May 11
#سیب_زمینی_بامیه_ای 👇
سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن که میتونید کنار مرغ و ماهی سرو کنید یا عصرونه درست کنید.
فقط بر حسب تجربه یه چیزی بگم چون مواد غلیظ هست بهتره که از قیف پارچه ای استفاده کنید.
آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره بیست گرم
نمک 1ق چایخوری
بیکینگ پودر نصف ق چایخوری
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم
اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم. میگذاریم کنار خنک بشه. آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد ، میتونی برای اینکه خوش رنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین.
بعد همه آرد (دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.
حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم
وقتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره (باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه).
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه (برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بگذارین که وسط کار پاره نشه) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بعدش توی ابکش بگذارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بگذارین.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پخت_نان_به_روش_اسلامی_در_ساج_گلی
پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه ☝️☝️
✍متشکرم از محبتتون خانم رماح عزیز
ممنون که کنار مون هستید و با دستورات ناب تون ما رو بهره مند میسازید❤️❤️❤️
به امید توفیقات و موفقیت های بیشتر شما مهربان 😘😘😘
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#مرغ_رب_گوجه_ای
با سیب زمینی👇
مرغ به تعداد لازم/
رب گوجه ۱ق غذاخوری/
نمک،فلفل قرمز و پاپریکا و زردچوبه،پودرسیراز هر کدام۱چایخوری/
آبغوره کمی/
سیب زمینی خلالی و سرخ شده لازم/
آب خیلی کم
ابتدا مرغ را با کمی روغن و با درب بسته وشعله کم گذاشته تا هم سرخ و مغز پخت شود
بعد به آن ادویه ها و رب وآب وآبغوره را اضافه کرده گذاشته تا مزه دار وسس آن غلیظ شود
بعد در کنارش سیب زمینی گذاشته ،هم با نان و هم با برنج میتوان میل کرد🍟🍟🍟🍗🍗
@sofrebanovanbeheshti
#چیکن_استراگانف👇برای ۲نفر:
سینه مرغ ۲عدد - قارچ ۸عددپیاز ۲ عدد -جعفری خُرد شده ۱ق غذاخوری سر خالی -نمک و زردچوبه و روغن و فلفل سیاه به مقدار لازم -چیپس خلالی -نان باگت یا هر نان دیگه ای
مواد سس بشامل : 🍚🍴
خامه صبحانه ۳تا۴ق غذاخوری -شیر کم چرب ۱ونیم لیوان -آرد ۲ق غذاخوری سر پر -کره یک قالب کوچک
✍۱ سینه مرغ را به اندازه انگشت برش دادم و همراه آب ،یک پیاز کوچک و کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه پختم خیلی هم زمان نبرد 🕑
✍۲ در فاصله ای که مرغ پخته میشه قارچ هارا شستم و ورقه کردم و در آب کمی پختم البته در بعضی دستور ها اومده که قارچ را با کره سرخ کنید اما من چون این غذا خامه و شیر داره و چرب و پر کالری هست قارچ های ورقه را میپزم
✍۳ بعد پیاز را خلالی کردم و در روغن تفت دادم تا نرم بشه اما نباید مثل پیاز داغ سرخ بشه
✍۴ مرغ های پخته شده را در تابه ریختم و با کمی روغن تفت دادم تاکمی سرخ بشه
✍۵ قارچ ها و پیاز هارا به مرغ ها اضافه کردم و سس بشامل را با مواد مخلوط کردم و کمی روی شعله گذاشتم و نمک و فلفل را امتحان کردم و وقتی از شعله برداشتم جعفری ها را اضافه کردم
👈طرز تهیه سس بشامل:
کره را داخل ظرفی روی شعله گذاشتم و کمی روغن و آرد را اضافه کردم و تفت دادم.
بعد شیر را که در دمای محیط بود و خیلی یخ نبود را اضافه کردم و هم زدم تا کمی به غلظت برسه بعد خامه را زدم و اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کردم و شعله را خاموش کردم بخاطر خامه
من حواسم پرت شد و آرد در شیر گلوله گلوله شد کمی که غلیظ شد از صافی رد کردم و بعد خامه زدم که گلوله آرد داخل مواد نباشه
@sofrebanovanbeheshti