eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ حواست‌باشہ‌چشمات‌مثل‌گوگل‌نیست‌🧐 ڪہ‌بعد‌ازجست‌وجوودیدن‌،😳 بتونۍسریع‌سابقہ‌اش‌رو‌پاك‌ڪنۍ..!😕 چشمات‌بہ‌این‌راحتۍ‌پاک‌نمیشن،🙁❌ پس‌مواظب‌باش‌چۍ‌باهاش‌‌میبینۍ👀 وجست‌وجو‌مۍڪنی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ســــــــــــــــــــلام خوشگل بانو 😁✋ صبح زیبای پاییزے تون پر برکت🤩 روز و روزگارت بخیر و شادی😊🍁 لبات پر از لبخند🍁🥰🍁 🧡امیدوارم با توکل به خدای مهربون روزی پر از اتفاقات خوب داشته باشی 🍁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕 مواد لازم: تخم مرغ🥚🥚🥚🥚 ۴ عدد شکر🍚 یک پیمانه آرد ۲ پیمانه روغن مایع یک پیمانه هویج🥕 رنده شده آب گرفته ۲ پیمانه وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ دارچین یک ق چ گردو خورد شده نصف استکان کشمش پلویی شسته شده ۲ ق غ (سلیقه ای) ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه. تخم مرغهای به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر و وانیل با دور تندهمزن ۵_۷دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع رو افزوده و در حد مخلوط شدن ۲۰ ثانیه میزنیم همزن رو کنار میزاریم ارد، بکینگ پودر و پودر دارچین رو کم کم روی مواد الک کرده و خیلی آروم فولد میکنیم. هویجهای رنده شده رو به همراه گردو و کشمش اضافه کرده و مخلوط میکنیم.( من کشمش رو از اخر روی مواد ریختم) قالب رو با روغن جامد چرب کرده، آرد پاشی میکنیم و مواد رو خیلی اروم داخل قالب ریخته و سطحشو صاف میکنیم (من کف قالب کنجد ریختم) قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه میپزیم(با خلال دندون چک کنید چون برای من یکساعت زمان برد) فر رو خاموش کرده چند دقیقه داخل فر بماند تا خنک شود سپس از فر خارج نموده بعد از سرد شدن از قالب خارج میکنیم. روی کیک رو با پودر قند الک شده، سس شکلاتی، و ترافل رنگی تزیین کردم.   @sofrebanovanbeheshti
یه دسر خوشمزه اینم دستورش👇👇👇 😋 مواد لازم: پودر ژله موز ١ بسته شير ٢ پيمانه شكر ١ پيمانه نشاسته ذرت ٣ ق س (سفيدرنگ) تخم مرغ ١ عدد خامه معمولى ٢٠٠ گرم پنير خامه اى ٢٠٠ گرم موز نگينى خرد شده ٢ عدد گردو خرد شده ١/٢ پيمانه چيپس شكلات ١/٢ پيمانه پودر ژلاتين ٣ ق س اب١/٢پيمانه براى پودر ژلاتين ابتدا ژله موز را طبق دستور روى بسته اماده كنيد و در قالب مورد نظر بريزيداجازه بديد تا نيم بند بشه  پودر ژلاتين را روى ١/٢پيمانه اب بريزيد وقتى حالت پفكى گرفت روى بخار كترى بذاريدتا شفاف بشه شير و شكر و نشاسته را مخلوط كنيد و روى حرارت بگذاريد تا شكر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستى كمى ميزنيم و به شير اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم مايع ريز ريز بجوشه و كمى غليظ بشه مدام هم بزنيد كه ته نگيره حالا مايع ژلاتينى را اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم وقتى مايع غلظتى مثل فرنى پيدا كرد از روى حرارت برميداريم و اجازه ميديم تا خنك بشه در ظرفى ديگه خامه و پنير را مخلوط مى كنيم و ميزنيم تا يكدست بشه و بعد به مخلوط شيرى اضافه مى كنيم و موز نگينى و گردو و شكلات را به مواد اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم جاتون خالی ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید 😋😋😋🌸🌸🌸   @sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی خمیر:مایه خمیر۱غ/شکر۱چ/نمک۱چ/آب ولرم لازم/روغن مایع۳تا۴غ/ارد۲ل رومال:زعفران سیاه دانه شیر موادمیانی:سویا خیس شده۱پ پر/فلفل دلمه ریز شده۱عدد بزرگ/پیاز خرد شده۱عدد بزرگ/رب گوجه ۱غ پر/سیر خرد شده ۳حبه/بادمجان دلمه ای ۱عدد بزرگ نگینی شده و با روغن کم تفت داده/نمک.