#سیر_خورش👇
مرغ من تکه ای استفاده میکنم که اگربزرگ باشه تکه هردونفریکی.
اگرکوچک نفری یک تکه.
البته برای وعده ی غذای خانواده نه مهمان
پیاز1عددجهتِ بوگیریِ مرغ
هویج 1عدد
تخم مرغ 2عدد که بسته به میزانِ برگ سیرهابیشترمیشه.
برای 300تا400گرم 2تاتخم مرغ کافیه
برگ سیر300تا400 گرم.
لپه یک مشت.
مرغ روباپیازگذاشتم پخت.
آب روی مرغ روگرفتم
هویجم باشه بهتر.
زنجبیل تازه داشتم ریختم.
برگِ سیرهاروریزخردمیکنیدسرخ میکنیدباروغن زیتون.
بعدخوب سرخ شددوتاتخم مرغ انداختم.
لپه هاروجداپختم ریختم توش .
نیم ساعت تا40دقیقه به خاموش کردن خورشت سیروتخم مرغ روریختم.
فلفل سیاه ونمک ودارچین زدم.
این خورشت برای گیلانیهاست.
تخم مرغ خوب بپزه حتما
نکته این مقدارخورشت برای خانواده ماکه سه تابزرگسال هستیم ودوتاخردسال کافیه.
@sofrebanovanbeheshti
#کاپ_کیک_پرتقالی🍊🍊🍊
#کرمفیل
مامان علی وفاطمه😍😍😍
تخم مرغ3عدد
شکریک ونیم لیوان
آب پرتقال یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل کمی یارنده پوست پرتقال نصف ق چایخوری(من کمی مارمالادپوست پرتقال داشتم ریختم)
بیکینگ پودر1ق غذاخوری
آردسه بارالک شده ۳پیمانه
کرمفیل به دلخواه ومیزان لازم
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم
بعدشکرووانیل یارنده پوست پرتقال رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود
بعدآب پرتقال راریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم
آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم داخل قالب مافین کپسول گذاشته وموادکیک رو تانصف کپسول میریزیم
کرمفیل روداخل قیف یکبار مصرف ریخته وبه شکل دلخواه روی مایه کیک میریزیم درفر175درجه بمدت ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم.
نوش جان😉
🔵توهمه کیک ها میتونین یه پینچ(مقداری که بین نوک انگشت شست واشاره جامیشه) نمک هم به آرداضافه کنید
🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_ماست_اصفهان👇
گوشت گردن گوسفند بدون استخوان 200 گرم
ماست چکیده 2 کیلو و 300 گرم
شکر 400 گرم
پیاز 1 عدد
نمک کمی
گلاب یک تا دو قاشق غذاخوری
زعفران هرچی بیشتربهتر 😉
پسته و بادام و گردو و زرشک برای تزئین(دلخواه )
👇👇👇👇
گوشت را با نمک و پیاز میگذاریم بپزه به طوریکه در پایان پخت مقدار کمی آب داشته باشه.
پس از پخت پیاز را دور انداخته، آب گوشت را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب دستی میکوبیم در حین کوبیدن آب گوشت را کم کم اضافه میکنیم.
وقتی گوشت حالت کشدار پیدا کرد کم کم ماست و شکر را هم اضافه کرده و به کوبیدن ادامه میدیم تا جائیکه گوشت و ماست و شکر خوب به خورد هم بروند
گلاب و زعفران را هم اضافه کرده و هم میزنیم. روی ظرف سلفون کشیده و یکی دو روز داخل یخچال قرار میدیم تا جا بیفته. سپس تزئین کرده و نوش جان کنید😋
بسته به غلظت ماست ممکنه کمی کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده نیاز باشه...
شکر هم بسته به ذائقتون هر مرحله که اضافه و مخلوط میکنید خورش را بچشید تا کمتر یا بیشترش دستتون بیاد...
طی یکی دو روز که خورش در یخچال هست چندبار هم بزنید....
اسمش خورش ماست هست ولی سرد سرو میشه و در واقع نوعی دسر سنتی خوشمزه اصفهان هست که معمولا در مجالس عروسی و مهمانیها سرو میشه... البته هم خالی خورده میشه هم با نون... ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید.
@sofrebanovanbeheshti
✨🌸✨🌸﷽🌸✨
🌸✨🌸✨
✨🌸✨
🌸✨
✨
#جایگزین_قند_و_شکر
✍اهل بیت علیهم السلام توصیه کرده اند به استفاده از شکر سرخ، عسل(طبیعی)، خرما، انجیر، کشمش، مویز، و شیره اینها.
