eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نذری آرد(ترکیب آرد قنادی،برنج و نخودچی) نصف پیمانه،شکر نصف پیمانه،آب ۳/۴ پیمانه ،گلاب ۲ قاشق غذاخوری،زعفرون چشمی ریختم،هل دو تا دونه،روغن ۱/۴ پیمانه. اول شربتشو اماده کردم،اب و شکر و زعفرون و هل و گلاب رو باهم گذاشتم سرگاز و هم زدم تا شکر حل بشه ،بعد خاموشش کردم تا خنک بشه. تو این فاصله ارد رو تفت دادم وقتی بوی خامیش گرفته شد روغن رو اضافه کردم و کمی با هم تفتشون دادم اخر سر هم شربت رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا کاملا گوشه ظرف جمع بشه و از ظرف جدا بشه. این مقدار مواد یه پیشدستی حلوا میده. @sofrebanovanbeheshti
با مواد لازم🔰 ۱عددتخم مرغ ۴۵ گرم شکر ۲۱ گرم شیر ۲۵ گرم روغن ۵۰ گرم آرد یک هشتم قاشق چایخوری وانیل و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر طرز تهیه سفیده رو بزنید تا پف کنه یک سوم شکر رو بهش اضافه کنید و اینقد بزنید تا سفت بشه( زدن سفیده خیلی مهمه) بعد بگذارید داخل یخچال. زرده و بقیه شکر و وانیل و اسانس رو پنج دقیقه بزنید شیر رو ولرم کنید، اضافه کنید چند دقیقه دیگه‌ بزنید. بعد روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه بزنید. سپس مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر و کم‌کم بریزید با دور کند همزن بزنید( زیادی نزنید فقط در حد مخلوط شدن) حالا سفیده رو بهش اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی بگذارید ( دیواره رو چرب نکنید) مواد رو یکنواخت داخل قالب بریزید. داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدین تا بپزه..دما ۱۸۰درجه. مواد لازم برای گاناش فرم گرفته🔰 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای خوردشده ۱۰۰ گرم خامه رو میگذارید روی حرارت ملایم تا آب بشه بعد از رو حرارت برمیداریم و شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا شکلات آب بشه و کاملا با خامه مخلوط بشه و میگذاریم یخچال تا خنک بشه بعد در ظرف جدا یخ میریزیم و ظرف گاناش رو توش قرار میدیم و با همزن دورتند میزنیم تا فرم بگیره @sofrebanovanbeheshti
خانگی😋 آرد سفید 1.5 لیوان پودر قند الک شده 1.5 لیوان روغن مایع یا کره ذوب شده 1.5 لیوان نان ویفر یا نان میکادو اسانس موزه چند قطره طرز تهیه ۱- ابتدا ۱ ونیم لیوان آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آن گرفته بشه ۲- بعد ۱ونیم لیوان پودر شکر رو با الک اضافه کنید . حال ۱ونیم لیوان روغن مایع اضافه کنید ۳- نکته: میتوانید از کره یا روغن جامد نیز استفاده کنید نکته اگر دوست دارید ویفر شما طعم وعطر هرمیوه مثل موز و... یا هر ادویه مثل هل و.....بگیرد 2قطره ازاسانس مورد نظر را در این مرحله به مواد اضافه کنید ۴- حال روی یه ورق نان میکادو یه ملاقه ازمواد بریزید ۵- بعد مواد رو روی نان میکادو صاف کنید ۶- بعد مجددا نان میکادو بگذارید. لایه آخر باید نان باشه. توی یخچال بگذارید وروش یک جسم سنگین بگذارید ۷- بعد دو ساعت با چاقوی اره ای تیز به اندازه دلخواهتان برش دهید نکته: میتوانید ۳ق غ از آرد رو کم کنید وبجای آن از ۳ق غ پودرکاکائو اضافه کنیدیا اینکه از هر اسانسی که دوست داشتین اضافه کنید. تجربه خودم👩‍🍳 این مقدار پودر قند به نظرم خیلی شیرین شد میتونید کمتر بریزید مثلا یک لیوان این مقدار روغن رو یک دفعه نریزید کم کم اضافه کنید تا به غلظت اندازه برسه برای من کمتر از یک لیوان و نصف لازم شد👩‍🍳 نوش جان @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊⃢🌷 🎥 تصویری دیدنی از مستند با گفتاری بسیار شنیدنی از سید اهل قلم 🎙 : وقتی از او پرسیدیم كه چه آرزویی داری ، پیش از آنكه فكر كند گفت : « رهایی قدس » ، و بعد اضافه كرد : « هر چه امام بفرماید. او نایب امام زمان (عج) است و ما مطیع او هستیم. » و این‌ همه اطاعت به‌ راستی حیرت‌انگیز است. بسیجی دل باخته‌ی حق و اهل ولایت است و به خود حتی‌ اجازه نمی‌دهد بجز آنچه ولی امر می‌خواهد آرزویی داشته