فلفل.زردچوبه.اویشن/روغن لازم/عصاره گوشت۱عدد مواد میانی را می‌توان آن به سلیقه تغییر داد تو تابه روغن و پیاز را ریخته تفت داده تاپیاز نرم و سبک شود بعد سیر و سویا خیس شده را اضافه و خوب تفت داده .بعد بادمجان سرخ شده را اضافه‌ کرده به همراه فلفل دلمه را هم اضافه تفت داده کمی،رب و ادویه ها را میریزیم و یک دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود و میگذاریم خنک شود خمیر:در ظرفی آب.مایه خمیر.شکر را مخلوط کرده و گذاشته تا عمل بیاد در ظرفی دیگر همه آرد. نمک.مایه خمیر عمل اومده و کمی روغن را ریخته و همزده بعد آب را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبد۲ساعت استراحت داده تا حجیم شودبعد از خمیر اندازه پرتقال برداشته در کف دست کمی آن را پهن و از مواد میانی گذاشته و به شکل گرد در آورده و در سینی‌فرچرب‌شده بافاصله‌گذاشته بعد رومال زده سیاه دانه ریخته ودرفری که از قبل با درجه ۱۸۰ به مدت یه ربع گرم کردیم گذاشته تا زمانی که پخته و روش طلایی شود اگررویش طلایی نشد مثل من چند دقیقه گریل را روشن کرده درفرحتما ظرف‌آب‌گذاشته‌این دفعه خمیر را دو برابرکردم دخترم‌کدو و بادمجان رو دوست نداره ولی اینجوری که درست میکنم‌ اصلامتوجه نمیشه،و خیلی راحت میل میکنه تو مواد پیتزا و لازانیا هم ازین ترفندها میزنم🙈   @sofrebanovanbeheshti
🔷 گوشت چرخكرده 300گرم لپه 1/2 پيمانه برنج نصف پیمانه سبزي دلمه 3ق غ ادويه نمك فلفل زردچوبه چاشني رب برگ مو که اندازه 10دقیقه تو‌اب جوشیده ونرم شده لپه رو خيس میکنیم وابشوعوض مي كنيم بعد ميذاريم بپزه .برنج روهم مي پزيم ابكش كرده اماده كنارمي ذاريم. دوعددپيازدرشت روخلالي كرده ميذاريم سرخ بشه وبعدگوشت وادويه هارواضافه كرده وتفت مي ديم وبعدسبزي دلمه خردشده(سبزيهاي معطرپيازچه ريحون گشنيز تلخون ومرزه )اخراي تفت گوشت وسبزي دوقاشق رب اضافه میکنیم موادمون روازروي حرارت برمیداریم وبابرنج ولپه مخلوط مي كنيم . براي دلمه برگ برگاروكه پركرديم وپيچيديم داخل قابلمه چيده وروشوکمی اب که با رب و نمک مخلوط کردیم و 1ق غ روغن میریزیم و میذاریم بپزه من چند تا غوره هم انداختم تا خوشمزه تر بشه 😋😋حدوده 1/5 تا 2 ساعت حرارت بايد كم باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه خبر خــــــــــــــــــــوب🤩 در نسخه جدید نرم افزار حالت دارد و میتوانید همچون عکس استوری (استاتوس) کنید 🤗 البته کاربرد این نرم افزار بسیار است و حتی می‌توانید کارهای بانکی خود را نیز انجام دهید یا فعالیت دیگر نیز صورت بدهید لینک دانلود بله 👇: https://bale.ai/download 📣پویشی هم به راه افتاده که درخواست اضافه کردن به ایتا را دارد ⚠️ هم اکنون با کلیک بر روی لینک زیر میتوانید در این پویش شرکت کنید https://www.farsnews.ir/my/c/169674 ♨️بیاییم از نرم افزارهای داخلی حمایت کنیم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یه مقدار سیب ترش تو یخچال مونده، بچه هام نمیخورن.. باهاشون چی میتونم درست کنم؟ 👇 میشه قاچ نازک بزنی بعد کمی نمک بپاشی بگذاری جلو افتاب خشک بشه هم به عنوان میوه خشک استفاده کنی هم توی مرغ شکم پر استفاده کنی خیلی خوشمزه است یابا بقیه میوه ها قاتی کنید تا لواشک ملس داشته باشید برگه های سیب ترش داخل ابگوشت لوبیا قرمز هم خوشمزه هست و خورش سیب ومربا میتونی خشک کنی بعنوان دمنوش استفاده کنی اب سیب بگیری بخورین رنده کن عسل بریز و گلاب خونساز هست میل کن یا بقول دوستان دمنوش درست کن یا کیک پای سیب درست کن سرکه سیب هم درست کنید عالی میشه دمنوش درست کنید عالی میشه👌🏻 خشک کنید و بعد تفت بدید.. فالوده سیب هم عالیه .هم خونسازه هم آرام بخش @sofrebanovanbeheshti