🌹امام کاظم علیه السلام فرمودند: شکر (شکر سرخ)، انسدادها را می گشاید و هیچ بیماری و عارضه ای در آن نیست
🌹 امیر المؤمنین علی علیه السلام فرمودند: عسل، شفای هر مرضی است، و بیماری ای در آن نیست، بلغم را کم میکند و قلب را جلا میدهد. و فرمودند: خرما بخورید، چرا که شفای دردها در آن است. وفرمودند: به زنان خود در دوران زایمان خرما بدهید تا فرزندانتان پاک و بردبار شوند.
🌹پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله فرمودند:
انجیر تازه و خشک بخورید چرا که بر قدرت همبستری میافزاید، بواسیر را ریشه کن میکند، و برای درمان نقرس و درمان سردمزاجی، مفید است.و فرمودند: بر شما باد مویز (کشمش سیاه) چرا که تلخه را می زداید، بلغم را میبرد، پی را استحکام میبخشد، خستگی را از میان برمیدارد، خلق را خوش میسازد، دل را پاک میدارد و اندوه را میبرد.و فرمودند: هر کس به خوردن مویز در حالت ناشتا عادت کند، فهم و حافظه و ذهن، روزی او میشود و از بلغم او کاسته میشود.
📚 دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ ص۲۴۶ تا ۳۹۸
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✅ #سویق_عدس
🔹دستور تهیه: عدس را آسیاب کنید. بدون روغن تفت دهید تا پخته شود و از حالت خامی خارج شود.
🔹مقدار و زمان مصرف : صبح ناشتا ۲ قاشق غذا خوری.
🔹موارد مصرف :
هیجان خون
جوش
خارش
سرگیجه
گر گرفتگی وگرمی درون
غلبه صفرا
عصبانیت
بیخوابی
دلشوره استرس
تشنگی
غلظت خون
فشار خون
خون ریزی زنانه و خونریزی روده و کولیت روده
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#قنبر_پلو👇
غذاي شيرازي
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار٢ قاشق سوپخوری
شیره انگور ١قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان
. پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده ريز می كنيد, به اون نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از گوشت, قلقلی های خيلي کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه,
وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید,
کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بگذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
.✅نكته:
من مواد گوشتي و مخلوط رب انار و كشمش را لاي به لاي پلو توي ظرف چيدم و من اين روش را بيشتر ميپسندم
چون احساس ميكنم مواد گوشتي ازاول با برنج توي قابلمه دم بكشه گوشت نرم ميشه بخاطر همين كارو نكردم سليقه ایه
.
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#مارمالاد_کیوی👇
یک کیلو کیوی رسیده پوره شده
بین یک تا یک ونیم کیلو شکر(بستگی به ذایقه داره)
اینارو با حدود یه لیوان آب یکی دوساعت باهم میذاریم بمونن،
بعد روی اجاق میگذاریم،
بعد حدود یه ساعت یه ق مرباخوری پودر ژلاتین حلال بریزید،بعد ده دقیقه که ژلاتینها خوب حل شد، زیرشو خاموش کنید.
درصورت تمایل از گلاب یا وانیل هم میتونید استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_اسکار👇
🌻آردسفید:120گرم
🌻روغن قنادی:60گرم
🌻پودرقند:30گرم
🌻زرده تخم مرغ1عدد
🌻پودرهل:1/4ق چ🌻
سفیده تخم مرغ یک عدد🌻
مقداری گردوی نگینی خوردشده
روغن راباهمزن کاملاهمزده تاپوک شود🌱پودرقندالک شده رااضافه نموده آنقدرهم میزنیم تاسفیدرنگ شود🌱
زرده های تخم مرغ رابهمراه پودرهل اضافه کرده هم میزنیم🌱درانتهاآردازقبل الک شده رابدان افزوده ورزمیدهیم تاخمیریکدستی ایجادشود🌱خمیررابه گلوله هایی اندازه گردو درآورده ..
ابتدادرسفیده تخم مرغ انداخته ..
سپس درمیان گردوی نگینی خوردشده میغلطانیم🌱
بالای شیرینی رایه حفره ایجادمیکنیم....🌱
درسینی ازقبل کاغذانداخته شیرینی هارامیچینیم..🌱
سینی رابمدت15دقیقه درفرازقبل گرمشده بادمای175درجه میگذاریم...🌱
بعدازدرآوردن ازفرداخل حفره هارابامارمالادپرنموده....🌱وسپس روی شیرینیهارادرحالیکه کاملاسردشده باشد پودرقندوپودرهل پاشیده....
به ظرف سروانتقال دهید..
نوش جون
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سه_چارکی👇
🌻آردسفید:115گرم
🌻آردنخود:150گرم
🌻آردبرنج:115گرم
🌻روغن صاف قنادی:190گرم
🌻پودرقند:150گرم
🌻پودرهل:1ق چ
ابتداروغن راباهمزن همزده تاپوک شود🌱پودرقندازقبل الک شده رااضافه نموده آنقدرهم میزنیم تاکاملاسفیدرنگ شود🌱
هل رابه همراه سه آردالک میکنیم وآرام آرام به مواداضافه می نماییم ورزداده تاخمیریکدستی ایجادشود🌱
بعدازیکی دوساعت استراحت خمیرراروی سطح آردپاشی شده پهن نموده بقطرنیم سانت ,🌱
سپس باقالب دلخواه خودشیرینی راقالب بزنید🌱
آنهارادرسینی کاغذانداخته بچینید🌱
بمدت 15دقیقه سینی رادرفرازقبل گرم شده بادمای175درجه بگذارید🌱باتغییررنگ کف شیرینی ها پخت تمام است🌱
بعدازسردشدن کامل آنهارابه ظرف سروانتقال دهید
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مرمری
#کیک_زبرا👇
آرد سبوس دار ٢/۵لیوان
تخم مرغ٣عدد
شیر ١لیوان
شکر١/۵لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
بکینگ پودر ١ق غذاخوری
پودر کاکائو ٢ق غذا خوری
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل وشکر چند دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه. روغن وشیر را هم اضافه میکنیم.
یک دقیقه هم میزنیم.
آرد را به همراه بیکینگ پودر سه مرتبه الک میکنیم.
کم کم به مواد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی هم میزنیم.
وقتی به اندازه ۴قاشق غذاخوری از آرد باقی مانده بود، مواد کیک را به دو قسمت تقسیم می کنم
به یک قسمت از موادمان ٢قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم وهم میزنیم وبه قسمت دیگر موادمان ٢قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه می کنیم ومخلوط میکنیم.
در قالبی که از قبل چرب وآرد پاشی کردیم یک ملاقه از مواد ساده ریخته ویک ملاقه از مواد کاکائویی وسطش میریزیم وبه همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود
اگر بخواهیم به شکل گل درست کنیم با خلال دندان از مرکز به کناره ها به صورت شعاعی میکشیم.
من چون میخاستم مرمری بشه همینطور خلال دندان رو داخل مواد به صورت نا منظم پیچوندم ☺️
در فر از قبل گرم شده با دمایی ١٨۰تا ٢۰۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت پخته میشه.
زمان ودرجه فر ها باهم متفاوته.
من با همین دستور داخل قابلمه هم میپزم عالی میشه.
@sofrebanovanbeheshti
تاكيد #حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها بر درك غروب جمعه دعادر آنوقت
🏴حضرت فاطمه علیهاالسلام گویند🏴
♦️ شنیدم پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله مى فرمودند♦️
👌🏻انَّ فِى الْجُمْعَةِ لَساعَةٌ لا یُراقِبُها رَجُلٌ مُسْلِمٌ یَسْأَلُ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فیها خَیْرا اِلاّ اَعْطاه…
✋🏻 وقالَ هِىَ اِذا تَدَلّى نِصْفُ عَیْنِ الشَّمْسِ لِلْغُروبِ…
👤وکانَتْ فـاطِمَةُ علیهاالسلام تَقُولُ لِغُلامِها: اِصْعَدْ عَلَى الضَّرابِ ـ الظراب ـ
👌🏻 فاِذا رَأَیْتَ عَیْنَ الشَّمْسِ قَدْ تَدَلّى لِلْغُرُوبِ فَاءَعْلِمْنى حَتّى اَدْعُوَ؛
♦️در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود،
🌅و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد.
👌🏻حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش مى گفت:
✋🏻بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا خبر کن تا دعا کنم.
📚معانى الاخبار:399
@mobahesegroup
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
زیارت آل یاسین
با صدای میرداماد
التماس دعای فرج
به نیت سلامتی و فرج امام زمان(ع)
و هدیه به روح #شهدا