eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
رادیو بانور - قسمت چهاردهم.mp3
11.79M
🎙رادیو بانور 🔸 طلای کاغذی به روایت خانم مریم انگشت باف از شهرستان شاهرود 📍«...هرجا می‌روم با خودم چند کتاب می‌برم؛ آرایشگاه، مطب دکتر، نانوایی، مترو؛ هرجا که فکرش را بکنید. حتی زمان عقد عاطفه هم کتاب دستم بود. کتاب «بروید باهم بسازید» را کادو کردم و سر عقد هدیه دادم. البته متوجه نگاه شماتت بار اطرافیان هم شدم که با زبان بی زبانی می‌گفتند: «آخه کتاب هم شد هدیه؟»...» 🔸 @radio_banoor
این کانال روایت بانوان گره گشا در هر محله است ☝️ یعنی میشه خانه دار بود ولی کارهای بزرگ انجام داد یعنی میشه یک نفر بود ولی محله ای ؛ فرهنگی؛ جهانی را دگرگون کرد 🤗 اگر شما هم بانویی تاثیر گذار هستید یا بانویی رو میشناسید حتما این کانال رو بهشون معرفی کنید 🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی درست کنید😍 ترکیب 1/2 آب گریپ فروت و 1/4 آب پرتقال و لیمو ، 2 قاشق غذاخوری عسل 7 ق.غ پودر ژلاتین 1 ق.غ پودر ویتامین C (دلخواه ) سپس ۱۰ دقیقه فریز کنید، نوش جونتون😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیب زمینی= به مقدار لازم نشاسته ذرت= به مقدار لازم نمک= به مقدار لازم فلفل= به مقدار لازم آرد=به مقدار لازم روغن= به مقدار لازم طرز تهیه: اول سیب زمینی هارو برش میدیم و در داخل آب گرم می زاریم و گذاریم روی گاز تا آب پز بشه. وقتی که آب پز شد له می کنیم و بهش نمک، نشاسته ذرت، فلفل و هرچی ادویه نظرتون هست بهش اضافه میکنیم حالا خمیر مونو ورز می‌دهیم. روی سیب زمینی کاغذ روغنی می گذاریم و به آرامی روش رو با وردنه ورزش می‌دهیم. حالا برش می دهیم و در داخل روغن‌سرخ میکنیم وقتی که سرخ شد اسنک های شما امادس می تونید با سس تند یا هر سسی نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر: برنج: ۳ پیمانه هویج: سیصد گرم شکر: یک قاشق غذاخوری لیمو ترش: یک عدد زعفران: به مقدار دلخواه خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری خلال پسته: یک قاشق غذاخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد مرغ خرد شده: سیصد گرم زعفران به مقدار دلخواه زرشک: سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری. و برای لایه ی ته چین: تخم مرغ: یک عدد نصف لیمو ترش زعفران غلیظ به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باید صبح زود ☀️ جایی میرفتم به همین خاطر ؛ یک تاکسی اینترنتی🚖 گرفتم وقتی ماشین اومد سوار شدم یه دفعه چشمم به لباس راننده افتاد با تعجب😳 دیدم که راننده لباسش رو برعکس پوشیده🤭😢 وای نمی دونید خیــــــــــلی دلم سوخت 😩 من اصلا ایشون رو قضاوت نکردم ✋ فقط به خودم گفتم احتمالا این آقا چون صبح زود بوده ؛خواب بوده و پیام که براش اومده عجله کرده ؛ سریع لباسش را پوشیده که مسافرش رو برسونه🚕 و یه لقمه نون حلال در بیاره؛ اینطور شده ..... ولی میدونید من همیشه به اطرافم با دقت 👀نگاه میکنم و از هر چیزی برای خودم درس📚 میگیرم 🤩که من اون کار رو انجام ندم یا اگه خوبه انجام بدم 🤩 و از اون جایی که من آدمی ام که همیشه به فکر شما هستم 😉😁نکتهای که به ذهنم رسید خدمتتون عرض میکنم 😍 💯خانمای عزیز دوستای گلم 😌 اگر همیشه ما خانمها موقعی که همسرمون از منزل خارج میشن ؛ بیدار بشیم به همسرمون صبحانه🍳🥚🧀 بدیم؛ همسرمون رو بدرقه کنیم ؛ یه نگاهی به سر تا پای آقا بندازیم به لباس ها و سر و وضعش و... ...اهمیت بدیم عالی میشه👏 چون خانم ها جزئی نگر🤏 و آقایون کلی نگر 🥴هستن نکاتی که به چشم ما میاد شاید به چشم همسر ما نیاد ✋ شاید دکمه ای افتاده باشه ؛ گوشه ی جیب شکافته شده باشه و.... خلاصه کوتاه سخن .... بیاییم بیشتر به اهمیت بدیم 😍 هم از لحاظ ظاهر و هم باطن یه بخش از ظاهر رو که امروز گفتم✅ بخش باطنی و روح و روانی هم ان شاءالله در آینده ....