👇 مقداری زیتون دارم چطوری تلخیش بگیرم و زیتون شور درست کنم؟ 👇 من همه رو چاقو زدم ریختم تو دبه ابم‌ریختم روش گذاشتم تو حیاط زیر تخت تا ۴۰ روز روزی دوبار ابشو عوض کردم‌ بعد که تلخیش رفت روشون اب غوره ریختم با سنگ نمک .روشونوم‌روغن مایه بعد درشو بستم‌گذاشتم زیرتخت بعد از چن روز استفاده کردیم سنگ نمک بخاطر اینکه زیتون نرم و لَر نشه روغنم بخاطر این بود که هوا توش نره @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه در خمیر جادویی یا کیک از روغن نیمه جامد استفاده کرد؟ 👇 خمیر جادویی فکر میکنم بتونید بریزید منتها حتما روی بافت تاثیر میذاره تو کیکیهایی هم کره داره میتونید از روغن نیمه جامد صاف شده استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 من یه لیوان شیره انگور دارم قندک زده بنظرتون خراب شده؟؟ اگه نه چیکارش کنم؟ 👇 اگر ترش نشده خراب نشده باهاش کیک شیره خرما درست کنید دستورش تو کانال هست معمولا زیر شیره انگور مینده و قندی میشه روش خوبه تو اون دستور در کنار شیره اب جوش هم هست که باید با شیره مخلوط کنیداینکارو بکنید اون حالت قندیش ازبین میره. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎞📽 *سلام بچه‌های ایران* 👋🏻 . (شما دعوتید به شاد ترین هم‌نشینی کودکان ایران )😃 اولین دوره فیلم بازی شروع شده ،پس جانمونی..🚶 . . میدونستید که از امروز یعنی ۱۶ آبان ماه به مدت ۴ روز قراره که همه‌ی شخصیت های داخل سینما فلسطین باشن پس نمیشه از این فیلم بازی به راحتی گذشت قراره که بازی های رومیزی، تئاتر تعاملی، نمایش عروسکی، کارگاه های ساخت اسباب بازی، کارگاه نقاشی و ... هم داشته باشیم خلاصه بگم: فیلم می‌بینیم،بازی می‌کنیم،با فیلم بازی می‌کنیم 🥳✌🏻 .. برای حضور در اولین دوره فیلم بازی وارد لینک زیر بشید و بلیط تهیه کنید:👇 https://gisheh7.ir/cinema/1055 . . پس عجله کنید که جا نمونید🏃‍♀🏃‍♀   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 اگر ماسوره نداری با این روش ماسوره درست کن😉 البته پیشنهاد ما اینه اگر به کیک و شیرینی و تزیین حلوا علاقه دارید، حتما یه ماسوره 2D از لوازم قنادی ها بگیرید چون خیلی پرکاربرده 😁😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊⃢🌷 میدونین.. مشکلِ‌مااینھ‌کہ.. جدی‌گرفتیم‌زندگیِ‌دنیاییمونو..🌍 وشوخی‌گرفتیم‌زندگیِ‌ابدیمونو :) کاش‌قبل‌ازاینکه‌بیدارمون‌کنن‌بیدارشیم..!✨ نفری یه "الهی به رقیه" بگید به نیت استجابت دعای همه انشاءالله..🍃 شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه رژیمی 🥕🍪🍪🥕 🔸مواد لازم: هویج رنده شده ۳ پیمانه/آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/شکر قهوه‌ای ۱/۴ پیمانه/عسل ۱/۲ پیمانه/تخم مرغ ۱عدد/کره ۱ قاشق غذاخوری/گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه/پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری/پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا عسل، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. هویج‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. داخل یک ظرف آرد، پودر زنجبیل و پودر دارچین را الک کرده، سپس این مواد را با تخم مرغ و کره مخلوط کنید. گردوی خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و درون سینی فر با فاصله از هم بریزید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ دقیقه بگذارید تا کلوچه‌ها بپزند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