eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_عطری_در_ماهیتابه_دوطرفه👇😊 تخم مرغ :دوعدد(درشت باشه) ارد:دوپيمانه به اضافه يك دوم پيمانه شكر:يك پيمانه شير:يك پيمانه روغن مايع؛نصف پيمانه زغفران دم كرده غليظ :يك قاشق غذاخوري وانيل؛نوك چاقو گلاب:يك قاشق سوپخوري عرق هل:يك قاشق سوپخوري (بجاي عرق هل ميتونيد يك قاشق چايخوري پودر هل بريزيد) بكينگ پودر:دو قاشق مرباخوري سرخالي حتما تخم مرغ وشير به دماي محيط رسيده باشه وسرد نباشه. تخم مرغ ووانيل وشكر رو با همزن پنج دقيقه خوب بزنيد روغن مايع رو افزوده سي ثانيه بزنيد. سپس شیر رو اضافه میکنیم زعفرون وگلاب وهل رو اضافه كنيد. ارد وبكينگ پودر الك شده رو در سه مرحله به تناوب با دور كند همزن يا ليسك با مواد مخلوط كنيد . كف تابه دوطرفه رو كاغذ روغني بگذاريد وچرب كنيد مايع كيك رو داخل ماهيتابه يكدست پخش كنيد ودرب ماهيتابه رو ببنديد(واشر دور ماهیتابه رو حتما دربیارین) وروي شعله پخش كن(از يك ربع قبل شعله پخش كن رو روي شعله وسط گاز با حرارت ملايم بگذاريد گرم بشه) بگذاريد سي دقيقه تايم بديد بعد با خلال تست كنيد اگر كيك پخته بود قسمت بالاي ماهيتابه رو چرب كنيد كمي وبرگردونيد تا قسمت روي كيك هم برشته بشه سپس بگذاريد خنك بشه برش بزنيد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سمبوسه 👇 سیب زمینی آب پز و رنده شده ۳عدد متوسط/ گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم/ پیاز نگینی شده ۱عدد درشت/ نمک،فلفل قرمز،زردچوبه/ جعفری خردشده یک مشت/ فلفل دلمه رنده شده۱عدد متوسط/ ادویه مخصوص قیمه کمی نان لواش به میزان لازم در قابلمه پیاز و گوشت را خوب تفت داده بعد نمک،زردچوبه،فلفل قرمز ،ادویه قیمه را اضافه تفت داده سیب زمینی،جعفری،فلفل دلمه را ریخته یک تفت کوچک داده حرارت را خاموش کرده بعد کمی از مواد را روی نانی که به شکل مستطیل است گذاشته وبه شکل مثلثی پیچیده ودر روغن سرخ کرده،بعد باسس تند میل نموده ........ درست کنید ولذت ببرید،البته فلفل دلمه رو خودم به سلیقه خودم امتحانی ریختم، بعد ادویه قیمه هم خاله جون از مشهد آورده بود برای خورشت قیمه که من ازین ادویه توی بعضی از غذاها به دلخواه ریختم طعمش با فلفل دلمه وادویه خوب میشه😋😋💥💥 @sofrebanovanbeheshti
#ته_چین👇 دوتا زرده ی تخم مرغ،یه دونه تخم مرغ کامل سه تا پیمانه برنج ، که از شب قبل من همیشه آماده شده و پخته شده توی یخچال دارم زعفرون به اندازه ای که برنج مون رنگ بگیره ماست یک لیوان و نیم تا دولیوان ترجیحا ترش باشه چون خوشمزه تره روغن مایع به اندازه ی کافی مرغ پخته ی ریش ریش شده و زرشک نمک و فلفل تخم مرغ هارو توی کاسه می ریزیم بعد روش زعفرون می دیم و یک کم فلفل سیاه که بوی ضخم تخم مرغ رو بگیره ، بعد ماست رو اضافه می کنیم،نمک روغن فراوون و زعفرون. برنج که از قبل داشتیم با این موادمون مخلوط می کنیم. من از تابه های نسوز استفاده می کنم، دسته ی تابه رو آلومینیوم می پیچم. نصفی از برنج و میریزم توی تابه ای که حسابی کف شو روغن ریختم ، بعد مرغ پخته شده ی ریش ریش شده هامو می ریزم یکم زرشک هم لاش می ریزم، بعد الباقی برنج مو می ریزم،با دست خوب فشار میدم که منسجم بشه. آلومینیوم روش می کشم و با نوک چاقو سوراخ سوراخ می کنم. این نکته رو یادتون نره که حتما وقتی آلومینیوم می کشید روشو سوراخ سوراخ کنید. بعد توی فر با دمای ۱٨۰ درجه سانتیگراد من برا یک ساعت و نیم می گذارم. ته چین مون آماده است. نوش جونتون من برای این مقدار۲پیمانه برنج استفاده کردم. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
