eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Seyede-Zeinab128.mp3
3.7M
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 حلمای حسین (ع) همه دنیای حسین (ع) کی اینجوری مونده پابه‌پای حسینᰔᩚ سلام الله علیها 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈آرد؛ ۸۱۰ گرم 👈شکر ؛ ۹۲ گرم 👈آب : ۱۹۵ گرم 👈کره ؛ ۲۳ گرم 👈خمیر مایه ؛۱۷ گرم 👈شیر :۲۹۵ گرم 👈نمک : نصف ق چ 👈شکلات تخته ای سلیقه ای 👈تخم مرغ و کنجد و زعفران اب شده برای رومال 👈کره : ۵۰ گرم برای روی خمیر شیر ولرم و اب و خمیر مایه رو مخلوط میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد و از سلامتش اطمینان حاصل کنیم ، بعد شکر و کره و ارد رو اضافه کرده ، ده دقیقه ورز میدیم. روی خمیر رو برای استراحت اول میپوشونیم. بعد از ور آمدن به چونه های ۹۰ گرمی تقسیم میکنیم و چونه میگیریم . ۱۶ تا چونه خواهید داشت بعد دونه دونه چونه ها رو بصورت دایره باز میکنیم ، داخل یه بشقاب پلو خوری که کره مالیدیم اولین دایره باز شده رو میذاریم کره مالی تااا چونه اخر و هشتمین چونه ، روی اخرین چونه رو کره نمیزنیم.روش رو میپوشونیم تا استراحت کنه. در این فاصله میریم سراغ بقیه ی چونه ها و به همین ترتیب بازشون میکنیم. اون بشقاب اول رو به سطح کار منتقل میکنیم و با وردنه و با حوصله به صورت دایره بازش میکنیم تا به شعاع تقریبا ۳۲ سانت برسه و کلفتی خمیر حدود نیم سانت. بعد با کاتر یا چاقوی تیز خمیر باز شده رو به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم.( مثلثی) انتهای خمیر رو شکلات گذاشته و میپیچیم ( به همون روشی که بارها در کانال قرار داده شده. کروسان های پیچیده رو ۱۵ دقیقه استراحت میدیم ، رومال و کنجد و داخل فر ۱۸۰ ب موت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم. با این مقدار یک کیلو و ۴۷۰ گرم کروسان خواهید داشت . نوش جان☺️ 🍃 🌺🍃   @sofrebanovanbeheshti
🔻مواد لازم : کدو حلوایی پخته شده : ۱ کلیو نشاسته: ۴ قاشق غذا خوری پُر گلاب: ۳ قاشق غذا خوری پُر شیر: ۱ لیوان پُر شکر: نصف لیوان وانیل : یه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین:در صورت دلخواه ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری زعفران: درصورت دلخواه هر مقداری که خواستید تو آب جوش حل کنید. اگه وانیلتون مرغوب و خالص بود (نصف قاشق مرباخوری بزنید) (به جای شکر میتونید به دلخواه از نبات هم استفاده کنید.از عرق هل هم میشه استفاده کرد.) 🔻 طرز تهیه : نشاسته رو از قبل داخل آب سرد حل کنید و نیم ساعتی که گذشت آبش رو بگیرید. پوست کدو پخته شده رو میگیریم و داخل میکسر یا مخلوط کن میریزیم تا یکدست بشه. بعد نشاسته و شیر و شکر روی کدو میکس شده میریزیم و دوباره با دستگاه مخلوط می کنیم. درون ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا یخورده سفت بشه.وانیل و زعفران هم میریزم.وقتی که سفت شد پودر ژلاتین میریزیم و هم میزنیم و در آخر گلاب میریزیم و هم میزنیم و وقتی خوب یکدست شد حرارت خاموش میکنیم. بعد صبر می کنیم تا خنک بشه و داخل ظرفی ریخته و داخل یخچال میگذاریم و درصورت استفاده ازقالب، قالب رو خوب چرب کنید.اگه پودر ژلاتین نخواستید استفاده کنید، حتما باید اندازه نشاسته زیادتر بشه تا دسرتون منسجم تر بشه. من چون مزه نشاسته رو تو دسر دوست ندارم از نشاسته کمتر استفاده کردم و از پودر ژلاتین استفاده کردم که منسجم بشه بشرطی که حداقل ۶ یا ۷ ساعت تو یخچال باشه.با ترافل یا گل محمدی یا نارگیل و خلال پسته یا خلال بادام میشه دسرتون رو تزیین کنید. نوش جان❤️ 🌷 فائزه مسعودی 🌷   @sofrebanovanbeheshti