🤩 ✍به قلم مامان حانیه و محمدحسين   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــ✋ــــــــــــلام به روی ماهتون🥰 صبحتون پر نشاط وقتی دائم بگى گرفتارم؛😵‍💫 هیچ وقت آزاد نمیشى، وقتی دائم بگى وقت ندارم،🥴 هیچوقت زمان پیدا نمی كنی، وقتی دائم بگى فردا انجامش میدم🥱، آن فردای تو هیچ وقت نمیايد! ما هر روز وقتی صـــــــ☀️ـــــــــــــبح از خواب بیدار میشيم دو انتخاب داریم : یکی 😉👈برگردیم بخوابیم😴 🛌و رویا ببینیم، یا 👈 بلند بشيم🤾‍♂ و رویاهايمون رو دنبال كنیم.🏃‍♀ انتخاب با شماست!🤗 راستی کلیپ بالا☝️ چه حال خوبی داره😌 به این آب باران 🌧 نیسان میگن ( آب باران در ماه نیسان ۲۵ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت) که اگر این آب رو جمع کنی و دعایی که تو مفاتیح داره بخونی کلی خواص داره 😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسالی از صبا صادقی من تمام مراحل رو طبق دستور پیش رفتم به جای شیر و گلاب از مخلوط هر دو استفاده کردم😋😋😋☺️☺️ کیک_مغزدار ❤️👌 مواد لازم تخم مرغ سه عدد؛ شکر یک پیمانه ؛ وانیل یک چهارم ق چ ؛ روغن نصف پیمانه ؛ گلاب یا شیر نصف پیمانه من گلاب زدم معرکه شد ؛ آرد دو پیمانه ؛ بیکینگ پودر یک ق چ ؛ پودر کاکائو دو ق طرز تهیه : فر و روشن کنید تا گرم شه . تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن بزنید تا حجیم شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه همزن بزنید بعدم گلاب یا شیر و اضافه کنید و هم بزنید . دو قاشق از آرد کم کنید باقی آرد و با بیکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد مواد و به دو قسمت تقسیم کنید و تو دو تا ظرف بریزید به یکی دو قاشق آردی که کم کرده بودید و اضافه کنید و به یکی دیگه پودر کاکائو اضافه کنید... کف قالب لوف سایز متوسط کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایع ساده و تو قالب بریزید بعد روش پودر کاکائو الک کنید بعد مایع شکلاتی و روش بریزید و دوست داشتید مثل من روش یکم مغز بریزید... بعد قالب و انتقال بدین به فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه نکته : به نصف موادم پودر کاکائو زدم داخل کیک از گردو و پسته بادام استفاده کنین من گردو زدم خیلی خشمزس   @sofrebanovanbeheshti
یه دونه پیاز نگینی رو با روغن تفت دادم سبک که شد زردچوبه زدم بعدم گوشت خورشتی رو اضافه و سرخ کردم. آب جوش ریختم تا گوشت نیم پز بشه. سبزی شامل جعفری و نعناع (جعفری تقریبا ۳ برابر نعناع) ریز کردم با روغن سرخ کردم و به گوشت اضافه کردم. زیرشو کم کردم تا قشنننگ جا بیفته و کم اب بشه. نیم ساعت آخر گوجه سبزا رو شستم دمشو گرفتم و به خورشت اضافه کردم. در اخر هم نمک و فلفلشو اندازه کردم. خورشت خوشمزه نوبرانه بهاری با اصالت شمالی مون رو با برنج سرو کردم😋😋 مزه خورشت بستگی به گوجه سبز داره برا من ترشیش مناسب بود اگه خیلی ترش میپسندین آبغوره یا رب انار بزنید اگه ملس دوس دارین در اخر یه کوچولو شکر اضافه کنین   @sofrebanovanbeheshti
😍 یک و نیم لیوان شیر🥛 یک و نیم لیوان آب یک استکان کوچک نشاسته گل نصف استکان گلاب یک استکان کوچک شکر ۲۰ گرم کره یه پنس وانیل یه دونه زرده تخم مرغ 🥚 شیر و اب و نشاسته و شکر رو قاطی کردم و یک ساعت گذاشتم بمونه . بعد روی حرارت ملایم گذاشتم و با همزن دستی هم زدم همینکه گرم شد ، زرده تخم مرغ رو با وانیل و یک قاشق شکر قاطی کردم و آرام به موادم اضافه کردم و تند تند هم زدم . کره و گلاب رو هم اضافه کردم و با حوصله و همون حرارت ملایم هم زدم تا به غلظت دلخواهم رسید. بعد میذارم تو یخچال تا افطار مزه ی بستنی میگیره🍦 میتونین زعفران دم کرده بزنین یا کاکائو بزنین یا همینطور سفید سرو کنین. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنین بچه های روزه دار من که خیلی دوست دارن😋   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