: 👇 شُرتنینگ Shortening یا روغن قنادی، نوعی چربی جامده که از روغن های گیاهی گرفته می شه و در دستورهای پرطرفداری مثل خمیرهزارلا و فوندانت استفاده داره. برای تولید این روغن در کارخانه، در طی روندی روغن مایع رو هیدروژنه می کنن. منظور از هیدروژنه کردن اضافه کردن اتم های هیدروژن به روغنه که باعث اشباع شدن چربی ها و تبدیل اون به حالت جامد می شه. بافت روغن قنادی در دمای محیط، در حین جامد بودن کاملا نرمه، بطوریکه چاقو به راحتی در اون فرو می ره و طعم خاصی نداره. فرق اصلی روغن قنادی با کره و مارگارین در میزان چربیه، روغن قنادی از 100 درصد چربی تشکیل شده و هیچ گونه مایعاتی در بافتش به کار نرفته. چربی زیاد این روغن، عامل کوتاه (short) کننده رشته های بلندِ گلوتنِ موجود در آرده و به همین دلیل در زبان انگلیسی نام شُرتنینگ Shortening روی این روغن گذاشته شده. روغن قنادیShortening که به اون روغن صاف هم گفته می شه، انواع مختلفی داره و برای طبقه بندیش از بازه ای از اعداد استفاده می شه. این اعداد نشان دهنده نوع چربی موجود در روغنه و هر چی روغن نرم تر باشه، عدد بزرگ تری برای نامگذاری استفاده می شه، یعنی روغن پنجاه نرم تر از روغن چهله که این میزان سفتی و نرمی کاربرد متفاوتی برای روغن ایجاد می کنه، در انواع این روغن ها ماده اولیه یکسانه و فقط نحوه تولیدشون متفاوته. روغن قنادی 40 که به اون روغن قنادی جامد Solid shortening هم گفته می شه، سفت و روشنه و برای انواع خمیرها مثل خمیر هزارلا استفاده داره. برای استفاده از روغن 40 Solid shortening اون رو رنده یا به قطعات کوچیک تر تقسیم می کنن و گاها حرارت می دن تا نرم شه. در نوع های نرم تر، در طی روندی مواد حلال در آب به اون ها اضافه شده و این قابلیت رو بهشون داده که با مواد مرطوب، مثل خامه یکدست و مخلوط شن. روغن پنجاه دو نوع سفید و زرد داره که تفاوتی در طعم و میزان چربی ندارن و کاربردشون کمی متفاوته. به نوع سفید، روغن قنادی تزئین Icing Shortening هم گفته می شه. از علت های محبوبیت این نوع روغن بین قنادها ارزون تر بودن، عمر بیشتر، مقاومت در مقابل گرما، رنگ پذیری و عدم نیاز به نگهداری در یخچاله. روغن قنادی تا شش ماه در فضای خشک و خنک آشپزخونه و به دور از نور، در خارج از یخچال قابل نگهداریه. @sofrebanovanbeheshti
👇 رشته شعریه 1بسته کره یا مارگارین70گرم شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه 100 گرم زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق سوپخوری وانیل یا هل یا دارچین بنا به سلیقه، کمی می تونید خامه رو حذف کنید ولی اگه بخواید کمی رشته ها نرم تربشه، بهتره خامه حذف نشه. می تونید به مواد یکی دو قاشق گلاب بنا به ذائقه بزنید. قبل باز کردن بسته شعریه اونو خورد و سایز تقریبی یک تا یکونیم سانت. تابه رو روی حرارت ملایم بگذارید و رشته های خورد شده رو در تابه بریزید و مدام حدود10دقیقه با حرارت کم هم بزنید. تا بوی خامی رشته ها گرفته شده و کمی رشته ها طلایی تر شود. مواظب باشید رشته ها خیلی زود می سوزه باید حرارت کم