『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــــــــــــلام دوستان ِ همراه ✋
سومین سالگرد سردار دلها #حاجقاسم #جانفدا رو خدمت شما بانوان مومن و بهشتی و کدبانو تسلیت عرض میکنم🖤😭
انگار همین دیروز بود...😭😭
واااااااآی چرا این داغ سرد نمیشه😭
شک ندارم که نظرڪردهۍحسینی«ع»
همه چیزت شبیه حسین«ع» شد؛
••• حتی این وصف:😭
إِنَّ لِقَتْلِ اَلْحُسَيْنِ حَرَارَةً فِي قُلُوبِ اَلْمُؤْمِنِينَ لاَ تَبْـــرُدُ أَبَــداً !
"ما ماندیم وداغی ڪه آرام نخواهد..."😭💔
💔 تا حالا فکر کردی توی این سه سال چه کاری برای #حاجقاسم انجام دادی ؟ 🤔
💔وصیت نامه شونو کامل خوندی؟
💔بهش عمل کردی؟
💔برای اینکه سلیمانی پرور باشی چی؟
چه پرورش خودت ؛ چه همسر و چه بچه هات؟
💔برای رشد دوستات کاری کردی؟
بیاییم از همین امسال برای #شادیروح_سردار درمسیرِ #رشدخودمون و اطرافیان مون بیشتر از پیش قدم برداریم🏃♀
برای آبادی ایران و این انقلاب و این نظام 🇮🇷✌️بیشتر تلاش کنیم🏃♀ودعا کنیم 🤲💪چرا که به گفته ی حاج قاسم جمهوری اسلامی ایـــــ🇮🇷ـــــران حرم است 🤩
برای سلامتی و عمر با عزت رهبر عزیزمون بیشتر دعا کنیم 🤲که #حاجقاسم بسیار سفارش کردند ✅❤️
بریــــــــ🏃♀ــــــــــــم که سومین سالگرد
سردار دلهــــــ💔ــــا رو درجه یک رقم بزنیم✌️
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
حلوای هویج🥕🥕
مواد لازم:
هویج ۵ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد ۵ قاشق
پودر هل یک ق چ خوری
گلاب یک ق غ خوری
ابتدا هویج را میپزیم تا وقتی که آبش کامل کشیده بشه بعد با رنده یا گوشتکوب کامل پوره میکنیم سپس آرد را جدا تفت میدهیم تا خامی اش گرفته شود کم کم روغن گلاب و هل و هویج را به آن اضافه میکنیم تا جمع بشود و به قابلمه نچسبد
و بعد در ظرف دلخواه تزیین میکنیم
نوش جان💝
@sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک
اینم چیز کیک من
با این دستور👇🏻👇🏻
بیسکوییت بتی پور خورد کن
یه کره ۱۰۰گرمی ذوب کن به بیسکوییت اضافه کن
مخلوطش کن
بریز تو قالب ،قالب کمر بندی باشه بهتره اگه نداری پیتزا خوری هم خوبه
بعد با پشت گوشت کوب بیسکوییت فشرده ش کن
نیم ساعت بزار داخل یخچالبعد مایه پنیر
پنیر ماسگار یا پنیر لبنه یا پنیر خامه ای بدون نمک
دوقاشق ژلاتین حل شده ولی نصف بسته پودر ژله الورا خوشمزه تره حل کن یک بسته هم خامه بزرگ خوب هم بزن
دونه دونه نشه میتونی وانیل هم بزنی
مواد که یک دست شد بریز رو بیسکوییت چهار ساعت بزار تو یخچال
بعد ژله هر طعمی دوست داشتی
ولی انار یا توت فرنگی خوشمزه تره
با یک و نیم لیوان اب جوش بزار رو کتری کامل حل بشه
بعد نیم ساعت تو محیط اشپزخونه بمونه کامل از گرمی بیفته
اروم با ملاقه بریز رو پنیرت از کنار بریز که پنیر و ژله قاطی نشه
حدود یک تا دو ساعت بره تو یخچال.
@sofrebanovanbeheshti