eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ ســــــــــــــــــــلام سلام خوشگل خانوم ✋😁 یه صبح دل انگیز پاییزی دیگه شروع شد🍂☀️🌧⛈ هوا اونجا چه جوریه؟🌤بارونی ابری آفتابی؟ هرچی که هست مهم نیست مهم خودتی که باید شاد و پرانرژے باشی!😌💪 چه جــــــــــوری؟⁉️ خب بیاییم چهار قرار با هم بگذاریم و به آنها عمل کنیم 🤝 موافقی؟😉😌 1⃣ در درون و بیرون خود از کلام منفی استفاده نخواهیم کرد.❌ 2⃣برداشت منفی و برچسب زدن به خود و دیگران و ذهن خوانی را تعطیل کنیم.✋ 3⃣افکارمنفی را با افکارمثبت جایگزین کنیم.🔄 4⃣ با عمل موثر به سمت آرامش و رسیدن به اهداف و آرزوهایمان خواهیم رفت. خب حالا تصمیم بگیر به اونا عمل کنی😌😍 چون انتخاب و مسئولیت زندگیمان با خود ما است✌️ بریــــــــــم آخر هفته ای تــــــــــوپ رو رقم بزنیم 🏃‍♀✌️😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبا صادقی خیرات امروزم برای اموات پدرو مادر عزیزم و همسر مهربانم.روح همه اموات قرین رحمت الهی ان شاالله با روغن کم آرد۱لیوان /شکر۲/۳لیوان/روغن مایع۱/۳لیوان/کره۲۰گرم یا یک ق غ روغن مایع یا روغن جامد ولی من کره استفاده کردم/پودر هل۱غ/گلاب یک پنجم لیوان/زعفران ساییده به مقدار لازم/آب ۱+۱/۲لیوان/ شهد:شکر و آب زعفران را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا ریز جوش بزند و شکر حل شود بعد هل و گلاب را ریخته و حرارت را خاموش کرده شربت باید موقع استفاده داغ باشد آرد را تو تابه ریخته به مدت یک ساعت و چهل و پنج دقیقه تفت دادم با حرارت ملایم،تا به رنگ آرد نخودچی در اومد رنگ حلوا بستگی به میزان تفت دادن شما دارد که حلوای تیره یا روشنی خواسته باشید بعد روغن و کره را هم ریخته و خوب مخلوط کرده تا مواد یکدست و روان شود دوباره به مدت ۲۰دقیقه تفت دادم بعد همان طور که داغ هست شربت داغ را کم کم اضافه و روی حرارت همزده تا شربت جذ مواد شود به همین ترتیب ادامه داده تا شربت تمام شود وقتی همه شربت به خورد آرد رفت و مواد سفت شد آن را به صورت گهواره تکان داده تا حلوا یکدست جمع شود و به روغن بیفتد وبعد در ظرف ریخته و تزیین کرده به دلخواه من با استفاده از سیخ کباب تزیین کردم🙈 من دستور را ۲برابر درست کردم   @sofrebanovanbeheshti
آرد سفید دو لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان روغن دوسوم لیوان شیر پرچرب دو سوم لیوان وانیل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر 2قاشق چای خوری دارچین یک قاشق چایخوری گردو مقداری برای گاناش :خامه ی صبحانه 100 گرم شکلات سفید 70گرم . خوب اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید. فر رو یک ربع قبل گرم کنید. قالب تون رو چرب و آرد پاشی کنید. حالا تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردید رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. حالا دارچین اضافه میشه وخوب مخلوط میکنیم. نصف مواد رو میریزیم داخل قالب چرب و آرد پاشی شده. روش نصف گردو ها رو میریزیم. مابقی گردوها رو با مواد مخلوط کرده وداخل قالب میریزیم قالب رو سه بار میکوبیم زمین تا حباب های اضافیش خارج بشه میره داخل فر 180درجه به مدت چهل دقیقه دخل توستر هم دمای 170 به مدت چهل دقیقه  کنید. بریم سراغ گاناش: صد گرم خامه ی صبحانه رو میذاریم روی حرارت ملایم تا خامه روان بشه. وقتی از اطراف شروع کرد به حباب های ریز زدن شکلات رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات هم آب بشه کیک که پخته شد میذاریم کامل سرد بشه و بعد از قالب جدا میکنیم. گاناش رو میریزیم روش و با توت فرنگی یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید تزیین میکنید.   @sofrebanovanbeheshti
تخم مرغ متوسط☚۴عدد آرد سفید قنادی☚۹۰گرم نشاسته ذرت☚۳۰گرم وانیل‏☚نوک قاشق چایخوری شکر☚۱۰۰گرم آبجوش☚۳۰گرم مراحل تهیه ابتدا آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها رو خوب هم نیزنیم تا فرم بگیره حدود 7 دقیقه. بعد سریع میذاریم یخچال تا آب نندازه زرده و وانیل و شکر و خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود در حین کار کاسه را دورگیری کنید قاشق قاشق آب جوش را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ نبره. حالا سفیده از یخچال در بیارید و کمی سفیده و کمی آرد به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی از این یک طرف مخلوط کنیم. توی قالب روی کاغذ روغنی میندازیم قالب رو اصلا چرب نکنید مواد را در قالب میریزیم و میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. در آخر از قالب در اورده کاغذ روغنی رو جدا کرده. نوش جان ❤️   @sofrebanovanbeheshti