باشه و مدام هم بزنید. سپس کره رو تکه تکه کنید و به رشته ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا به خورد رشته ها برود. حرارت رو ملایم کنید و خامه صبحانه و شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید. کمی خودش رو گرفت وانیل یا پودر هل یا دارچین را اضافه و مخلوط کنید. شیر عسلی روی حرارت شل میشه وقتی خنک شد دوباره خودشو میگیره و سفت میشه. همین که مواد خودشو گرفت و در تابه جمع شد، حرارت رو خاموش کنید. همون طور داغه مواد رو در قالب بریزید. می تونید نیمی از قالب رو پر کنید توش مغز پسته یا گردو بریزید بعد بقیه قالب رو با مواد پرکنید. بعد برای دوازده ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده. باقلوا تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال می تونید نگه دارید. قبل مصرف از یخچال خارج کنید به دمای محیط برسد. می تونید مواد باقلوا رو کف ظرف پیرکس پهن کنید وقتی در یخچال بست برش مربع یا لوزی بدید. @sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو_استان_گلستان👇 عدس یک پیمانه برنج ۳ پیمانه گوشت به میزان لازم عدس وپخته ابش وکشیده گوشت هم پخته وبا پیازداغ و گوشت وعدس تفت داده زردچوبه وادویه ورب انارزده برنج وابکش کرده عدس و وسط برنج گذاشته ودم کرده موقع خوردن روغن روی برنج داده کامل هم بزنین و نوش جان کنین😋 اگه ازطعم زیره خوشتون میاد توعدستون بزنین براعطرش😋 زردچوبه به قدری بزنین که برنجتون رنگ بگیره رب انارهم به اندازه ای که عدستون ی کم مزه ترشی بده که بابرنج قاطی بشه زیادمعلوم نیست البته من ترش میکنم چون دوست داریم😋 شمام اگه غذای ترش دوست دارین بیشتر بزنین این غذارو باگوشت گوسفند یامرغ یاچرخ کرده میشه درست کرد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:👇 100گرم کره 2 تخم مرغ 100گرم شکر سفید 80 گرم شکر قهوه ای 270 گرم آردسفید یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری وانیل کره ی به دمای محیط رسیده و نرم شده و تخم مرغ و شکر ها رو با هم توی یک ظرف میریزیم و کمی با قاشق مخلوط میکنیم. بعد با هم زن انقدر هم میزنیم تا کرمی رنگ و روشن شود. بعد به ارد بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنیم و روی مواد الک میکنیم و مواد رو با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. بعد یه کف دست شکلات چیپسی و یک کف دست گردو هم توش میریزیم و مخلوط میکنیم. روی ظرف رو پلاستیک میکشیم و میزاریم توی یخچال و دو سه ساعت استراحت میدیم. فر رو در دمای 160 گرم میکنیم. بعد موادو از یخچال در میاریم. باید سرعت عمل داشته باشیم اینجا. کاغذ روغنی کف سینی فر میندازیم و از مواد به اندازه ی نصف قاشق غذاخوری بر میداریم و گلوله میکنیم و با فاصله کنار هم توی سینی فر میچینیم. چون که گلوله ها پهن میشن باید فاصله ی مناسب رو رعایت کنید تا در نهایت به هم نچسبن. بعد به مدت حداکثر 20 دقیقه توی فر بگذارید. برای من 15 دقیقه کافی بود. روی شیرینی نباید قهوه ای بشه. نهایت خیلی کم وگرنه بعد که خنک بشه خشک میشه. رنگ کوکی های من هم توی تصویر یکم تیره افتاد وگرنه نرم بودن. وقتی کوکی ها پختن تا گرمن میتونید روشون رو تزئین کنید و شکلات چیپسی توشون فرو کنید. بگذارید خنک بشن و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 