💫تغذیه و درمان درپناه آیات و روایات😍❤️
هاضوم(هضم کننده ): آویشن+نمک+زنیان
قبل و بعد از غذا
👈امام کاظم علیه السلام:
داروی امیرالمومنین علیه السلام آویشن بود برای #معده پرزی مثل پرز پارچه های مخمل می شود
کافی ج6 ص. 375
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند بادها را از #قلب خارج می کنند.
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند بوی دهان را خوش می کنند😌
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند #بلغم را می سوزانند
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند به #معده نرمی می بخشند
مکارم ج1 ص 416
امام صادق علیه السلام
آویشن و نمک وقتی مخلوط شوند #انسداد را باز می کنند.
مکارم ج1 ص 416
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#پیتزا
پیتزای من بادوبرابر این دستور👇
#خمیر_پیتزا🍕🍕🍕🍕🍕
آرد حدوداً 175گرم
خمیرمایه فوری 1ق چ
روغن مایع1ق غ
نمک یک دوم ق چ
آب ولرم نصف لیوان
آردوخمیرمایه روباهم مخلوط کنید...
نمک هم بریزید...
روغن وآب هم بریزین وسطش باقاشق هم بزنین نیازبه آرداگه داشت اضافه کنیدبادست ورزبدین
خمیرشوکمی شل بگیرید
موقع وردنه زدن زیرشوآردپاشی کنید
تقریبا45دقیقه زمان استراحتشه
خمیرتون رو بازکنید روش سس بمالید کمی پنیر بریزید
موادتون که سلیقه ایه(پیازوگوشت چرخ کرده قارچ فلفل دلمه پودرآویشن)وهرچی که دوست دارین بریزین بعدهم پنیرفراوون بریزید وکمی پودرآویشن وجعفری بپاشید...
داخل فرگرم شده باحرارت۱۷۰درجه به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه بسته به اندازه پیتزا بپزید.
ظرف آب داخل فربرای نرم موندن نون فراموش نشه😉
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_هویج👇
هویج ۵۰۰ گرم
آردسفید ۱۲۵ گرم(یک پیمانه)
شیر به میزان لازم
روغن ۱۸۰ گرم (دو سوم پیمانه)
زعفران دم کرده یک ق غ
پودر هل یک ق م
شکر ۳۵۰ گرم (یک پیمانه+دو سوم پیمانه)( من کمتر ریختم: یک پیمانه و نیم)
گلاب ۲/۳ پ
ابتدا هویج رو خرد کرده و باشیر میپزیم انقدر شیر میریزیم که روی هویج را بگیرد
بعد با میکسر یا گوشکوب برقی خووب له میکنیم .
آرد رو تا حدی تفت میدهیم که فقط بوی خامیش گرفته شودو تغییر رنگ ندهد .
سپس هویج و آرد رو که بعد ازتفت الک کرده ایم و شکر ، گلاب ،هل ،روغن و زعفران دم کرده و همه رو با هم قاطی میکنیم و روی حرارت گذاشته تا حلوا یکدست شده ودر ظرف جمع شود
بعد آن را گهواره میکنیم و وقتی از داغی افتاد در ظرف میکشیم .
توصیه میکنم یکبار درست کنید فوق العاده است.
بدلیل شکر و روغن کمتری هم که نسبت به سایر حلواها میبرد سالم تر و مناسب تر است.😊
@sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇
سفیده وزرده ۴تا تخم مرغ رو جدا کردم
سفیده رو تا جایی که از ظرف بر نگرده میزنیم
بعد زرده و سه چهارم لیوان شکر زدم در حین زدن ۲ق غ آبجوش اضاف کردم و۱ق غ عسل اضافه کردم وتا جایی که روبانی وسفت بشه زدم
بعد سفیده رو اضافه کردم وهم زدم
بعد دوسوم لیوان آرد ونصف ق چ بکینگ پودر رو در۳ مرحله اضافه کردم به زرده و بالیسک درحدی که مخلوط بشه همزدم ریختم
توی قالب مستطیلی که کاغذ انداخته بودم توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
بعد که پخت درش آوردم روش یه پارچه انداختم گذاشتم تاخنک بشه
بعد از کاغذ جداش کردم و رول کردم نیم ساعت توی یخچال گذاشتم
بعد درآوردم وبازش کردم وخامه وشکلات چیپسی ریختم ودوباره رول کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای 👇
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
آرد نخودچی دو ق غ
نمک و ادویه به میزان لازم
اول پیاز رو رنده میکنیم و همه ی مواد را داخل پیاز میریزم بعد حسابی ورزش میدیم
کف تابه رو کمی روغن میریزم
بعد از اینکه گرم شد گوشت رو کفش پهن میکنیم و بادست بازش میکنیم
حالا با قاشق خط های عمودی می کشیم تا شبیه کباب بشه
در آخر هم روش گوجه قاچ شده میگذاریم و در تابه رو هم میگذاریم.
اولش آب میندازه
صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونم طرف دیگه.
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب_و_بال_کباب👇
سینه مرغ خرد شده ۱عدد/
بال مرغ مرغ به تعداد لازم/نمک،فلفل،پاپریکا،زعفران،پودرسیر،کمی آویشن ،آبلیمو کمی/
ماست ۳غذاخوری/
پیازخردشده۱عدد/
گوجه خام به تعداد لازم
ابتدا روی بال را با چاقو چندتا خط عمیق انداخته بعد سینه خرد شده( تا مواد به خوردش برود ومزه دار شود و زود پخته شود)وما بقی مواد را اضافه گذاشته خوب مزه دار شود
بعد به سیخ کشیده ودر فر با حرارت کم پخته شود😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ساندویچ_مرغ👇
سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش دادم .
و با کمی نمک و زعفران و آبلیمو و فلفل مزه دار کردم و گذاشتم چند ساعتی همونجوری موند .
بعد از تو مواد دراوردم سرخ کردم .
سیب زمینی خلال کردم و سرخ کردم .
کلم و گوجه و خیار شور هم خرد کردم .
و همه رو داخل نون ها گذاشتم .
میتونید با سس قرمز و مایونز نوش جان کنید .☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti