#دیگچه_مشهدی👇
دیگچه یکی از خوراکی های سنتی ومحلی مشهد است که بیشتر در ایام محرم و صفر پخته میشود
برنج نیم دانه ۲۵۰ گرم معادل ۱ و یک چهارم پیمانه
شکر ۲۵۰ گرم معادل ۱ و نیم پیمانه
هل دم کرده و صاف شده ۲ ق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۶ پیمانه معادل ۱ لیتر و نیم
خلال و پودر پسته برای تزیین
گلاب یک چهارم پیمانه
برنج را دوساعت خیس میکنیم، بعدآب آن را خالی کرده، سپس باشیر مخلوط کرده و دو تا سه ساعت روی حرارت قرارمیدهیم تا جوش آید و مدام هم میزنیم، زمانی که مواد بصورت خمیری و به قول معروف شفته😅 در آمد،
شکر و هل و گلاب و کره را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود، فقط مراقب باشید مواد ته نگیرد، در آخر مواد را به مدت یکساعت مانند برنج با دمای کم دم کرده،
وقتی آماده شد داخل ظرف دیواره دار مثل ماهی تابه پیرکس ریخته که مواد شکل بگیرد ومنسجم شود ، میگذاریم تا کاملاً سرد شود
بعد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و با خلال و پودر پسته تزیین میکنیم
درصورتی که خواستید دیگچه زعفرانی داشته باشین همراه باشکر، زعفران دم کرده را اضافه میکنیم
منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی یا همان پیمانه آشپزی است
ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
💠 آیا #سویق همان #قاووت است؟
از این نظر که در قاووت هم سویق وجود دارد،
یعنی آرد تفت داده حبوبات، شباهت دارند
اما در قاووت شکر می زنند
و ترکیبات و گیاهان زیادی اضافه می شود که بعضا مورد تایید روایات نیست.
روایات مصرف شکر با سویق را منع کرده زیرا ضعف جنسی می آورد .
اما در قاووت عمدتا شکر نیز وجود دارد. البته برای کودکان اشکالی ندارد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
#سلام_امام_زمانم
✨ مولای من!!
یوسف زیبای زهرا!!!
شنیده ام از ما دلتنگ ترے براے آمدنت..
شنیده ام دل نگرانِ مایے..
شنیده ام گریہ مے کنے براے ما..
کے تمام مے شود..
غروب هایے ک "دلِ" ما "گیرِ" دلتنگے ات است آقا؟؟ تسبیحی بافته ام،
نه از سنگـــــــ....
نه از چوبــــــــ....
نه از مرواریــــــــد...
من
بلور اشکـــــــهایم
را به نخ کشیده ام..
تا برای ظهورتـــــــان دعا کنم.
🌷به اميد ظهورش صلوات
🌸 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
کانال دوم ما مخصوص مادرانی که دغدغه تربیت دلبندانشون رو دارند
لطفا به این کانالمون ☝️هم سر بزنید😉😉
هدایت شده از
سلام دوستان گلم.
امروز ۲۵ خرداد روز گل 🌹هست این روز رو به همه ی شما گلهای قشنگ و زیبا تبریک میگم💐💐
روزتون مباااااارک🎉🎉🎉⭐️⭐️🎊🎊🎊
بهانه ی خوبیه برای بچه های عزیزتون یه کادو قشنگ یا یه کیک خوشمزه بپزید و بهشون بگید روزتون مبارک گلهای زندگی من 😉😉🌹🌹
🌸 @fereshtehayebeheshti
#همبرگر_خانگی👇
گوشت (من گوشت گوسفند استفاده کردم) و گندم حلیم رو که شش ساعت خیس خورده(نباید بیشتر خیس بخوره)رو با هم دو بار چرخ کردم
یه پیاز رنده کردم توش و سیر و جوز هندی و فلفل و زیره و نعناع و هر ادویه و سبزی معطری که دوست داشتین اضافه میکنیم ولی سیر و جوز هندی حتما باید باشه تا مزه ش مثل همبر بازاری بشه .
خمیر رو خوب ورز دادم و یکساعتی گذاشتم تو یخچال و بعد گردالی های هم اندازه درست کردم و گذاشتم لای کیسه فریزر و با کف دست پهنش کردم تا دایره ای شکل بشه .
میتونید از دستگاه مخصوص هم برای این کار استفاده کنید.
بعد گذاشتم فریزر و هر وقت خواستم در میارم و تو روغن زیتون سرخ میکنم
@sofrebanovanbeheshti