🌭🌭🌭 سینه مرغ و یابوقلمون ۵۰۰گرم🍗🍖 تخم مرغ ۱عدد روغن مایع ۵۰گرم🍶 آب و یخ ۱۰۰گرم ۵۰گرم آب ۵۰گرم یخ ادویه ها پودر خردل ۱نخود پودر زنیان ۱نخود میخک ۱عدد فلفل سیاه یا سفیدنصف ق م پودر پیاز ۱ ق م زنجبیل۱/۵ق م هل سبزنصف ق م آویشن نصف ق م پودر جوز هندی ۱ق م تخم گشنیز ۱نخود دارچین یک چهارم ق م پاپریکا یک چهارم ق م نشاسته ذرت۱۵گرم پودرآب پنیر۱۵گرم آرد سفید۳۰گرم شیر خشک نمکی ۱۵ گرم نمک ۲ ق م شکر ۲ ق چ ادویه دودی ۱تا۲ق م نکاتی در مورد ادویه ها. ۱.ادویه را ترجیحا به مقدار کم و به صورت پودر شده خریداری کنید. ۲.میخک و جوز هندی دقیقا برابر دستور استفاده شود . مصرف بیش از اندازه باعث سمی شدن محصول میشود.😱 ۳.پاپریکا وشکر را میتوان حذف کرد. ۴.ادویه دودی صرفا جهت نزدیک شدن محصول به محصولات بازاری است و مصرفش دلخواه است . ادویه دودی خردلی رنگ است . یخ بصورت پودر شده استفاده میشود. حدودا چهار تا قالب یخ کوچک شربتی اندازه دلخواه ماست. 🔴نکته مهم ؛هر یک قاشق سر پر مربا خوری۴ گرم است. 🔵از مصرف بیشتر شیر خشک خودداری کنید چون محصول بوی خامی میگیرد کمتر شد اشکالی ندارد👌 کاور سوسیس نخ نسوز سری سوسیس ساز چرخ گوشت ویا قیف پارچه ای نخ نسوز؛برای بستن کاور از بست هایی که ابزار فروشی ها میفروشند استفاده میکنیم . کاور حدودا۲متر کاور ۳سانتی برای ۱ کیلو گوشت کافیه از کاورهای متری استفاده کنید کاورهای فنری مشگل ساز است . طرز تهیه : ابتدا مرغ رو در فریزر قرارمیدهیم تا منجمد شود وزمانیکه کمی یخ زد تکه تکه کرده و با ۲حبه سیر چرخ میکنیم و در میکسر ریخته +روغن + تخم مرغ+ادویه ها مخلوط کرد و ۴ تا ۵ دقیقه در غذاساز هم میزنیم وبعد آب و یخ و آرد ودرآخر نمک و شکر رو اضافه میکنیم تا خمیر صورتی رنگی بدست آید خمیر را تکه تکه در قیف ریخته واز پلاستیک سوسیس رد میکنیم وبانخ محکم میبندیم وهوای داخل رول ها رو کامل میگیریم. بعد از آماده شدن درقابلمه حاوی آب جوش مدت ۹۰ دقیقه گذاشته وبعد از پخت چند ساعت در یخچال و بعد نوش جان کنید. 📌 برای منسجم شدن سوسیس، کالباس رولها رو محکم ببندید و هواگیری کنید. هواگیری سوسیس ها صبر حوصله و تجربه میخواهد. اگر هوایی داخل رول مشاهده کردید با نوک سوزن که روی حرارت استریل شده آرام یک ضربه بزنید تا هوا خارج شود. 📌برای فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشود بعد از مخلوط کردن مواد و قبل از ریختن در قیف از خلال هویج ،پسته و فلفل دلمه استفاده میکنیم . تمام مواد سوسیس و کالباس یکی است با این تفاوت که در کالباس شیر خشک و میخک را حذف میکنیم . 📌برای تهیه سوسیس گوشت 👇 ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۲۰درصد چربی را با ۱۰۰گرم سویا که یک روز تمام در شیر خیس خورده و برای چرخ کردن خوب فشار میدهیم تا آبش گرفته شود . توصیه این است که برای اولین بار از مرغ استفاده شود بدلیل بافت حرم کار راحتتر است . 📌عزیزانی که غذا ساز ندارند میتونند مرغ را ۵ بار چرخ کنند . تمام ادویه ها را با آردها و شیر خشک به اضافه تخم مرغ و روغن با هم مخلوط میکنیم اگر همزن باشد که خیلی بهتر،تا به شکل خمیر در بیاد حالا با مرغ چرخ شده حسابی ورز میدیم یخ را داخل پلاستیک میگذاریم و داخل دستمال با گوشکوب خوب خورد میکنیم و آب یخ اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم . 📌 اگر سری سوسیس ساز دارید که به چرخ گوشت نصب میکنیم ومواد را داخل کاور می ریزیم. اگر نه که داخل قیف پارچه ای محکم می ریزیم سر قیف بدون ماسوره را داخل کاور می گذاریم و مواد را وارد میکنیم . ته کاور را ترجیحا گره میزنیم و کم کم مواد را رد میکنیم اول از یک متر کاور استفاده میکنیم برای راحتی کار و به اندازه دلخواه کاور را پیچ میدهیم و با بست یا نخ محکم میکنیم ته کار را هم آزاد میگذاریم و گره میزنیم . هم سوسیس ها را داخل یک پلاستیک می گذاریم و در آب جوش قرار میدهیم . محصولات خانگی بدلیل استفاده نکردن از مواد نگهدارنده تا ۵ روز در یخچال و یک ماه در فریزر قابل استفاده است . در تهیه سوسیس کاور کشیدن طوری که هوا نداشته باشه یه مقدار کار سختیه. ما تقریبا یک متر کاور را برمی داریم با قیف پارچه ای مواد را داخلش پر میکنیم بهتره برای اینکار بایستید و کاور حالت عمودی تو دست تون باشه. حالا ته کاور که روی زمین هست گره میزنیم . بالاش را با انبردست نگه میداریم و یک نفر کامل طرف گره دار میپیچه تمام هوا خارج میشه حالا از طرف گره ۱۰ سانت ۱۰ سانت پیچ میدیم و نخ پلاستیکی میبندیم. برای قسمت آخر هم گره میزنیم و هم نخ میبیندیم. داخل پلاستیک میگذاریم تو آب که میجوشه یک ساعت بپزه توی همون بگذارید تا سرد بشه خشک کنید و در یخچال نگهداری کنید. تا۵ روز در یخچال و حدود ۳ماه در فریزر قابل نگهداری هست . انشالله بتوانید استفاده کنید.صلوات🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_مرغ_خونگی👇 #روش_کاور_زدن_برای_افراد_مبتدی👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ #سلام_امام_زمانم ❣ 🍃جمعه عاشق ترین روز هفته است! 🍃آنقدر که رنگ غریب #انتظارش را بر قلب همه اهل زمین میپاشد! ❣مولاجان هفته به وقت #دلتنگی رسیده است یک جرعه #نگاهت درمان تمام بیقراری ماست! #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘ همراهان عزیز، جمعه ها #روز_خانواده است 👋 لطفا امروز کمی از کار وشبکه اجتماعی فاصله بگیرید ❤️ همه اعضای خانواده به بودن شما کنارشون نیاز دارند 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از پر استرس ترین کارها . . . . . . . . باز کردن در ظرف زعفرونه😐 از بس گرونه آدم فکر میکنه اگه یه دونش هم بریزه تمام سرمایه زندگی آدم به فنا رفته 😱😂😂 نامردا ظرفشو یه جوری طراحی میکنن که باز کردنش از خنثی کردن بمب هم بدتره😂😂😂 با لبخند 😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 👌 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاناکوتا برای رنگ سفید: یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین ۲ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ شکر وانیل کمی همه مواد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم این دستور پاناکوتا پایه هست با توجه به حجم قالبتون مقدارش کم و زیاد کنین پاناکوتا آماده میکنیم و میذاریم کنار تا کاملاً سرد بشه اگر هم خواستین برای لایه سفید از ژله آلوئه ورا استفاده کنین هر بسته ۱۰۰ گرمی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم، بعد وقتی کاملاً سرد شد وبه دمای محیط رسید، یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم کف و دیواره های قالب یکم چرب میکنیم یک لایه از پاناکوتا کف ظرف میریزیم👆 @sofrebanovanbeheshti