eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم ✋ ســــــــــــــــــــلام ✋❤️به خوشگلای گروه🧕و کانال😌 سلام به زرنگا✋🥰 ســـــلام به انرژی مثبتا😍❤️ ســـــلام به فعالا 🤩💪 سلام به سحرخیزا🤩😉 ســـــلام به کدبانوهای باسلیقه که این روزا حسابی سرشون شلوغه چون تو فکر درست کردنِ رب🍅 و مربا🍎🍐🍒🍓 وسبزی خشک☘🌿🌱 و ..... هستن😍😁 یه سلام ویژه هم به گلبانوهایی که علاوه بر کدبانوگری 🧕👩‍🍳به فکر رشد وتعالی خودشون هستن👩‍🎓👩‍⚕👩‍🏫 اونم از طریق مطالعه ودرس خوندن👩‍💻📚📖📝 آن روزِ خوب امروز است کیفش را نکنی از آن لذت نبری مواظبش نباشی، می رود روزهایِ خوب نمی آیند، بلکه می روند... چهارشنبه ای پر از نــــــــ✨ــــــــــــور و و انرژے براتون آرزومندم❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 لوبیا کشاورزی یا لوبیا چیتی به اندازه یک لیوان شوید مقداری پیاز1عدد وسیر 2 حبه نمک وفلفل وزرد چوبه یک عددتخم مرغ ابتدا لوبیارو خیس کرده و پوستش رو بگیرید (برای راحتی کار بزارید فریزبشه بعد پوست بگیرید) پیاز رو مقداری تفت میدین بعد سیر رو اضافه و سرخ میکنیم یکم سیر میسوزه و شوید و زرد چوبه رو اضافه کنید و درانتها لوبیای پوست گرفته شده رو اضافه کنید وتفت بدین یکم و به اندازه 2 لیوان آب اضافه کنید آب نباید زیاد باشه چون لوبیا سریع میپزه و ممکنه له بشه پس دقت کنید درریختن آب ومدت پخت هم بستگی به لوبیا داره باید ببینید پخته خاموش کنید اگه دوست داشتید یه تخم مرغ روی خورشت بشکنید تا بپزه (سلیقه ای هست). من نزدم😊😍😍😋 نوش جان 🌹   @sofrebanovanbeheshti
دستور: هسته یک پیمانه خرمای کبکاب را گرفته و کاملا له کرده و نصف پیمانه آرد را تفت داده و الک کرده و روغن در حدی که آرد خیس شود اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم وبعد شعله را خاموش کرده و خرما را به آرد و روغن اضافه کرده و پودر هل و پودر دارچین و کمی گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود بعد به شکل توپک درآورده یا در قالب سیلیکونی فشرده می کنیم و چند دقیقه در یخچال یا فریزر قرارداده و بعد ازقالب درآورده و تزئین می کنیم. مقوی و خوشمزه نوش جان💐   @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد نخودچی 150 گرم کره یا روغن جامد 100 گرم پودر قند 75 گرم هل ساییده شده 1 ق.چ شکلات تلخ به مقداره لازم اول آرد نخودچی رو تو تابه ای ریختم و روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه ای تفت دادم با حرارت کم بعد 1 قالب کره 100 گرمی اضافه کردم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید ) و شروع به هم زدن کردم تا کره به خورد آرد بره بعد تابه رو از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا مواد باهم یکدست بشن به شکلات تخته ای 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کردم و 45 ثانیه گذاشتم تو ماکروفر تا اب بشه بعد ریختم تو قیف یکبار مصرف و ریختم تو قالب شکلات سیلیکونی بعد قالب رو ده دقیقه تو یخچال گذاشتم تا شکلات بسته شود نباید خیلی سفت بشه چون از قسمت برشتوک جدا میشه بعد قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کردم بعد گذاشتم تو یخچال و بعد از 45 دقیقه الی 1 ساعت از قالب جدا کردم ❤❤❤ برای رنگ صورتی، به شکلات شیری رنگ صورتی خوراکی اضافه کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_6173775832.mp3
