eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعـاے هـرروز 🤲🌿   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰پیمانه آرد تفت داده الک شده ۶پیمانه شکر ۸پیمانه آب یا شیر گلاب یک پیمانه ادویه حلوا حدودا ۸ق دارچین و آویشن و فلفل سیاه مقداری بعد از اینکه آرد را تفت دادیم و الک کردیم حدود یک لیتر روغن اضافه میکنیم با حرارت کم بعداز یه ربع تفت دادن بعد آب و شکر و ادویه ها را باهم مخلوط میکنیم و به آرد اضافه میکنیم با حرارت کم هم میزنیم تا حالت گهواره بشه.   @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم مشکوفی شیر ☚۴ پیمانه نشاسته گل☚ ۵ قاشق غذاخوری شکر ☚۶ قاشق غذاخوری گلاب ☚¼ پیمانه کره☚ ۲۰ گرم زعفران دم کرده ☚به مقدار کافی وانیل☚نوک قاشق چایخوری در ابتدای کار نشاسته گل را به همراه شیر سرد درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته درون شیر حل شود. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت دلخواهمان برسد. توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد تا نشاسته گل درون شیر کاملا پخته و بوی خامی آن از بین برود. حالا مخلوط شیر و نشاسته را حدودا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت مناسب برسد. زمانی که مخلوط شیر کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران و وانیل و کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا غلظت مایه به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه مشکوفی به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف سرو میریزیم. نوش جان❤   @sofrebanovanbeheshti
🍩🍩🍩🍩👌👌👌😍😍 نه فر و همزن میخواد نه خمیر مایه و استراحت‌😃❤️⁩ 📍مواد لازم😋😋 ‌☑️⁩آرد»دو پیمونه ‌☑️⁩ماست»۵ ق غ ‌☑️⁩تخم مرغ»یک عدد ‌☑️⁩شکر»۴ ق غ ‌☑️⁩روغن»۵ ق غ ‌☑️⁩ب.پ»۱/۵ ق چ ‌☑️⁩روغن برای سرخ کردن ‌ 📍تخم مرغ، شکر و روغن رو ۵ دقیقه با همزن دستی هم زدم. 📍ماست رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم زدم. 📍آرد و بکینگ پودر روش الک کردم 📍بعد از الک کردن دو‌پیمونه آرد،حتما مواد رو هم بزنید تا جایی آرد اضافه کردم که خمیر به دست نچسبه. 📍روی تخته آرد پاشیدم وخمیر رو پنج دقیقه ورز دادم. 📍خمیرو با وردنه باز کردم با لیوان فرانسوی قالب زدم و با در بطری نوشابه وسطشو سوراخ کردم و توی ظرف گود و روغن داااغ سرخ کردم‌😋 📍حتماااااا روغن داغ باشه و حرارت خیلی کم یا زیاد نباشه،ملایم باشه که دونات ها مغز پخت بشن. بهتره توی روغن غوطه ور بشه که کامل پف کنه 📍دوناتها رو روی دستمال روغن گیر گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد روش پودر قند الک کردم و با سس شکلاتی پودر نارگیل و ترافل تزیین کردم 📍به همین راحتی و خوشمزگی،نوش جان🍩🍩☕☕   @sofrebanovanbeheshti
اینم کیک خیس شکلاتی با دستور کلیپ در پست بعدی👇   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعمال مشترک التماس دعا🌱   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
چه کار می کنید ژله راحت از قالب جدا بشه؟ قالب با روغن مایع چرب کنید بزارید فریزر موقع در آوردن یه ظرف آب گرم باشه چند ثانیه قالب باشه برگردونید.ظرف روی قالب بزارید بعد برگردونید.   @sofrebanovanbeheshti
دوستان راز لعاب نخود آب چیه؟شما چی میریزید؟ زیاد پختن✅ و یکم بلغور گندم و یکم برنج   @sofrebanovanbeheshti
برای 30 نفر کیک 3 کیلویی کافیه؟ با 10 تا تخم مرغ؟ هر یک کیلو کیک معمولا برا شش تا ۸ نفر هست بستگی به میزان خوراک افراد. اگه ۸ تا هم حساب کنی ، بازم سه کیلو کم هست برا سی نفر.۴و نیم تا پنج کیلو کیک بنظرم کافیه. بستگی به میزان مصرف داره مثلا بعضیها میگند برای یک نفر صد گرم کافیه ولی بعضیها قاچ های بزرگتر میزنند. ولی استاندارد ۱۵۰ گرمه برای هر فرد.   @sofrebanovanbeheshti
چطوری دم کشمش ریز پلویی را جدا کنم؟ بگذارش داخل یک کیسه و بعد توی فریزر یا یخچال بگذارید ، بعد از مدت کوتاهی که بیارید بیرون و توی همون کیسه ی نخی ، چندین بار به زمین بکوبید . تقریبا ۹۵ درصد دمهاش جدا میشه. من میزارم یخچال بعد میریزم تو سبد زیرشم قابلمه میزارم چن بار کشمش رو میمالم ب سبد همه ی دمها درمیاد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماه رجب ۳.mp3
12.46M
🌙 این همه سفارش به استفاده از برای چیست؟ • آیا اگر کسی نتواند از ماه رجب بهره‌برداری کند، خسارتی هم متوجهش می‌گردد یا صرفاً استفاده از رجب، فقط یک امر مستحبی است⁉️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طب_اسلامی 🤱غذای مادران باردار و شیرده 💥سوپ جو با کدو سبز🥒 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: کدو سبز ۲عدد/جو پرک ۱/۲ لیوان/پیاز ۱عدد/سیب زمینی متوسط ۱عدد/جعفری خرد شده ۷۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه‌ 🔹طرز تهیه: ابتدا کدو سبز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را خرد کرده و در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را افزوده و کمی تفت دهید. کدو سبز را با مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. سپس سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شود. جو پرک را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا جو پرک در سوپ بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا