۱۴- تو این مرحله میتونید از خمیر زن همزن استفاده کنید 😊
@sofrebanovanbeheshti
۱۶ -کشمش رو با آرد مخلوط میکنیم، اضافه میکنیم😊
@sofrebanovanbeheshti
۱۸- تو یک لیوان قیف رو قرار میدیم و مواد رو داخلش میریزیم😌
@sofrebanovanbeheshti
۱۹- قیف رو میبریم زیاد کوچیک و بزرگ نبرید مواد زیاد سفت یا شل نیست، بعد تو سینی پایپ میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
۲۰- زیاد بهم چسبیده نزنید، چون حین پخت کمی پهن میشه🤪
@sofrebanovanbeheshti
۲۲- دوباره قیف رو پر میکنیم، هم میتونید تو قیف جدید بریزید هم قیف قبلی ولی قیف قبلی یکم واستون سخت میشه😬
@sofrebanovanbeheshti
۲۳- خوشمزه ها کنارهم
این کل شیرینی هاست، اگر زیاد بزرگ و کوچیک نزنید60تا شیرینی میده.
@sofrebanovanbeheshti
۲۴- من میخواستم روی شیرینهام ترک بخوره برای همین پودر قند روش الک کردم😃
@sofrebanovanbeheshti
۲۶- رفت توی توستر با دمای150درجه، 20دقیقه بازم خودتون چک کنید😉
@sofrebanovanbeheshti
۲۷- ببینید یکم پهن شده موقع پخت😎من از 50گرم کره100گرم مارگارین استفاده کردم😉
@sofrebanovanbeheshti
۲۸- اینم بعد پخت رنگشون نباید زیاد تغییر کنه، تو فر زیاد نزارید چون خشک میشه☺️
@sofrebanovanbeheshti
۳۲- وزنش تقریبا هشتصد گرم میشه اینجا قبل وزن کشی تعدادیشون تو مرحله تست خورده شدن😋😋😋😅😅😅
@sofrebanovanbeheshti
۳۳- اميدوارم که درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید😊😊
#شیرینی_کشمشی 👇
آرد2+یک سوم پیمانه،290گرم لیوان استاندارد
تخم مرغ 2عدد
پودر قند2پیمانه 250گرم
کره150گرم
وانیل 1ق چایخوری
کشمش100گرم
کره به دمای محیط برسه، اول کره و پودر قند رو با همزن بزنید کرمی رنگ بشه بعد تخم مرغ دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد وانیل و مرحله بعد آرد رو اضافه کنیدو باهمزن بزنید تا خوب مخلپط بشه و در آخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بندازید و با کمی فاصله بریزید و در آخر روسو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید چون دمای فرها فرق داره .
نکته: به جای قیف میتونید از قاشقم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه.
خیلی موادو پهن نریزید به اندازه گردو بزرگ بریزید چون تو فر کمی پهن میشه.
شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر چندانی نمیکنه فقط زیرش طلایی میشه یکم.
میتونید به جای کره از مارگارین استفاده کنید 😊
عشقم بچه هام 😊😊😍
@sofrebanovanbeheshti
نمونه ای از هنر دست کدبانوهای #نوجوان که در #کلاس_آنلاین 👩🍳👩🍳👩🍳
این شیرینی خوشمزه رو درست کردند👏👏👏
احسنت به همگی شون
@sofrebanovanbeheshti