13.64M
🚨یه متفاوت و کاربردی از حجت الاسلام 📌 موضوع: پیچیدگی های تربیت در دوران مدرن 🔰 قسمت اول 💯خیلی بعیده بعد از شنیدن این سخنرانی، نگاهت به تربیت، با قبل یکی باشه. 🎧وقتی گوش دادید، حتما متوجه می‌شید که هر چه زودتر دوستاتون هم باید این سخنرانی رو گوش کنن تا نگاهشون به تربیت تغییر کنه.   @sofrebanovanbeheshti
پدرا و مادرای مهربون! ✅معلما و مربیای دلسوز! ✅همهٔ کسایی که دغدغه تربیت درست براساس گزاره‌های دین رو دارید این فایل را با دقت تا آخر گوش کنید. 🕰 إن شاالله به زودی منتظر قسمت دوم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم ســــــــــلام خانمای مومن و عاشق امام حسین 😍 صبح زیباے آخر هفته تون بخیر 🤩و پــــــــــربرکت🌱 الهی که لحظه لحظه امروز رو با یادخدا قشنگش کنید🌸 میدونی بعضیا مدام در حال تکرار این جملات هستن👇😫 حالا دیر نمیشه فردا مطالعه میکنم دیر نمیشه فردا دست مامان و بابا رو میبوسم😘 دیر نمیشه فردا رفتار درست با همسرم و بچه هام رو یاد میگیرم😌 دیر نمیشه فردا به اتاقم نظم میدم 🤓 دیر نمیشه فــــــــــردا، فردا، فردا ولی گاهی خیلی زود دیر میشه ها؛ مثل امروز که آخرین روزِ ماه محرم هست😔🖤 تا چشم بهم زدیم محرم تموم شد و کلی گریه به روضه بدهکاریم😭😭 پس عجله کنیم رو دریابیم برای حسینی زیستن و حسینی مردن کاری کنیم برای ایجاد شعور حسینی چه کار کردیم ؟🥺 خلاصه از ما گفتن بود😌 پس پیش به ســــــوی ماهی بــــــ⛔️ـــدون تنبلی یاعلی💪 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کربلاییحسینطاهری.mp3
5.82M
زمان با کسی که دوسش داری زود میگذره... همیشه محّرم ها انگاری زود میگذره😭 👤حسین طاهری اربعین محرم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ابتداگوشت گوسفندی راهمراپیازتفت داده...مقداری زعفران اضافه شود...آب جوش کافی ریخته حرارت راکم کنید... وقتی نیم پزشد...سیب سرخکرده رااضافه کنید...بعدازنیم ساعت آلبالوی هسته گرفته راداخل خورش بریزید..... یک ربع قبل ازبرداشتن خورش ...مقداری نمک وشکربه آن اضافه کنید....درمجموع چاشنی این خورش ,,ملس,,است.... وقتی خورش جاافتاد...به ظرف سروانتقال دهیدونوش جان کنید😋 واما نکات قابل توجه👇 1-مقدارسیب وآلبالو برحسب سلیقه ومیزان خوراک خانواده میباشد...ولی اگر1واحد(مثلا100گرم)سیب سرخکرده استفاده کردید...بهمان مقدار(1واحد)آلبالوی هسته گرفته استفاده شود..... 2-سیب استفاده شده نبایدرسیده باشد....ترجیحاازسیب گلاب کالتراستفاده شود... آنهاراپوست گرفته...قاچ کنید....وسپس درروغن کمی تفت بدهید.... 