خـــــــــــــــــبر 📣📣خبــــــــــــــــــــر📣📣
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سومین جلسه آموزش آشپزی مجازی👩🍳
ویژه #نوجوانان
ان شاءالله سه شنبه ۱۷ مرداد ✅
توسط دوست خوبم #خانم_وحدانی_عزیز (رماح)
آموزش👇🏻
#قطاب 😋
در گروه آشپزی بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میشود👩🍳🍦🍨🥛🍯🥜🌰
زمان⏰ : سه شنبه ۱۷ مرداد سر ساعت ۳ بعدازظهر 🕒شروع میشه
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید
عجــــــــــــــــــــله کنید که ساعت ۳ بعدازظهر جا نمانید 😉🏃♀
به نوجوانان دختر فامیل اطلاع بدید🏃♀
⚠️⚠️توجــــــــــــــــــــه⚠️⚠️
در حین پرسش و پاسخ ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که سه شنبه ۱۷ مرداد در ساعت ۱۵ گروه باز میشه فقط برای #آموزش_آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
زندگی جیره مختصریست
مثل یک فنجان "چای"☕️
و کنارش عشـــــــــ❤️ـــــــــــق است ؛
مثل یک "حبه قند"
زندگی را با عشق، نوش جان باید کرد...
ســــــــــلام مهربان بانو😍شاهکار خلقت😍
صبحتون و عاقبتتون بخیر🤩
بایــــــــــــــــــــد مهربونی و عشق رو جاری کنیم توی زندگیمون❤️
رگهای زندگی، به شادی و امید نیاز دارن...🤩
بدون مهربونی، طراوت و شادابی از زندگیمون میره.
پس بیا هر لحظه عاشـــــ❤️ـــــق باشیم و با توکل به خدای مهربون، بهترینها رو واسه عزیزای دلمون رقم بزنیم
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سولی👇
تخم مرغ۶ تا ،
ارد۳۰۰ گرم،
شکر۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک میوه ۱ ق چ
اب یک سوم پیمانه
تخم مرغهارو میزنیم حدود ۵ دقیقه.شکرو وانیل رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسفید رنگ بشه.اب رواضافه میکنیم وهم میزنیم.
ارد وب پ ونمک میوه رو مخلوط کرده سه بار الک میکنیم.داخل سینی۳۵*۲۵ ریخته ۱۷۵ درجه حدود ۴۵ دقیقه میپزیم.
بعداز خنک شدن کیک اون رو از وسط برش زده روی یه قسمت خامه فرم گرفته میمالیم تکه دوم رو روش قرار میدیم روی کیک رو دوباره خامه میکشیم.
شیرینی سولی به صورت مستطیل برش داده میشه.با خامه فرم گرفته روی شیرینیهارو برش میدیم.وروی آنهاپودرنارگیل میریزیم.
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_خرمایی👇
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
عسل ۳۰ گرم
شیر ولرم ۳ قاشق غذاخوری
مواد میانی:👇
خرما به مقدار لازم
دارچین
پودر هل
مغزیجات در صورت دلخواه
ابتدا کره و پودر قند را با همزن ۵ دقیقه میزنیم بعد عسل و شیر ولرم را اضافه میکنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه و چند دقیقه میزنیم بعد آرد را اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم
بعد با نوک انگشتان یکم هم میزنیم چنگ نباید بخوره که به روغن میوفته بعد داخل پلاستیک گذاشته و ۲ ساعت در یخچال استراحتش میدیم در این فاصله هسته خرما ها رو گرفته به میکنیم پودر هل و کمی دارچین بهش اضافه میکنیم و کمی کره یکم روی حرارت بعد برش میداریم
حالا از خمیر مقداری برمیداریم اندازه یه گردو وسطش خرما میگذاریم گردش میکنیم روشو با کاتر طرح میندازیم زرده تخم مرغ و زعفران قاطی میکنیم و رومال میزنیم و کنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم ودر آخر یکی دو دقیقه گریل رو روشن میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_ویترینی👇
ابتدا میوه های خرد شده را با کمی ژله الوئورا مخلوط کردم و کمی هم تخم شربتی رو با ژله آلوئورا مخلوط کردم و در قسمت های مشخص شده قرار دادم و گذاشتم در یخچال تو سفت بشه و حرکت نکنه
بعد بقیه ژله آلوئورا را روش ریختم و گذاشتم تا ببنده
بعد مرحله به مرحله ژله آلبالو و پاناکوتا و ژله موز رو ریختم
در آخر از قالب خارج کردم
@sofrebanovanbeheshti