#شیرینی_کنجدی 👇
ابتدا کنجدرو در ماهی تابه تفت میدیم یا به اصطلاح بو میدهیم
بعدکمی خرفه متناسب با مقدار کنجد اضافه کرده وبو میدهیم
درمرحله بعدمغزگردو یاپسته شامی و .... رواضافه میکنیم
بعدگازروخاموش کرده وبه تدریج عسل رو اضافه میکنیم وباموادمخلوط می کنیم به طوری که همه موادباعسل مخلوط شوند ولی عسلی ته ظرف نباشد
سپس مواد را که هنوز گرم است داخل پلاستیک ریخته ومثل سبزی سرخ شده فرم می دهیم
اگر فرصت داریم یک ساعت دریخچال ودر صورتی که زمان نداریم بیست دقیقه یابیشترداخل فریزر میگزاریم
بعداز سفت شدن بسته را به برش های ریز تقسیم می کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#موارد_مصرف_گل_سرخ
گل سرخ اگر درسته باشه برای تزیین مناسب هست اگر نه میتونید باهاش مربا درست کنید توی ماست وخیار یا ابدوغ خیار بریزید یا پودرش کنید وبرای تزیین روی ماست وکیک استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
✨سرما خوردگی را درمان نکنید✨
✅ یکی از اشتباهات بزرگ و بسیار رایج درمان سرما خوردگی است. در احادیث و روایات از درمان سرما خوردگی نهی شده است و از آن به عنوان بیماری نافع یاد شده که از بیماری های بسیار بزرگتر مثل جذام جلوگیری می کند. و أصلا نباید گفت سرما خوردگی نوعی بیماری است.
🔺تذکر: سرماخوردگی دوره دارد. معمولا بایستی بعد از سه روز بهبودی حاصل شود.بعد از سه روز باید اقدام به درمان کرد.
✅ گرچه در روایات همچنان تاکید شده است که اگر تحمل دارید پس از سه روز هم درمان نکنید.
و راه درمان هم ذکر شده در احادیث که تجربه شده هست:
یک دانگ کندش + دو دانگ سیاهدانه را بکوبند و انفیه کنند. (مقدار سیاه دانه باید دو برابر کندش باشد.) انفیه به این معناست که مواد را جلوی بینی گرفته که موجب عطسه می شود.و در نهایت بهبودی سرما خوردگي.
منبع:ﺍﻟﻜﺎﻓﻲ، ﺝ ۸، ﺹ ۳۸۳
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#حدیث
🌺امام صادق ( ع) میفرمایند:
ریحان،سبزی انبياست و در آن هشت خاصیت است.
1) هضم کننده است.
2) رگها و مجاری را باز میکند.
3) باز دم را خوشبو می سازد.
4) بدن را بوی خوش می بخشد.
5) اشتها آور است.
6) درد را از بدن بیرون می برد
7) از جذام در امان نگه می دارد
8) چون وارد معده شود،درد را به کلی از بین می برد.
🌺در حدیثی دیگر از امام کاظم ( ع) :
ریحان مرض سل را از بین میبرد.
📚کافی، جلد6، ص 364
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شیرینی_نارگیلی👇
پودر نارگیل125گرم;
سفیده تخم مرغ 3عدد بزرگ یا 4عددمتوسط;
شکر 250 گرم;
ابلیمو1ق چایخوری
روغن مایع 75 گرم;
وانیل یک چهارم ق چایخوری
همه مواد به جز وانیل را درون غذاساز میریزیم و به مدت 3 دقیقه میکس میکنیم. مواد را درون قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بخار اب قرار میدهیم ومرتبا هم میزنیم.
وقتی حرارت مایه به حدی رسید که شکر اب شد ولی مایه دست را نسوزاند
از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. اجازه میدهیم مایه شیرینی در دمای اتاق کاملا سرد شود.
مطلقا از یخچال برای سرد شدن مایه استفاده نکنید....
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مایه را درون قیف میریزیم و با فاصله از هم به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی میریزیم.
درون فر از قبل گرم شده با درجه 170سانتی گراد به مدت تقریبی20دقیقه قرار میدهیم.
همین که زیر شیرینی ها طلایی شد گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی ها هم طلایی شود.
به همین اسونی و خوشمزگی😋
@sofrebanovanbeheshti
🌻عظمت ماه شعبان
🏵 #موعظه_خوبان
علامه شیخ جعفر شوشتری (رحمت الله علیه) میفرمایند:
تنها ماهی که "شهادت" ندارد شعبان المعظم است و تنها ماهی که تولد میلاد ندارد محرم الاحزان است.
این یعنی سیدنا و مولانا اباعبدالله الحسین علیه السلام محور شادی و غم است.
[دمع العین، ص ۲۵]
#ماه_شعبان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خوراک_لوبیاچیتی👇
۳تالیوان لوبیا چیتی روچندساعت خیس کردم بعد ریختم توقابلمه روش آب ریختم تابپزه
یه خیارهم عمودی برش زدم انداختم توش(چندوقته اینکارو میکنم بخاطر گرفتن نفخ حبوبات،بعدازپخت حبوبات خیارومیندازم دور)
وقتی کاملا پخته شد یه پیاز درشت رو خلالی کردم وباروغن خیلی کم سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه زدم
بعدچندتاقاشق رب گوجه زدم البته مقدارش سلیقه ایه
کمی که تفت خورد یه سیب زمینی متوسط رو که مکعبی خردکردم بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم وبعد به لوبیااضافه کردم
گذاشتم حسابی جابیفته وسیب زمینی ها بپزه
بعدهم نوش جان😋😋😋
بعضیا گلپر میزنن که من دوست ندارم😐قارچ هم همینطور
@sofrebanovanbeheshti
#نان_کامل_گندم👇
آردکامل گندم ۲کیلو
نمک ۲ ق غذاخوری (بهتره از سنگ نمک استفاده کنیم)
مایه خمیر ۱ق غ سرخالی
شکر ۱ ق چایخوری
آب به میزان لازم
شکر ومایه خمیر وباآب ولرم میگذاریم عمل بیاد .
بعد نمک وباآرد ومایه خمیر عمل اومده وآب مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم خمیر نان چسبنده تر از خمیر های دیگه هست
دست تون باآب خیس کنید وخمیر وورز بدید
بعد روی خمیر را آرد بزنید وبه مدت ۱الی ۲ساعت استراحت بدید
خمیر عمل اومده را چانه گیری کرده ومیپزیم .
این نون داخل تنور گازی روی ساج سنگی پخته شده
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نکات_زرشک_پلو_مجلسی
برنجتونو از یک شب جلوتر با نمک دریا خیس کنید وبا اب سرد خیس کنید ودر جای خنک بزارید بعد که خواستید درست کنید اب رو بگذارید بجوشه کمی نمک بریزید وبرنجتونو بریزید وقتی جوش برنج تمام شد ابکش کنید ودر قابلمه که روغن ریختید ونون یا سیب زمینی گذاشتید بریزید وروی برنج کمی کره محلی یا کره پاستوریزه بگذارید ودم کنید بعد از دم کشیدن کمی زعفران اب کنید وزرشک هم خیس کنید بعد بشورید بزارید ابش بره وبعد در کره سرخ کنید و۱ قاشق هم شکر اضافه کنید وقتی سرخ شد خاموش کنید برنجتونو روغن بدید توی ظرف بکشید بعد کمی برنج رو با زعفرون مخلوط کنید روی برنج سفیدتون بریزید وبعد زرشک رو روی برنج زعفرونی بدید
@sofrebanovanbeheshti