3-مزه کلی خورش حتی الامکان ترشیش برشیرینیش غالب باشد... این خورش سنتی فقط درشهرشاهرودطبخ میشود.... حیف که نسل جوان استقبالی ازغذاهای سنتی ومزه های منحصربفردآنها نمیکند😔وکم کم این غذاهاروبفراموشی هست.... البته امروزمن ازآلبالوی فریزری وسیب خشک شده استفاده کردم... برای برنج قالبی هم برنج رو داخل قالب بریزید کمی با قاشق فشرده اش کنید و برگردونید ☺️ @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم شیر: دو سوم لیوان تخم مرغ:۱ عدد آرد:۳لیوان(برای من از سه لیوان، ۲ قاشق بیشتر شد) بیکینگ پودر:۱ ق چایخوری وانیل:کمی شکر:۱لیوان سرخالی گلاب: به دلخواه روغن: یک سوم لیوان‌ شیر،شکر،تخم مرغ، وانیل،گلاب و روغن رو مخلوط میکنم باهم، و با همزن دستی می‌زنیم آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، تا خمیر یکدستی بشه که به دست نچسبه، بعد از اینکه خمیر رو ورز دادیم، به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم،و به یک قسمت ۳ ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم،و دوباره ورز میدیم، حالا خمیر سفید رو با وردنه باز میکنیم، خمیر کاکائویی رو هم به همون اندازه باز میکنیم و روی خمیر سفید قرار میدیم، هرچی قطر خمیر نازک تر باشه بهتره، دوتا خمیر رو که روی هم قرار دادیم چندبار با وردنه باز میکنیم، در نهایت رول میکنیم، و با چاقو تیز برش های نازک میزنیم،و داخل روغن سرخ میکنیم پ ن: قطر خمیر باید کم باشه پ ن: خمیر نیاز به استراحت نداره پ ن: برش ها باید نازک باشه @sofrebanovanbeheshti
محلی خیلی خوشمزه و پر طرفداره آرد ۴کیلو ریختم حدود نیم کیلو دم دستم داشتم که اگه شل بود کم کم الک کنم حدود ۳لیوان دیگه برد شیر ۲ونیم کیلو روغن ۱لیتری شکر ۱۳۰۰ من ریختم شیرینیش خوب بود بستگی به خودمون داره شیرین دوست داریم یا کم شیرین من از شکر قهوه ای استفاده کردم سیاه دانه دلخواه بکینگ پودر ۳ق غ وانیل هم ۱ یا ۲ ق بزنید جهت عطرش زرد چوبه بستگی به زرد چوبه داره یکی بیشتر رنگ میده یکی کم دلخواه تا زرد بشه آرد وبکینگ پودر رو داخل ظرف بزرگ من تشت خوب الک کردم بعد شیر ولرم رو خوب باشکر مخلوط کردم تا شکر حل بشه ریختم داخل رو غن و زرد چوبه مخلوط گذاشتم یکم گرم بشه البته یکم روغن داغ کردم زرد چوبه ریختم خنک که شد ریختم داخلش مابقی موادم اضافه کردم و ورز دادم حسابی تا خمیر یکدست و لطیف بشه پلاستیک کشیدم روش دوتا پتو کوچیک هم گزاشتم روش بخاری روی شمعک گذاشتم گوشه بخاری گزاشتم چون جاش باید گرم باشه که خوب حجمش زیاد بشه دوبرابر میشه دراین موقع بردارید کوچولو روشو باز کنید که سرد نشه خشکه بزنه چونه بگیرید و بگذارید داخل یه سفره روشم باز ببندید ۱۰دقیقه استراحت دونه دونه پهن کنید و بگذارید داخل تنور رومال هم یه تخم مرغ و کمی زعفران و یه ذره شیر یا ماست مخلوط کنید بزنید تزینش خرفه وکنجد من ریختم وسلام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید نوش جان 😁😁 برای من ۴۵تا شد این که تو عکس گذاشتم من چونه هایی که برای فتیر گرفته بودم دوتا ۷تا دونه جا شد در غیر این ۳تا بیشتر جا نمیگرفت داخل تنور ولی نسبت به بیرونیا فتیرم یکم کوچیکه @sofrebanovanbeheshti