باشد. ها دل باخته‌ی حقند و ما دل باخته‌ی بسیجی‌ها هستیم. آری ، خداوند انسان را برای خود خلق فرموده است و اگر راه عشق را با كرب و بلا قرین ساخته ، از آن است كه جز اهل‌الله در این راه قدم نگذارد... شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍽🍴🥣 با این روش ساده ساندویچ سازت رو تمیز کن✨🥪 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 یه ترفند ساده و راحت برا ماسوره زدن🧁 دیگه لازم نیست ✋برای هر ماسوره یه قیف استفاده بشه این ترفند کارتون رو راحت میکنه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب 👤استاد فرهمند 💚اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى‌نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف‌نَبِيَّكَ‌اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ به رسم ادب، هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤 ســــــــــلام کدبانوهای زرنگ و پر انرژے ✋😍 صبح پاییزی 🍂 بارونی تون🌧🌧 پر از نــــ✨ــــــور و معنویت 😍 خب خسیس نباشید برامون از بارون🌧عکس بفرستید دیگه 😩😉 چه خبرا ؟ 😌 بعضیا توی سرما و بارون و پاییز کلا کسل و تنبل🚶‍♀ میشن😩😬 شما جزء اون دسته هستید؟ 🙈🤔 زدید تو گوش تنبلی ؟ یا نــــــــــــــــــــه😩 اگه تا الانم تنبلی کردی همین الان بلند شو عـــــجله کن یه بگیر و یه یاعلی بگو و بزن تو گوشش 👋 و بعدم یه ی مشتی🍳🥚🥐 و بعدم یه برنامه ریزی توپ 😜🤩 اگر هم از این روزای کوتاه داری استفاده میکنی برای روزه گرفتن که خوش بسعادتت😍حتی اگه روزه های قرضی باشه 🤗 احسنت به همت و اراده ی خانم نمونه👏👏👏 حالا با همین حال و هوا بریــــــــــ🏃‍♀ــــــــــم یه روز ِدرجه یک رو بسازیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
jannat_alhosein313 ( 23).mp3
4.46M
یه نگاه کن به حالم که دل من شکسته...💔   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم به صورت بن ماری و بعد از آن ۱ لیوان آب سرد ریختم و در ظرف ریختم تا ببندد وقتی خوب بسته شد با چنگال حباب داخلش ایجاد کردم و از سوراخ های ایجاد شد دانه انار را به داخل زدم و آن طرف ظرف هم ژله انار ریختم یا حتی خودم این ژله آلوئه ورا را درست کردم بعد عکس پسرم را سلفون کشیدم و بعد با کمی فشار به داخل ژله فرو کردم.   @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم : آرد 250گرم شکر25گرم پودر خمیر مایه4گرم نمک3گرم آب سرد 112گرم کره 74گرم بهبود دهنده 2گرم (قابل حذفه) ابتدا کره را بین دو نایلون باز کنیدبه شکل مربع بعد داخل یخچال قرار بدهید. تمام مواد خشک رو در ظرفی ریخته و هم می زنیم بعد آب سرد کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. موقع ریختن آب باید دقت کنید ممکنه کمتر آب استفاده بشه ممکنه کمی بیشتر. شروع می کنیم به ورز دادن ابتدا کمی چسبنده هست ولی با ورز دادن کم کم خوب میشه. موقع ورز دادن میز کار و دست چرب کنید. بعد یه نایلون چرب شده رو خمیر بکشید و 5دقیقه استراحت بدهید. محیط حتما خنک باشه که خمیر عمل نیاد. بعد 5دقیقه خمیر را بادست باز کنید و کره داخل یخچال داخل خمیر بگذارید و از چهار طرف خمیر بهم برسانید خمیر یه چهارگوش درمیاد تقریبا 15×15میشه بعد با وردنه خمیر باز می کنیم ابتدا با ضربه که کره از خمیر بیرون نیاد بعد آروم باز کنید آنقدر که به قشنگ باز بشه بعد خمیر از وسط دولا کنید بعد دولا را روی هم قرار بدهید میشه کلا 4لایه بازم 5دقیقه استراحت باز مثل قبل خمیر باز می کنیم حدود 30×20میشه تقریبا بعد به شکل مثلث برش می دهیم و یا خالی یا شکلات داخلش میزاریم و مثل کروسان می پیچیم تو سینی فر میزاریم و روش با نایلون چرب شده می پوشانیم برای استراحت یک ساعت و نیم بعد با فر 180به مدت 25تا نیم ساعت میپزیم نکته: موقع استراحت در هر چند مرحله خمیر با نایلون چرب شده پوشیده بشه موقع دوتا استراحت اول خمیر محیط گرم نباشه. موقع پخت داخل فر کاسه آب قرار بدهید رومال هم زرده تخم مرغ ،وانیل و زعفران زدم   @sofrebanovanbeheshti