eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سیب_زمینی_بامیه_ای 👇 سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن که میتونید کنار مرغ و ماهی سرو کنید یا عصرونه درست کنید. فقط بر حسب تجربه یه چیزی بگم چون مواد غلیظ هست بهتره که از قیف پارچه ای استفاده کنید. آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی  آب ۲/۳ پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره بیست گرم  نمک 1ق چایخوری بیکینگ پودر نصف  ق چایخوری سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم. میگذاریم کنار خنک بشه. آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد ، میتونی برای اینکه  خوش رنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین. بعد همه آرد (دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم وقتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره (باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه). بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب  ورز میدیم تا یکدست بشه  حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه (برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بگذارین که وسط کار پاره نشه) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.  بعدش توی ابکش بگذارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بگذارین. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صلوات شعبانیه این آخرین بار است که امسال میخوانیم. التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌧💥هواشناسی اعلام کرد: ابرهای رحمت خدا در رمضان در حال نزدیک شدن به کشور عزیزمان هستند ، و به محض ورود در حال باریدن هستند بیاییم چتر گناه را از روی سر خود برداریم تا جانمان خیس باران لطف و رحمت الهی گردد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بافت_حصیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️☝️ ✍متشکرم از محبتتون خانم رماح عزیز ممنون که کنار مون هستید و با دستورات ناب تون ما رو بهره مند میسازید❤️❤️❤️ به امید توفیقات و موفقیت های بیشتر شما مهربان 😘😘😘 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مرغ_رب_گوجه_ای با سیب زمینی👇 مرغ به تعداد لازم/ رب گوجه ۱ق غذاخوری/ نمک،فلفل قرمز و پاپریکا و زردچوبه،پودرسیراز هر کدام۱چایخوری/ آبغوره کمی/ سیب زمینی خلالی و سرخ شده لازم/ آب خیلی کم ابتدا مرغ را با کمی روغن و با درب بسته وشعله کم گذاشته تا هم سرخ و مغز پخت شود بعد به آن ادویه ها و رب وآب وآبغوره را اضافه کرده گذاشته تا مزه دار وسس آن غلیظ شود بعد در کنارش سیب زمینی گذاشته ،هم با نان و هم با برنج میتوان میل کرد🍟🍟🍟🍗🍗 @sofrebanovanbeheshti
#چیکن_استراگانف👇برای ۲نفر: سینه مرغ ۲عدد - قارچ ۸عددپیاز ۲ عدد -جعفری خُرد شده ۱ق غذاخوری سر خالی -نمک و زردچوبه و روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم -چیپس خلالی -نان باگت یا هر نان دیگه ای مواد سس بشامل : 🍚🍴 خامه صبحانه ۳تا۴ق غذاخوری -شیر کم چرب ۱ونیم لیوان -آرد ۲ق غذاخوری سر پر -کره یک قالب کوچک ✍۱ سینه مرغ را به اندازه انگشت برش دادم و همراه آب ،یک پیاز کوچک و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه پختم خیلی هم زمان نبرد 🕑 ✍۲ در فاصله ای که مرغ پخته میشه قارچ هارا شستم و ورقه کردم و در آب کمی پختم البته در بعضی دستور ها اومده که قارچ را با کره سرخ کنید اما من چون این غذا خامه و شیر داره و چرب و پر کالری هست قارچ های ورقه را میپزم ✍۳ بعد پیاز را خلالی کردم و در روغن تفت دادم تا نرم بشه اما نباید مثل پیاز داغ سرخ بشه ✍۴ مرغ های پخته شده را در تابه ریختم و با کمی روغن تفت دادم تاکمی سرخ بشه ✍۵ قارچ ها و پیاز هارا به مرغ ها اضافه کردم و سس بشامل را با مواد مخلوط کردم و کمی روی شعله گذاشتم و نمک و فلفل را امتحان کردم و وقتی از شعله برداشتم جعفری ها را اضافه کردم 👈طرز تهیه سس بشامل: کره را داخل ظرفی روی شعله گذاشتم و کمی روغن و آرد را اضافه کردم و تفت دادم. بعد شیر را که در دمای محیط بود و خیلی یخ نبود را اضافه کردم و هم زدم تا کمی به غلظت برسه بعد خامه را زدم و اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کردم و شعله را خاموش کردم بخاطر خامه من حواسم پرت شد و آرد در شیر گلوله گلوله شد کمی که غلیظ شد از صافی رد کردم و بعد خامه زدم که گلوله آرد داخل مواد نباشه @sofrebanovanbeheshti