😋😋😋 مامان علی وفاطمه و زینب 😍😍😍 مرغ 2عدد سویا2بسته پیاز1کیلو فلفل دلمه نیم کیلو سیر3بوته دنبه200گرم تخم مرغ2عدد ادویه غذا یا کاری نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم سویا رو خیس کرده و ابش رو میگیریم دوبار چرخ میکنیم...استخوانهای مرغ رو در اورده چرخ میکنیم...دنبه رو با مرغ چرخ میکنیم....سیر..پیاز...فلفل دلمه رو چرخ کرده و اب اضافی گرفته بشه...تخم مرغ و ادویه رو اضافه کرده خوب ورز میدیم حالا نیاز به کوبیده زن داریم کیسه فریزر رو به 3 قسمت میکنیم نایلون رو باز میکنیم....تو قالب گذاشته به اندازه یه پرتقال کوچیک از مواد رو داخل گذاشته قالب میزنیم....داخل سینی میچینیم....میذاریم تو فریزر تا منجمد بشه بعد تو ظرف در دار گذاشته تو فریزر نگه داری میکنیم. فکر میکنید ادویه ای دیگه لازمه که طعمش رو بهتر بشه بریزید🌹   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢📖 کتاب گلپوش اثر امیر عباس زاده پهلوان کتابی خیلی خوب و جالب برای اون هایی که کلی شبهه توی ذهنشون دارن و فکر میکنن حق با اوناست که شل حجابن ✅کتابی خیلی خوب و جالب برای اون هایی که کلی شبهه توی ذهنشون دارن و فکر میکنن دیگه حق با اوناست 📖 خواندن این کتاب به همه دختران و خانم ها سفارش میشود 🔗 به اون هایی که فکر میکنید علاقه مند به حجاب نیستند و ممکنه شبهاتی داشته باشند پی دی اف رایگان در پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
golpush-1.pdf
14.75M
🌱⃢📖 📋 پی دی اف کتاب گلپوش 🔮 (نگاهی نو به حجاب) 🌸 مطالعه رایگان. ❤️ این کتاب با قلم محاوره ای و جذاب مناسب قشر مخاطب نوجوان و جوان میباشد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شیرعسلی‌روهم‌ازسال‌پیش‌فریزکردم‌ میتونم‌برای‌ کیک‌شنی‌ استفاده‌کنم‌؟یا قابل‌ استفاده‌ نیست؟ 👇 بله میتونید استفاده کنید قبل از استفاده باید بگذارید از فریزر بیرون تا به دمای محیط برسه @sofrebanovanbeheshti
👇 برای مهمونی پاگشا میخوام چهارتا مرغ درسته بزارم تو سفره دقیقا بهم بگین از کدوم روش استفاده کنم 👇 عزیز روشها تقریبا یکی هست فقط نکته مهم این هست که حتما حتما یه شب قبل مرغ رو مزه دار کنید از مرغ تازه استفاده کنید وقتی مرغ رو شستید از زیر پوست اروم دستتونو ببرید داخل و همه جاشو نمکی کنید بگذارید ۲ ساعت یخچال بمونه تا اب اضافش از بین بره بعد با موادی که عرض میکنم مزه دارش کنید نمک فلفل پیاز فلفل قلمی خیلی طعم بهتری نسبت به فلفل دلمه به مرغ میده سیر از روشی که عرض میکنم برای سیر استفاده کنید( سیر تازه رو پوست بگیرید بگذارید ۲ساعت تو محیط بمونه بعد بکوبید و تو تابه بدون روغن و با حرارت خیلی کم بگذارید نیم ساعتی بمونهابش کشیده بشه با مقدار کمی نمک) این روش سیر برای مرغ تو فر خیلی خوشمزه میشه از زعفرون ابلیمو تازه ۱ق ماست یا سس یا خامه که باعث میشه مرغ بافتش لطیف بشه استفاده کنید همه این موادو که عرض کردم مخلوط کنید و به ارومی از زیر پوست مرغ به همه جا برسونید بزارید یخچال بمونه و بعد هم که موقع پخت بازم همونطور که اروم موادو همه جا رسوندید حالا موادی که زدید مثل پیاز و سیر و اینا رو بردارید بعد هم اگر خواستید شکمشو پر کنید و بدوزید و تو ظرفی غیر از سینی فر بزارید کنارش هویج فلفل در صورت دلخواه قارچ کرفس بگذارید و روشو کره و زعفرون بمالید و بگذارید تو فر هر ۲۰تا ۳۰ دقیقه درشو باز کنید و از مخلوط کره و زعفرون بزنید روش @sofrebanovanbeheshti
👇 اگه پودر خمیر مایه عمل نیاد چیکار باید بکنم؟ دیگه قابل استفاده نیست؟ البته هنوز تاریخ انقضاش تموم نشده 👇 اگر تاریخش نگذشته بوده باید دونست آب ولرم بوده؟ با قرار دادن در جای گرم زودتر عمل میاد @sofrebanovanbeheshti
👇 علت اینکه کیک اینطوری پف میکنه چیه؟ 👆 یه طرف کامل پف کرده و یک طرف ناقص ممکنه به علت کج بود فر باشه 👇 وقتی ارد و بکینگ رو الک کردید چند دقیقه باید خوب با دست یا همزن دستی هم بزنید ممکنه موقع ریختن مواد کیک موادو فقط از یک طرف ریخته باشید و یا ممکنه همونطور که گفتید بخاطر کج بودن سینی فر بوده یا شعله یک سمت بیشتر بوده باشه @sofrebanovanbeheshti