eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_محلی_در_تابه👇 سبزی محلی ویه کم سبزی قرمه ونمک وفلفل سیاه وقرمزورازیانه وپیازوزردچوبه روباروغن تفت دادم وباخمیرنان بربری مخلوط کردم. درون تابه یک ق غذاخوری روغن ریختم وخمیراماده روتوش گذاشتم درش روبا دمکن بستم تابپزه. جاتون خالی. @sofrebanovanbeheshti
#کره_از_سرشیر👇‌ اینم کره ایی که خودم درست کردم با سرشیر هایی که جمع شده بود و کسی نمیخورد..... سرشیرهای روی شیر رو جمع میکنیم بعد با یه مقداری آب و چن تا یخ میریزیم تو مخلوط کن بعد به اصطلاح کره کف میکنه بعدش مقداری آب گرم میریزیم تو مخلوط کن و همش میزنیم کره خودش جدا میشه میریزیم تو یه ظرف با پشت قاشق سعی میکنیم اگه ابی داره جدا بشه بعد میگذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره کار خاصی نداره فقط قلقش اینه که اگه سرشیر تو مخلوط کن در حال هم زدن سرد هست آب گرم بریزیم و اگه گرم شد آب سرد بریزیم تا کره جدا بشه @sofrebanovanbeheshti
#شفته👇 برای ۷نفر گوشت چرخ کرده یک سوم کیسه فریزرتخت شده. را بایک پیاز متوسط رنده شده ومقدارلازم نمک ورز میدهیم بعدیک لیوان نصفی آرد نخودچی وسبزی معطر وزردچوبه وکمی آب را با گوشت مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشه به دست نباید بچسبه البته باید آرد نخودچی را در چند نوبت داخل کنیم ودر هرنوبت خوب ورز دهیم تا یک دست شود بعد به اندازه یگ سیب کوچک گلوله می کنیم وکنار می گذاریم. مرحله بعد یک پیاز کوچک را کمی تفت داده ویک قاشق غذاخوری آردسفید وکمی سبزی معطر وزردچوبه را تفت داده وبه تعدادنفرات یک کاسه آب می ریزیم وقتی جوش اومد گوشت ها را ریخته وقتی خودشون گرفتند ده دقیقه بعد به میزان دلخواه سیب زمینی را چند قاچ کرده واضافه می کنیم بعداز پخت سیب زمینی یا یک قاشق سرخالی رب گوجه یا دوتا گوجه رنده می کنیم به خاطر طعم ورنگ بهتره نمک هم در آخربه اندازه لازم اضافه می کنیم. فقط یک نکته چون آرد را تفت دادیم امکان سر رفتن دارد باید مراقب باشیم سرنرود . بعد با سالاد شیرازی ونان تازه میل فرمایید. @sofrebanovanbeheshti
#پاکوره👇 آرد سفید یک لیوان آرد نخودچی یک لیوان گشنیز جعفری شوید از هرکدام دو قاشق میتونه تازه یا درصورتی که نبود از خشکش استفاده کنید پودر سیر،زردچوبه و نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم اصالتش تنده ولی اگه دوست نداشتین فلفل رو کمتر بریزین پیاز یک عدد رنده ریز کنید همچنین سیر دوسه حبه تخم مرغ یک عدد و آب به مقداری که مایع کمی شل شود یک قاشق مایه خمیر و نصف لیوان آب ویه قاشق شکر رو مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم که عمل بیاد و بعد به موادمون اضافه میکنیم مایع به دست اومده که غلظتی مثل حلوای شل داره رو یک ساعت استراحت میدیم وکاملا پف میکنه بعداز اون هم میزنیم پفش رو میگیریم ودر روغن فراوان قاشق قاشق میریزیم وپف میکنه من تو روغن کنجد سرخ کردم باسس تند قرمز یا سس قرمز سرو میشه مزه اش عالییی نوش جاان برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات😊😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۳ عدد آرد ۳۰۰ گرم شکر۲۰۰گرم هل ۱ ق چایخوری وانیل ۱/۴ق چ گلاب یا آب یا شیر ۱۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری روغن مایع ۱۵۰ گرم عسل ۲۰ گرم شکر وتخم مرغ رو ۱۰ دقیقه با دور تند میزنیم بعد عسل رو اضافه کرده بعدگلاب یا شیر یا آب رو اضافه میکنیم با دور متوسط کمی میزنیم وبعد هل وانیل اضافه میکنیم وبعد آرد وبکینگ مخلوط والک شده رو اضافه میکنیم قاشق قاشق وبا دور کند میزنیم بعد روغن رو اضافه کرده واروم هم میزنیم با لیسک وبعد در قالبی که کپسول گذاشتیم می ریزیم و روش رو با چاقو روغنی علامت +میگذاریم وروش خلال بادام یا پسته یا کنجد میریزیم در فر میگذاریم ***نکته ودر اصل رمز گنبدی شدن کیک یزدی دمای فر ۲۵۰ درجه ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم وقتی کیک رو توی فر گذاشتیم به مدت ۵ دقیقه در فر باید بسته باشه بعد از ۵ دقیقه در فر رو کمی باز میگذاریم تا هوا جریان داشته باشه تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا آماده بشه این نکته فقط در مورد کیک یزدی صدق میکنه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
♦️دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه مبارک رمضان رؤیت نشد 🔺فردا (دوشنبه) روز آخر ماه شعبان است 🔹متن اطلاعیه: بسم الله الرحمن الرحیم به اطلاع ملت مؤمن و شریف ایران می رساند، با توجه به اهمیت تعیین روز اول ماه مبارک رمضان گروههای زیادی در سراسر کشور به استهلال پرداختند و هیچگونه گزارش اطمینان بخشی از رؤیت هلال واصل نشد 🔹لذا بر اساس موازین شرعی برای مقام معظّم رهبری آیت الله خامنه ای رؤیت هلال در شب دوشنبه به اثبات نرسید و روز دوشنبه 16 اردیبهشت 98 روز آخر ماه شعبان است. دفتر مقام معظم رهبری 🔹بنابراین مؤمنینی که مایل به درک ثواب روزه آخرین روز ماه شعبان هستند، می‌توانند به عنوان روزه مستحبی و یا قضا، روزه بگیرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سیب_زمینی_بامیه_ای 👇 سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن که میتونید کنار مرغ و ماهی سرو کنید یا عصرونه درست کنید. فقط بر حسب تجربه یه چیزی بگم چون مواد غلیظ هست بهتره که از قیف پارچه ای استفاده کنید. آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی  آب ۲/۳ پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره بیست گرم  نمک 1ق چایخوری بیکینگ پودر نصف  ق چایخوری سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم. میگذاریم کنار خنک بشه. آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد ، میتونی برای اینکه  خوش رنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین. بعد همه آرد (دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم وقتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره (باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه). بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب  ورز میدیم تا یکدست بشه  حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه (برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بگذارین که وسط کار پاره نشه) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.  بعدش توی ابکش بگذارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بگذارین. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صلوات شعبانیه این آخرین بار است که امسال میخوانیم. التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌧💥هواشناسی اعلام کرد: ابرهای رحمت خدا در رمضان در حال نزدیک شدن به کشور عزیزمان هستند ، و به محض ورود در حال باریدن هستند بیاییم چتر گناه را از روی سر خود برداریم تا جانمان خیس باران لطف و رحمت الهی گردد 🆔 @sofrebanovanbeheshti