eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 🧐برخی می گویند ژله های خوراکی که به فروش می رود، چون از خوک تهیه شده است، حلال نمی باشد😱، آیا این گفته درست است⁉️ ❇️ حلال بودن یا حرام بودن ژله تابع حلال و حرام بودن موادی است که از آن تهیه شده است. 🍮ژله از مواد مختلفی تهیه می شود: 1⃣ برخی ژله ها از مواد گیاهی تهیه می شوند، لذا حلال و خوردن آن ها جایز است.✅ 2⃣برخی ژله ها از استخوان حیوانات حلال گوشتی 🐂که ذبح شرعی شده اند، تهیه شده است، این ژله ها نیز حلال و خوردنشان جایز است. ✅ 3⃣ برخی ژله ها از حیوانات حلال گوشتی که ذبح شرعی نشده اند، تهیه شده اند و این ها خوردنشان حرام می باشد.⭕️❌ 4⃣برخی ژله ها از اجزای حیوانات حرام گوشت🐖🐷 تهیه شده اند، که خوردنشان حرام می باشد. 🔰اما به طور کلی ژلاتینی که از خریده می شود و شما ندانید از چه موادی تهیه شده است، برای شما محکوم به حلیت است و خوردنش برای شما جایز است.✅ 💠توضیحات بیشتر:👇 🖋از نظر همه مراجع در مورد ژله ای که در کشور مسلمانان فروخته می شود، در صورتی که ندانید از چه چیزی تهیه شده، خوردنش حلال است.✅ ⭕️اما اگر ژله را از کشورهای غیر مسلمان خریداری کردید، چند صورت دارد: 📌اگر یقین دارید از گیاه تهیه شده است، آن ژله حلال و خوردنش جایز است. 📌 نمی دانید از گیاه تهیه شده است یا حیوان؛ در این صورت بازهم حلال و خوردنش جایز است. 📌 می دانید از حیوان تهیه شده است اما در این که ذبح شرعی شده است یا نه، شک دارید؛ ⬅️ در این صورت اگر در هنگام تبدیل به ژله در آن تحول ماهوی رخ دهد،حلال خواهد بود و الا محکوم به نجاست و حرمت است، یعنی در صورتی می توان گوشت را مصرف کرد که ذبح شرعی آن ثابت شده باشد یا در هنگام تبدیل به ژله در آن تحول ماهوی رخ دهد و در غیر این دو صورت حرام می باشد.❌⭕️ 📚منبع: استفتائات حضرت امام خمینی(ره)، ج1، س 259، 260، 261، 262 و 263.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍❤️ ☀این کیک جون میده برای 😍که همسرتو باهاش سوپرایز کنی🤩 ❤برای قلبهای قرمز آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/2 پیمانه روغن 1/2 پیمانه ◀این کیک جز روغن مایعات دیگه ای لازم نداره😇 رنگ ژله ای قرمز به میزان لازم مراحل توی فیلم نشون داده شده قالب 20×30 فر 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج بشه ◀دقت کنید کیک وقتی پخت نذارید بیشتر توی فر بمونه وگرنه خشک میشه ◀کیک رو از فر دربیارید روی پنجره مشبک بذارید تا کیک در قالب خوب خنک بشه بعد از قالب دربیارید کاغذ رو از پشت کیک جدا کنید و کاتر بزنید ◀اگه موقع کاتر زدن کیک گرم باشه؛کیک خُرد میشه پس دقت کنید به نکات ادامه در پست بعدی👇
ادامه از پست قبلی👆 دستور 👇🍰 حالا برای کیک شکلاتی🌰 آرد 1 و 3/4 پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 پیمانه ماست غلیظ 3/4 پیمانه ◀اینجا از ماست سون استفاده شده ◀نمیشه شیر جایگزین کرد❌ چون مواد کیک شل میشه و قلبها ته نشین میشن روغن 3/4 پیمانه مراحل توی فیلم توضیح داده شده✅ کف قالب 17×27 سانت رو کاغذ بندازید ◀دقت کنید قالب کوچیکتر نباشه چون پف کیک زیاده و موادتون از قالب سرریز میشه ◀باید حتما بعد از اینکه مواد رو توی قالب ریختید حداقل 1/3 قالب خالی باشه 1/3 مواد شکلاتی رو کف قالب پهن کنید قلبها رو دسته دسته کنید و جوری که نوک تیز قلبها رو به بالا باشه؛قلبها رو فشرده روی مواد شکلاتی بچینید ◀دقت کنید⚠️ قلبها کاملا بهم بچسبند وگرنه مواد کیک شکلاتی بین قلبها نفوذ میکنه و کارتون تمیز درنمیاد😩 بعد که قلبها رو چیدید بقیه مواد کیک شکلاتی رو آروم توی قالب بریزید جوری که روی قلبها رو بپوشونه قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه بذارید تا کیک بپزه .◀همه مواد به دمای محیط برسند ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر . ❤🎂❤این کیک خیییلی دلبره حتما امتحانش کنید✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷👌پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی ایران، جهان را شگفت زده کرده! کارشناس لبنانی مسائل سیاسی گفت: دستاورد‌ها و موفقیت‌های انقلاب جمهوری اسلامی ایران🇮🇷✌️ قابل شمارش نیست و پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی آن جهان را شگفت زده کرده است. انقلاب، جمهوری اسلامی ایران را از یک کشور وابسته و عقب مانده به یک کشور مستقلِ واقعی تبدیل کرد که در همه زمینه‌ها پیشرفت کرده است.💪 منبع خبر 👈 بیشتر بخوانید 📆۱۴۰۱/۱۱/۷   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ بهترین برای جلوگیری از ⬅️ به منظور و جلوگیری از پیر شدن آن می‌توانید 🎾 یک قاشق غذاخوری رزماری خشک را به همراه یک.ق.غ خوری گل بابونه خشک و یک قطره روغن طبیعی کندر با آب جوش ترکیب کنید 🎾 می‌توانید از این بخور مفید برای جوانسازی پوست صورت خود استفاده نمایید ⚠️ توجه: درصورت داشتن هرگونه مشکل پوستی و تنفسی، احتیاط شود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســـــ✋ـــــلام خوشگلا مهربونا زرنگا ☀️ صبح نفسش حقه😍 به هر بهانه‌ای بیدارت میکنه🌱 که روز تازه را شروع کنی🌝 به نوری🌞 عطر چای☕️ صبحانه‌ای 🥧🍩🥛🍶🍳 و صدای گنجشکی🐤🐦🐧 هرچه هست زندگیست👨‍👩‍👧‍👦 و زیبایی...🍁☀️🌈☃❄️🌦 پس پاشــــــــــو پاشـــــو تنبلی ممنوع⛔️ کلیپ بالا رو ببین 👆لذت ببر انرژے بگیر💪🤩 الــــــــــهی که همیشه سراسر خیر و برڪت بپاشید توی خونه☀️ دوشنبه ی دیگه ای اومد آماده ای ؟😌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مواد لازم ⚘⚘⚘⚘ کره ۱۴۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم پودر قند ۱۱۰ گرم شکلات کارات ۱۰۰ گرم (خرد شده) و به تعداد کوکی ها شکلات سکه ای ⚘⚘⚘⚘ طرز تهیه ۱_ابتدا پودر قند و کره را باهمزن بزنید تا پوک شود پوک شدن خیلی مهم است ۲-بعد شکلات خرد شده را اضافه کرده هم میزنیم در حین کار با قاشق یا لیسک تکه های شکلات که به دیواره های هم زن چسبیده را جدا میکنیم ۳-وقتی مخلوط شد ارد را کم کم اضافه کنیدو هم برنید میتوانید هم بادست ورز دهیدتا منسجم شود زیاد ورز ندهید در حد مخلوط شدن ۴_بعد به اندازه یک گردو بر میداریم وگلوله میکنید و در داخل ظرف فر که کاغذ روغنی انداختید قرار میدهید میتوانید هم پهن کنید کاتر گرد بزنیدولی زیاد با خمیر بازی نکنید که به روغن بیفتد ۵_شکلات سکه ای را ۴ قسمت میکنید و روی کوکی قرار میدهید ۶_ در فر گرم شده ۱۸۰ درجه ۷ دقیقه قرار میدهید نکته ⚘⚘⚘⚘ ۱_اگر کوکی زیاد داخل فر باشه سفت میشود ⚘⚘⚘⚘ ۲_وقتی از فر در می اید حالت خامی دارد ولی بعد از خنک شدن عالی میشود ⚘⚘⚘⚘ ۳_توجه کنید اگر زمان پخت درست باشد بعد از چند روز هم نرم است ⚘⚘⚘⚘⚘ ۴_به هیچ عنوان تا داغ هست دست نزنید به کوکی که پودر میشود ⚘⚘⚘⚘ ۵_زیاد ورز دادن کوکی بعد از اضافه کردن ارد باعث به روغن افتادن کوکی میشود ⚘⚘⚘⚘ ۶_من مواد سه قسمت کردم به یک قسمت پودر کاکائو که با یک قاشق روغن مایع مجازش کردم زدم به یک قسمتم یک بسته پودر نسکافه حل شده در یک قاشق اب جوش زدم ⚘⚘⚘⚘⚘ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید سلوین بانو😊 ⚘⚘⚘⚘ @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد بینش دلبخواهیه من از مواد زیر استفاده کردم گوشت چرخ کرده: حدود ۳۰۰ گرم سوسیس:۱ عدد قارچ:حدود ۳۰۰ گرم رب:۲ ق غ پنیر پیتزا: به مقدار لازم