برای۴ نفر حدود۲لیوان فیله ی چرخکرده رو با۳تا پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ورز دادم.بعلاوه نمک و ادویه،مرزه و ترخون خشک. وسط کوفته ها هویج حلقه شده گذاشتم سرخ کردم. کمی دنبه ی آب شده و آب اون پیازها و رب گوجه که تفت داده و آب،شد سس این غذا،کوفته ها رو یکساعتی درین سس پختم تا جا بیفته.وچندتا آلو بخارا هم توش ریختم. این غذا با نون بصورت ترید کردن میل میشه😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تولد هم تعلق میگیرد به ....... شایدم شدت محبت او به ، در تاریخ تولدش هم نمایان‌گر شد🎉🎉🎊🎊 🎊🎉زینب بنت امیرالمؤمنین🎊🎉 در تاریخ ۵/۵/۵ دیده به جهان گشود   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز ساعت ۳ کلاس آنلاین داریما😁جا نمونید لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی🔰 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃⃢☀️ 🔻خوردن تخم های ماهی قزل آلا 🔺 حجت الاسلام طباطبایی نماینده آیت الله خامنه‌ای پاسخ می‌دهند.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1355666358(3).mp3
578.8K
استاد ۱۹/۹/۱۴۰۰ 🔸 بین حضرت زینب، سلام‌الله‌علیها، و امام زمان، عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، یک ارتباط فوق‌العاده نزدیک و جدی وجود دارد؛ حضرت زینب سر آشکارشده حضرت زهراست و حضرت زهرا سر آشکارشده خلقت‌اند... 🔸 به مردان عالم مرد بودن را یاد دادند و به زن‌ها قاعده استقامت را... 🔸 زن بودن یعنی مساوی بودن با خیر کثیر! سلام الله علیها   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب 👤استاد فرهمند 💚اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى‌نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف‌نَبِيَّكَ‌اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 ✋ سلام کدبانوهای بهشتی 😍صبح زیبای پاییزی تون پر از نور و رحمت و برکت🍂🌥☀️ مهم نیست آدما تو رو می شناسن یا نه!😉 مهم اینه خودت ، خودت و خوب بشناسی...🤗 خودت و فقط به خودت ثابت کن.🤍 کودک درونتو زنده و پویا نگه دار 😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارسالی از صبا صادقی کیک تولدم خودم‌پز کیک اسفنجی با دستور(مرضیه جون)👇👇 موادلازم:👇 آرد ۱۶۰گرم نشاسته  ۴۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر     ۱۶۰ گرم بیکینگ پودر   ۱و۱/۳ق چ آبجوش ۸۰گرم وانیل   ۱/۴ق چ اسانس موز  ۴قطره پودر تار تار نوک ق چ طرز تهیه: ابتدا سفیده وزرده جدا کرده و سفید را با پودر تارتار هم میزنیم وقتی کف کردمقداری از شکر را به سفیده اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا سفیده پف کند و قله ای شود بعد از آن سفید را در یخچال میگذاریم سپس زرده را در ظرفی با وانیل و اسانس موز هم می زنیم و بعد بقیه شکر را به زرده اضافه میکنیم بعد از آن آب جوش را به زرده ها اضافه کرده و هم میزنیم تا زرده کرمی و کشدار شود و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده وهم میزنیم و با همزن به مدت ۱۰ ثانیه با دور کند هم می زنیم تا آردی هم نزده در زرده باقی نمانده باشد بعد  سفیده را به زرده درسه مرحله اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم  مواد کیک را در قالب میریزیم و روی مواد را صاف می کنیم قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۵۰دقیقه قرار میدهیم مدت زمان پخت بستگی به فر دارد..بعد از زمان گفت شده با یه سیخ چوبی چک میکنیم پخته بود فر را خاموش میکنیم وزن کیک۲۰۰۵کیلو با فیلینگ موز.گردو.خامه تزئینات مروارید خوراکی و پروانه   @sofrebanovanbeheshti