eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد نخودچی۱کیلو/ پودرقند ۴۰۰ تا ۵۰۰گرم/ روغن جامدآشپزخانه ۵۰۰گرم/ زرده تخم مرغ ۱عدد/ هل۱ق سوپخوری/ آردبرنج ۵۰گرم/ زعفران خیلی غلیظ وپسته برای تزیین روغن پودرقند وهل رابا هم مخلوط کرده باهمزن برقی۴تا۵دقیقه زده زرده را اضافه باهمزن درحد مخلوط شدن زده وبعد آرد نخودچی را ریخته و ما بین دو دست ورز داده به مدت۲دقیقه. ۱تا۲ساعت درجای خنک استراحت داده وخمیر را به ضخامت ۱سانت پهن وقالب را آغشته به آرد برنج کرده وقالب زده بعد درسینی که خیلی کم چرب وآرد برنج ریخته با فاصله کم چیده وبا خلال زعفران غلیظ را به حالت نقطه وسط شیرینی گذاشته وخلال پسته میگذاریم در فر ۱۸۰درجه به مدت۱۵ تا ۲۰دقیقه بعد از پخت گذاشته تا شیرینی کامل سرد شود بعد از سینی جدا کرده وگرنه از هم میپاشد. منم به جای چرب کردن سینی کاغذ گذاشتم. _یک هفته در جای خنک میتوان نگهداری کرد _میتوان مواد را نصف مقداریا ۱/۴پیمانه درست کرد. اگر نصف مقدار یا۱/۴پیمانه درست کردیم باید حتما زرده همان ۱عدد باشد آن را کم‌وزیاد نمیکنیم. من این مقدارشیرینی رو با نصف مقدار درست کردم _اگر برایتان ورز دادن زیاد سخت است میتوان آن را یک تا دو بار از چرخ گوشت رد کردتا نرم ویک دست شود @sofrebanovanbeheshti
👇 کره رو گذاشتم تو محیط آشپزخونه تا نرم بشه بعد ریختم تو قالب سیلیکونی و 10 دقیقه گذاشتم تو فریزر . به راحتی از قالب جدا شد @sofrebanovanbeheshti
#قند_تزیینی_یا_پرتقال_شکری 👇 پوست رویی پرتقال را از قسمت سفید جداکرده و باقالب یا قیچی به هرشکلی که میخواهیم قالب میزنیم بعد چندین بار پوستها را میجوشانیم و آبش را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود بعد توی شیره با نسبت برابر آب و شکر میگذاریم تا خیلی ملایم بپزه بعد از صافی رد میکنیم و داخل شکر میغلتانیم و میگذاریم تا خشک شود @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_کلم_و_شلغم👇 فلافلش که معرف حضورتون هست😉 سالادش ترکیبی از👇 یه دونه شلغم،کمی کلم سفید، یه دونه گوجه وخیارشور،کمی پیازچه و ریحان و نعنا. یه قاشق سس فرانسوی،چهارقاشق ماست و حدودیه قاشق پودر جوانه گندم و دوقاشق پودر هفت جوانه که از طیبات قم خریدم به سس اضافه کردم،بعلاوه فلفل سیاه و نمک. روغن زیتون هم خوبه بهش اضافه بشه. با فلافل خیلی لذیذ بود😌😌 @sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇 با دستور کیک شیفون (۴ تخم مرغ. ۱/۵ لیوان آرد. ۱/۴ روغن. ۱/۴ شیر. ۱ ق م بکینگ پودر ۱ لیوان شکر) درست کردم. و خامه صبحانه که فرم دادم. به این ترتیب👇 یک بسته خامه رو تو ظرف فلزی گذاشتم فریزر بعداز نیمساعت با ۲ ق شکر وبا همزن برقی یکربع هم زدم البته تو لوله کردن کمی خشک بود شاید با کیک اسفنجی بهتربشه البته خوشمزه بود 😋 جای همگی سبز🍀💐 @sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_عدس_پلو👇 گوشتو گذاشتم چند دقیقه با یکم آب بپزه باقی پختشو لای برنج گذاشتم بپزه پیاز و سیب زمینی رو نگینی ریز کردم، ادویه زدم و آخرم کشمش اضافه کردم برنج و عدس رو که آب کش کردم همه مواد رو گذاشتم لای برنج بین برنج هم پودرمو ریختم پودر شامل:زیره و گل محمدی و گرده غوره و ... هستش که همش آسیاب شده است و لای همه ی برنج هام میریزم کدو تنبل هم روی برنج گذاشتم بخارپز بشه. 🌹سادات🌹 @sofrebanovanbeheshti
همیشه که نمیشه کیک زبرا یبارم کیک پلنگا😉 👇 سفیده وزرده ۴ تا تخم مرغ روجدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا فرم بگیره وزرده رو با ۲ لیوان شکر( داره ولی من ۱ لیوان ریختم )و۱لیوان روغن باهمزن میزنیم بعد ۱ لیوان شیر اضافه کرده و بعد ۳ لیوان آرد را با ۲ق چ بکینگ ونوک ق چایخوری وانیل ۳بار الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم و بعد سفیده تخم مرغ اضافه کرده بعد چندتا قاشق از مواد رو برمیداریم وبا ۱ق کاکائو مخلوط میکنیم وچندتا قاشق هم با زعفرون مخلوط میکنیم بعد توی قالب چرب کرده اول از مواد بیرنگمون میریزیم بعد روش ۱ ق از مواد کاکائویی وروی کاکائویی در مرکزش مواد زرد رنگ رو میریزیم تو فر ۱۶۰ درجه و۴۵ دقیقه بعد نوش جان میفرمایید😉 @sofrebanovanbeheshti
#کمپوت_زردآلو_و_شلیل 👇 یک پیمانه شکر، سه پیمانه آب ( پیمانه هر چیزی میتونه باشه از استکان تا پارچ ) آب و شکر رو قاطی کردم میوه رو داخل شیشه ریختم از آب و شکر توش ریختم تا پر شه ، درب شیشه باید فلزی باشه درب شیشه رو محکم بستم گذاشتم تو قابلمه که تا نصفه یا بیشتر آب هست ، قابلمه رو رو گاز گذاشتم وقتی جوش آمد بیست دقیقه بجوشد کمپوت شما آماده هست برای فصل پاییز و زمستون😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا