفل سبزها رو خرد کنید و با بقیه‌ی مواد مخلوط کنید. وقتی حسابی مخلوط شد، ظرف ترشی که از قبل تمیز و خشک کردید بردارید و ترشی ها رو توش بریزید و لابه لای ترشی، بقیه ی فلفل سبزهای درسته رو بگذارید. و در آخر سرکه بریزید تا جایی که سرکه روی ترشی رو بپوشونه و در ظرف رو محکم ببندین، و یکماه منتظر بمونین تا درست شه🤗 تو این مدت اگه احیانا سرکه ی ترشی کم شد دوباره توی ترشی سرکه بریزید. همچنین تخم کرفس، پودر انبه و سیاه دونه هم میتونید توی ترشی بریزید @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم تخم مرغ ٣عدد روغن مايع ۱ليوان سرخالی شكر ١/٥ ليوان چاى يك ليوان (ترجيحا كمى پر رنگ) بكينگ پودر٢ق چایخوری وانيل١ق چ پودر كاكائو ٣ق غذاخوری آرد ٢/٥ ليوان آرد و ب پ و پودر كاكائو رو با هم مخلوط و سه بار الك كرده كنار بگذاريد شكر و تخم مرغ و وانيل رو با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود سپس بترتيب چاى و روغن را بيافزاييد و به همزدن ادامه دهيد ، بعد تركيب آردو كاكائو و بیکینگ پودر رو داخل دستور ريخته و با ليسك كاملا مخلوط كنيد ، مواد اماده را داخل کاپ کیک به میزان دو سوم میریزیم و داخل سینی فر از قبل گرم شده ، ١٧٠ درجه سانتى گراد ، بمدت ٤٥ دقيقه اجازه پخت دهيد این کاپ کیک طعم بسيار مطبوعى داره ، و با يكبار درست كردن مطمئنأ عاشقش ميشين ، حتما امتحانش كنيد @sofrebanovanbeheshti
🔆 در روایات، تأکید زیادی شده است که سرماخوردگی را درمان نکنید. ✍ سرماخوردگی خودش درمان است. ✍ سرماخوردگی از بیماری های سخت و لاعلاج پیشگیری می کند که ممکن است در آینده رخ دهد. ✍ سرماخوردگی سربازی از سربازان خداوند است که مسئولیت محافظت از انسان را بر عهده دارد. ✍ سرماخوردگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، زیرا وقتی سرماخوردگی را درمان نمی کنید، گلبول های سفید که مسئولیت محافظت از بدن را برعهده دارند، با میکروب ها درگیر می شوند، و این درگیری در حقیقت، برای مقابله با بیماری های سخت تر، یک نوع آموزش و تمرین است. ✍ رطوبتی که در سَر جمع می شود و سبب ابتلای انسان به جُذام، سکته مغزی و انواع بیماری های ژنتیکی می شود، سرماخوردگی با ترشح از بینی، آن را از بدن خارج می کند. 🔷🔸تقویت سیستم ایمنی بدن : داروی امام کاظم علیه السلام عناب شکر سرخ سیاهدانه + عسل دارو جامع امام رضا علیه السلام+آب جوشیده گرم+عسل طبیعی 🔷🔸پیشگیری : داروی تابستانه یا زمستانه امام کاظم علیه السلام در تابستان👇👇 پرهیز از آفتاب خوردن روزانه یک عدد خیار در زمستان👇👇 بوئیدن گل نرگس روزانه سه قاشق عسل طبیعی (برای کودکان مقدار کمتر) 🔷🔸درمان: مصرف شلغم به صورت خام و پخته مصرف سوپ و آش شلغم آب لیمو ترش تازه+آب جوشیده گرم+عسل طبیعی داروی تابستانه یا زمستانه امام کاظم علیه السلام سعوط کُندش 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دو پیمانه برنج رو پختم و دم انداختم . دوتا تخم مرغ و 4 ق غذاخوری ماست و زعفران و 1 ق غذاخوری گلاب و 3 روغن مایع رو باهم مخلوط کردم . برنج دم کشیده رو در اخر به این مواد اضافه کردم و مواد رو نصف کردم . نصفش رو کف ماهی تابه رژیمی پهن کردم و با دست یکم فشار دادم تا بهم بچسبه . بعد مرغ پخته شده و ریش شده و زرشک رو ریختم روی برنج و بعد بقیه برنج رو ریختم روی مرغ و باز با دست فشار دادم تا بهم بچسبه. درش رو گذاشتم رفت روی حرارت کم تا پخته بشه . بعد نیم ساعت برگردوندم تا اون طرفشم طلایی بشه . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃چند سفارش 🍳 ي تخم مرغ از سفيدي آن تر است .از امام صادق (ع)امده است :"زرده ي تخم مرغ سبك و سفيدي آن سنگين است ". 🍳زرده ي تخم مرغ غذا را مي كند و لذا از علي بن احمد بن اشيم روايت شده است :به امام رضا (ع)از اين كه غذا را نمي توانم خوب هضم كنم شكايت كردم .حضرت فرمود :"تخم مرغ بخور و من چنين كردم و سود بردم ." 👌در روايت به خوردن مرغ با دستور داده شد .مردي به امام ابوالحسن (ع)از كمبود فرزند شكايت كرد .حضرت فرمود :"از خداوند امرزش بخواه و تخم مرغ با پياز بخور ". 👌به خوردن مرغ با سفارش شده است . يكي از پيامبران به خداوند از كمبود فرزند شكايت كرد .خداوند به وي فرمان داد:"گوشت با تخم مرغ بخور. 🍂عوارض تخم مرغ و زيان هاي آن غالبا ،عوارض زياد خوردن و مداومت خوردن آن است و اين عوارض بسيار است و لذا در رساله ي ذهبيه امده است :" خوردن تخم مرغ موجب پيدا امدن لكه ي سياه در صورت مي شود"‼️ ⛔️امام (ع) فرمود "خوردن تخم مرغ و ادامه دادن آن موجب پديد امدن بيماري وباد مي شود و پر كردن شكم از تخم مرغ آب پز موجب نفس مي شود ".‼️‼️ 🍃دررساله ي ذهبيه امده است :"از اين كه مرغ و را در زمان واحدي بخوري ،پرهيز كن ،زيرا وقتي اين دو در درون انسان گرد ايند ،موجب پيدايش بيماريهايي همچون نقرس،قولنج،بواسير و درد دندان مي شود ". 📚الكافي:٣٥:٦ح٣ المحاسن:٤١٠١ح٥١٢ الرساله ذهبيه الوسائل مكارم الاخلاق :١٦٢ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا