eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا یه کیسه فریزر درون قالب میاندازیم و بعد ردیف ردیف خیار و پیاز و گوجه را میریزیم کمی فشار میدیم و بعد با کمک کیسه فریزر قالب را برمیگردانیم😋 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
خیار را با پوست کن یه ردیف باریک میبریم و به دیواره لیوان میچسبونیم و بعد ماست را میریزیم و تزئین میکنیم😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان شیرمال با خمیر جادویی👇 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است مدل بالا توی یه قالب میان تهی جداگانه پخته شده بعد گل رز هم جدا درست شده ولی بخاطر عکس روی هم قرار دادیم😉😊 طریقه پیچیدن گل رز👇🌺 یه خرما رو در مرکز قرار میدیم بعد خمیر رو شکل مثلث های کوچیک که مثلا گلبرگ های گل هستند بهش میچسبونید همینطور مثلث ها بزرگ میشه تا چند لایه بشه و در نهایت شکل گل رز میشه کسانی که گل خمیر چینی بلد هستند خیلی راحت تر میتونن اینو درست کنن ولی در کل کار سختی نیست امتحان کنید ضرر نمیکنید😋😉😁 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج دم کشیده نیاز داریم ولی با برنجی که از ظهر باقیمانده بود هم میشه کراکت درست کرد برنج دم کشیده رو چرخ کرده با تخم مرغ خام چنگ میزنید نمک و فلفل و ادویه دلخواه میزنید بعد یه گلوله برمی دارید میانش رو باز میکنید از مایه ای که شامل (گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و....) یا هرچیز دیگه که دوست دارید قرار میدید بعد شکل میدید بعد داخل سفیده تخم مرغ میغلطونید و بعد داخل رشته فرنگی خرد شده میغلطونید تا رشته فرنگی ها بهش بچسبه و بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدید تا رشته فرنگی ها کمی نرم بشه و بعد سرخ میکنید خیلی سوخاری و خوش طعم میشه😉 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توی قابلمه رو با فویل به سه قسمت تقسیم میکنید و پلو های که سبزی پلو و...است رو میریزید و دم میکنید 😋😉 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیر رو مثل عکس خردکنید و داخل روغن بریزید هم سیر بهتر میمانه و هم تو بعضی غذاها که نمیخوایم سیر بریزیم ولی عطر سیر داشته باشه کمی از روغنش بریزیم غذا خوش عطر میشه بدون اینکه سیر داشته باشه👌 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد مورد نیاز نشاسته آب گلاب تخم شربتی شیره گل محمدی یا شیره نبات به ازای هردوقاشق نشاسته یک لیوان اب سرد بریزید و مخلوط کنید و بپزید و در ظرف مرغ خوری بریزید و بزارید یخچال خنک بشه و خودشو بگیره بعد چهارپنج ساعت با چاقو برش طولی عرضی بزنید تا مربع مربع بشه بعدش تخم شربت خیس شده و گلاب به اندازه ای که خودتون تمایل دارید و یکم یخ خرد شده ریز و شربت آماده گل محمدی یا نبات تو اب بریزید اب بشه و وقتی غلظت مناسب رسید و خنک شد بریزید داخلش نوش جانتون البته من تو نشاسته کمی هم شکر و گلاب ریختم که تقریبا مثل مسقطی شد😉 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti