eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
بعد نخ دندون برداشتم از قسمتهایی که برش زدم گذاشتم زیر خلال دندون. @sofrebanovanbeheshti
اینم نتیجه برش کیکمون امیدوارم استفاده کنید و اگه استفاده کردید یه صلوات برای سلامتی و فرج آقا بفرستید.☺️☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یک سوم لیوان اب گرم با یه بسته ژله یا ژلاتین حلال با دو قاشق شکر رو مخلوط کردم و روی بخارکتری هم زدم تا شکر و دانه های ژلاتین حل بشه. بعد ده دقیقه با دور تند همزن زدم و بعد به ظرفی که از قبل نارگیل پاشیده بودم انتقال دادم و یک ساعت توی یخچال گذاشتم بعد روشو هم نارگیل پاشیدم و قالب زدم. البته دفعه ی اولم بود یه مقدار نازک شده بود ولی در کل خوب بود شکرخدا.🌹🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸هر ۳۰ ثانیه یک پا در اثر #دیابت قطع می‌شود😲😲😲 👌 این بیماری ربطی به اضافه وزن و سابقه فامیلی ندارد ، قبل از این که دچارش بشوید فکر اصلاح «نان»،«شکر» مصرفی خود باشید. 👈نان کامل سبوس دار 👈شکر کامل نیشکر 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#سلسله_احادیث_پزشکی 💫 در روایت آمده است: 🍃 علَیکَ بِالخَسِّ ، فَإِنَّهُ یَقطَعُ الدَّمَ.🍃 ✍️ بر شما باد کاهو، زیرا خون (غلبه خون) را قطع می کند. 📚 منبع: مکارم الاخلاق، طبرسی، ص 183 _ #اصلاح_سبک_زندگی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
مواد لازم: مايه خمير:‌2 قاشق مرباخوري آب ولرم: يك پيمانه شكر: يك قاشق مرباخوري نمك‌: يك دوم قاشق مرباخوري آرد سفيد: 2 پيمانه آرد سنگك: يك پيمانه ماست: 3 قاشق غذاخوري كره آب شده: 3 قاشق غذاخوري محلول زعفران: يك دوم قاشق مرباخوري پودر هل: يك دوم قاشق مرباخوري تخم مرغ: دو عدد روغن مايع:‌به مقدار لازم پودر پسته: مقداري براي تزيين مواد لازم براي شربت: شكر: يك پيمانه آب: يك دوم پيمانه محلول زعفران: به مقدار لازم آبليمو: يك قاشق مرباخوري طرز تهيه: مايه خمير را همراه با آب ولرم و شكر حل كرده، روي آن را بپوشانيد و حدود 5 دقيقه كنار بگذاريد تا پف كند. آرد، ماست، كره، محلول زعفران، پودر هل ونمك را با هم مخلوط كرده، مايه خمير پف كرده را روي آن بريزيد و همه ي مواد را با هم مخلوط كنيد. روي خمير را پوشانده و ظرف را به مدت يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا خمير ور بيايد. سپس تخم مرغ را اضافه كرده، كاملا مخلوط كنيد. روغن را در ظرف گودي داغ كنيد، سپس با قاشق مقداري از خمير را در روغن بياندازيد تا پف كرده و طلائي شود سپس آن را از روغن درآورده، در شربت بياندازيد تا كاملاً به شربت آغشته شود. براي تهيه شربت تمام مواد آن را مخلوط كرده، بدون هم زدن روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و غليظ شود. نكته: 1- اين دستور داراي 409 گرم كربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 87 گرم چربي و 2599 كيلو كالري انرژي مي باشد. 2- اسم ديگر اين شيريني لقمه القاضي يا عوامات مي باشد كه در سفره هاي افطاري ماه رمضان ميل مي شود. @sofrebanovanbeheshti
#کیک_عطری_در_ماهیتابه_دوطرفه👇😊 تخم مرغ :دوعدد(درشت باشه) ارد:دوپيمانه به اضافه يك دوم پيمانه شكر:يك پيمانه شير:يك پيمانه روغن مايع؛نصف پيمانه زغفران دم كرده غليظ :يك قاشق غذاخوري وانيل؛نوك چاقو گلاب:يك قاشق سوپخوري عرق هل:يك قاشق سوپخوري (بجاي عرق هل ميتونيد يك قاشق چايخوري پودر هل بريزيد) بكينگ پودر:دو قاشق مرباخوري سرخالي حتما تخم مرغ وشير به دماي محيط رسيده باشه وسرد نباشه. تخم مرغ ووانيل وشكر رو با همزن پنج دقيقه خوب بزنيد روغن مايع رو افزوده سي ثانيه بزنيد. سپس شیر رو اضافه میکنیم زعفرون وگلاب وهل رو اضافه كنيد. ارد وبكينگ پودر الك شده رو در سه مرحله به تناوب با دور كند همزن يا ليسك با مواد مخلوط كنيد . كف تابه دوطرفه رو كاغذ روغني بگذاريد وچرب كنيد مايع كيك رو داخل ماهيتابه يكدست پخش كنيد ودرب ماهيتابه رو ببنديد(واشر دور ماهیتابه رو حتما دربیارین) وروي شعله پخش كن(از يك ربع قبل شعله پخش كن رو روي شعله وسط گاز با حرارت ملايم بگذاريد گرم بشه) بگذاريد سي دقيقه تايم بديد بعد با خلال تست كنيد اگر كيك پخته بود قسمت بالاي ماهيتابه رو چرب كنيد كمي وبرگردونيد تا قسمت روي كيك هم برشته بشه سپس بگذاريد خنك بشه برش بزنيد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سمبوسه 👇 سیب زمینی آب پز و رنده شده ۳عدد متوسط/ گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم/ پیاز نگینی شده ۱عدد درشت/ نمک،فلفل قرمز،زردچوبه/ جعفری خردشده یک مشت/ فلفل دلمه رنده شده۱عدد متوسط/ ادویه مخصوص قیمه کمی نان لواش به میزان لازم در قابلمه پیاز و گوشت را خوب تفت داده بعد نمک،زردچوبه،فلفل قرمز ،ادویه قیمه را اضافه تفت داده سیب زمینی،جعفری،فلفل دلمه را ریخته یک تفت کوچک داده حرارت را خاموش کرده بعد کمی از مواد را روی نانی که به شکل مستطیل است گذاشته وبه شکل مثلثی پیچیده ودر روغن سرخ کرده،بعد باسس تند میل نموده ........ درست کنید ولذت ببرید،البته فلفل دلمه رو خودم به سلیقه خودم امتحانی ریختم، بعد ادویه قیمه هم خاله جون از مشهد آورده بود برای خورشت قیمه که من ازین ادویه توی بعضی از غذاها به دلخواه ریختم طعمش با فلفل دلمه وادویه خوب میشه😋😋💥💥 @sofrebanovanbeheshti
#ته_چین👇 دوتا زرده ی تخم مرغ،یه دونه تخم مرغ کامل سه تا پیمانه برنج ، که از شب قبل من همیشه آماده شده و پخته شده توی یخچال دارم زعفرون به اندازه ای که برنج مون رنگ بگیره ماست یک لیوان و نیم تا دولیوان ترجیحا ترش باشه چون خوشمزه تره روغن مایع به اندازه ی کافی مرغ پخته ی ریش ریش شده و زرشک نمک و فلفل تخم مرغ هارو توی کاسه می ریزیم بعد روش زعفرون می دیم و یک کم فلفل سیاه که بوی ضخم تخم مرغ رو بگیره ، بعد ماست رو اضافه می کنیم،نمک روغن فراوون و زعفرون. برنج که از قبل داشتیم با این موادمون مخلوط می کنیم. من از تابه های نسوز استفاده می کنم، دسته ی تابه رو آلومینیوم می پیچم. نصفی از برنج و میریزم توی تابه ای که حسابی کف شو روغن ریختم ، بعد مرغ پخته شده ی ریش ریش شده هامو می ریزم یکم زرشک هم لاش می ریزم، بعد الباقی برنج مو می ریزم،با دست خوب فشار میدم که منسجم بشه. آلومینیوم روش می کشم و با نوک چاقو سوراخ سوراخ می کنم. این نکته رو یادتون نره که حتما وقتی آلومینیوم می کشید روشو سوراخ سوراخ کنید. بعد توی فر با دمای ۱٨۰ درجه سانتیگراد من برا یک ساعت و نیم می گذارم. ته چین مون آماده است. نوش جونتون من برای این مقدار۲پیمانه برنج استفاده کردم. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
: 👇 شُرتنینگ Shortening یا روغن قنادی، نوعی چربی جامده که از روغن های گیاهی گرفته می شه و در دستورهای پرطرفداری مثل خمیرهزارلا و فوندانت استفاده داره. برای تولید این روغن در کارخانه، در طی روندی روغن مایع رو هیدروژنه می کنن. منظور از هیدروژنه کردن اضافه کردن اتم های هیدروژن به روغنه که باعث اشباع شدن چربی ها و تبدیل اون به حالت جامد می شه. بافت روغن قنادی در دمای محیط، در حین جامد بودن کاملا نرمه، بطوریکه چاقو به راحتی در اون فرو می ره و طعم خاصی نداره. فرق اصلی روغن قنادی با کره و مارگارین در میزان چربیه، روغن قنادی از 100 درصد چربی تشکیل شده و هیچ گونه مایعاتی در بافتش به کار نرفته. چربی زیاد این روغن، عامل کوتاه (short) کننده رشته های بلندِ گلوتنِ موجود در آرده و به همین دلیل در زبان انگلیسی نام شُرتنینگ Shortening روی این روغن گذاشته شده. روغن قنادیShortening که به اون روغن صاف هم گفته می شه، انواع مختلفی داره و برای طبقه بندیش از بازه ای از اعداد استفاده می شه. این اعداد نشان دهنده نوع چربی موجود در روغنه و هر چی روغن نرم تر باشه، عدد بزرگ تری برای نامگذاری استفاده می شه، یعنی روغن پنجاه نرم تر از روغن چهله که این میزان سفتی و نرمی کاربرد متفاوتی برای روغن ایجاد می کنه، در انواع این روغن ها ماده اولیه یکسانه و فقط نحوه تولیدشون متفاوته. روغن قنادی 40 که به اون روغن قنادی جامد Solid shortening هم گفته می شه، سفت و روشنه و برای انواع خمیرها مثل خمیر هزارلا استفاده داره. برای استفاده از روغن 40 Solid shortening اون رو رنده یا به قطعات کوچیک تر تقسیم می کنن و گاها حرارت می دن تا نرم شه. در نوع های نرم تر، در طی روندی مواد حلال در آب به اون ها اضافه شده و این قابلیت رو بهشون داده که با مواد مرطوب، مثل خامه یکدست و مخلوط شن. روغن پنجاه دو نوع سفید و زرد داره که تفاوتی در طعم و میزان چربی ندارن و کاربردشون کمی متفاوته. به نوع سفید، روغن قنادی تزئین Icing Shortening هم گفته می شه. از علت های محبوبیت این نوع روغن بین قنادها ارزون تر بودن، عمر بیشتر، مقاومت در مقابل گرما، رنگ پذیری و عدم نیاز به نگهداری در یخچاله. روغن قنادی تا شش ماه در فضای خشک و خنک آشپزخونه و به دور از نور، در خارج از یخچال قابل نگهداریه. @sofrebanovanbeheshti
👇 رشته شعریه 1بسته کره یا مارگارین70گرم شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه 100 گرم زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق سوپخوری وانیل یا هل یا دارچین بنا به سلیقه، کمی می تونید خامه رو حذف کنید ولی اگه بخواید کمی رشته ها نرم تربشه، بهتره خامه حذف نشه. می تونید به مواد یکی دو قاشق گلاب بنا به ذائقه بزنید. قبل باز کردن بسته شعریه اونو خورد و سایز تقریبی یک تا یکونیم سانت. تابه رو روی حرارت ملایم بگذارید و رشته های خورد شده رو در تابه بریزید و مدام حدود10دقیقه با حرارت کم هم بزنید. تا بوی خامی رشته ها گرفته شده و کمی رشته ها طلایی تر شود. مواظب باشید رشته ها خیلی زود می سوزه باید حرارت کم باشه و مدام هم بزنید. سپس کره رو تکه تکه کنید و به رشته ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا به خورد رشته ها برود. حرارت رو ملایم کنید و خامه صبحانه و شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید. کمی خودش رو گرفت وانیل یا پودر هل یا دارچین را اضافه و مخلوط کنید. شیر عسلی روی حرارت شل میشه وقتی خنک شد دوباره خودشو میگیره و سفت میشه. همین که مواد خودشو گرفت و در تابه جمع شد، حرارت رو خاموش کنید. همون طور داغه مواد رو در قالب بریزید. می تونید نیمی از قالب رو پر کنید توش مغز پسته یا گردو بریزید بعد بقیه قالب رو با مواد پرکنید. بعد برای دوازده ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده. باقلوا تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال می تونید نگه دارید. قبل مصرف از یخچال خارج کنید به دمای محیط برسد. می تونید مواد باقلوا رو کف ظرف پیرکس پهن کنید وقتی در یخچال بست برش مربع یا لوزی بدید. @sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو_استان_گلستان👇 عدس یک پیمانه برنج ۳ پیمانه گوشت به میزان لازم عدس وپخته ابش وکشیده گوشت هم پخته وبا پیازداغ و گوشت وعدس تفت داده زردچوبه وادویه ورب انارزده برنج وابکش کرده عدس و وسط برنج گذاشته ودم کرده موقع خوردن روغن روی برنج داده کامل هم بزنین و نوش جان کنین😋 اگه ازطعم زیره خوشتون میاد توعدستون بزنین براعطرش😋 زردچوبه به قدری بزنین که برنجتون رنگ بگیره رب انارهم به اندازه ای که عدستون ی کم مزه ترشی بده که بابرنج قاطی بشه زیادمعلوم نیست البته من ترش میکنم چون دوست داریم😋 شمام اگه غذای ترش دوست دارین بیشتر بزنین این غذارو باگوشت گوسفند یامرغ یاچرخ کرده میشه درست کرد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:👇 100گرم کره 2 تخم مرغ 100گرم شکر سفید 80 گرم شکر قهوه ای 270 گرم آردسفید یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری وانیل کره ی به دمای محیط رسیده و نرم شده و تخم مرغ و شکر ها رو با هم توی یک ظرف میریزیم و کمی با قاشق مخلوط میکنیم. بعد با هم زن انقدر هم میزنیم تا کرمی رنگ و روشن شود. بعد به ارد بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنیم و روی مواد الک میکنیم و مواد رو با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. بعد یه کف دست شکلات چیپسی و یک کف دست گردو هم توش میریزیم و مخلوط میکنیم. روی ظرف رو پلاستیک میکشیم و میزاریم توی یخچال و دو سه ساعت استراحت میدیم. فر رو در دمای 160 گرم میکنیم. بعد موادو از یخچال در میاریم. باید سرعت عمل داشته باشیم اینجا. کاغذ روغنی کف سینی فر میندازیم و از مواد به اندازه ی نصف قاشق غذاخوری بر میداریم و گلوله میکنیم و با فاصله کنار هم توی سینی فر میچینیم. چون که گلوله ها پهن میشن باید فاصله ی مناسب رو رعایت کنید تا در نهایت به هم نچسبن. بعد به مدت حداکثر 20 دقیقه توی فر بگذارید. برای من 15 دقیقه کافی بود. روی شیرینی نباید قهوه ای بشه. نهایت خیلی کم وگرنه بعد که خنک بشه خشک میشه. رنگ کوکی های من هم توی تصویر یکم تیره افتاد وگرنه نرم بودن. وقتی کوکی ها پختن تا گرمن میتونید روشون رو تزئین کنید و شکلات چیپسی توشون فرو کنید. بگذارید خنک بشن و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید. @sofrebanovanbeheshti