سس بشامل:👇 شیر:۱ لیوان آرد:۱ ق غ نمک فلفل آویشن به میزان لازم من از نصف بسته ی ۵۰۰ گرمی لازانیا استفاده کردم پیاز رو رنده کردم و تفت دارم، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و سرخ کردم، بعد از اینکه کمی تغییر رنگ داد سوسیس و قارچ رو هم اضافه کردم و تفت دادم تا سرخ بشن، سپس رب، نمک،اویشن و پودر پاپریکا رو اضافه کردم و خوب باهم تفت دادم تا خامی رب گرفته بشه برای سس بشامل شیر و آرد رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی غلیظ بشه، من به دلخواه نمک فلفل و پودر آویشن بهش اضافه کردم، وقتی به غلظت دلخواه رسید از حرارت برمیداریم، ورقه های لازانیا رو طبق دستور بسته آماده میکنیم، کف و دیواره های ظرف مورد نظر رو با فرچه آغشته به سس بشامل میکنیم، یه لایه از لازانیا رو میچینیم،روش سس بشامل می‌زنیم و از موادی که آماده کردیم میریزیم،سپس پنیر پیتزا میریزیم این کارو ادامه می‌دهیم تا مواد مون تموم بشه من داخل توستر، طبقه وسط حرارت از بالا و پایین با دمای ۱۵۰ درجه به مدت نیم ساعت گذاشتم پ ن: من برای سس بشامل آرد تموم کرده بودم از نشاسته ذرت استفاده کردم خیلی خوب شد @sofrebanovanbeheshti
👇 شیر ۲ پیمانه شکر نصف پیمانه کره ۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری بیسکویت پتی بور ۲بسته (حدودا ۵۰تا) ابتدا شیر وشکر وپودر کاکائو و آرد را باهم مخلوط میکنیم و درون ظرف مقاوم به حرارت ریخته وروی شعله ملایم قرار میدیم ومدام هم میزنیم. بعدکه غلظتش مثل فرنی شد کره رو اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .... دوبسته بسکویت که بهتره دورنگ باشه را آماده میکنیم؛ در اینجا میتونید به دوشکل بسکوییت ها را بچینید شکل اول که یه ردیف بسکویت چیده وروی اون مواد میزاریم وباز بسکوییت چیده وروش مواد میریزیم .انقدر این کار رو تکرار میکنیم تا بسکوییت تموم بشه ولی لایه آخر باید حتما از مواد باشه شکل دوم اینکه ..مطابق عکس ارسالی من بیسکوییت هارو به صورت عمودی بزارید .یعنی یک بسکویت بردارید یه قاشق مواد بهش بزنید بعد یک بسکویت دیگه کنارش قرار بدید ....بستگی به سلیقتون داره....ولی لایه رویی حتما باید مواد باشه . بعد ظرف کیک را توی یخچال قرار بدید .میتونید بعد از ۴ساعت تزینش کنید ونوش جان کنید. اما تجربه ثابت کرده اگه ۲۴ساعت تو یخچال بمونه طعم عالی به خودش میگیره ومزه شیرینی تر با کیفت را میده اگه کره دوست ندارین کمتر بزنید من ۲۰ گرم کره استفاده کردم. نوش جان🌸 @sofrebanovanbeheshti
👇 سیب بشویید ۴قاچ کنید بریزید تو ظرف مورد نظر کمی اب و یه لیوان سرکه بریزید درشو تا ۱۰روز ببندید بعد ۱۰روز باز کنید پشه بگذاره بعد ببندید بگذارید کنار هرچندوقت یه بارم تکون بدید طرف و سیبا بره پایین من خودم همون اول درطرفو نیمه باز میگذارم پشه بگذاره میبندم ( پشه هایی که دورش جمع میشه مثل وقتی که دور میوه خراب پشه میاد) اگر بخواهین تند شه ابش هرچی کمتر بهتر من برای ۲۰کیلو دوتا کاسه اب میریزم میشه تانصف هم ریخت تا وقتی که سرکه شه بوی سرکه بده مزه سرکه بده هواگرم باشه ۹۰روز و گاها کمتر نکته:هر چقدر میوه رسیده ترو شیرینتر باشه سرکش مرغوبترمیشه✅ من انواع ترشیجات و باهاش درست میکنم خیارشور سیرترشی لیته و حتی درست کردن پنیر و برای ترد شدن گوشت گوساله و مرغ قبل از پخت @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊⃢🌷 🎥 | ویژگی ممتاز یاران ♨️ چرا شهید حسن باقری در شب عملیات اینگونه گریه می‌کرد؟ 🔘 او با لشگری از شهدا خواهد آمد... 🔷 برشی از سخنرانی 🔹 به مناسبت ۹بهمن سالگرد شهادت شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا