eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 خیار شور 200 گرم هویج 2 عدد بزرگ ماکارونی فرمی 1 بسته فلفل دلمه 1 عدد نخود سبزپخته شده 200 گرم ذرت شیرین پخته شده 250 گرم ژامبون مرغ 300 گرم لیمو ترش 1 عدد سس مایونز 500 گرم روغن زیتون ته استکان نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود. سپس ماکارونی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند. بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم . برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند. سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 ۳ پیمانه برنج گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج ۴ عدد کشمش ۴ قاشق زعفران نمک و فلفل و زردچوبه شکر ۳ ق پودر باگت ۱ ق شکر رو خلال باریک کرده و تو کمی روغن تفت میدیم بعد شکر و کمی آب بهش اصافه کرده و در ظرف رو میگذاریم تا کمی پخته شودو کنار میگذاریم. گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پودر نون باگت خشک کرده رو باهم مخلوط کرده و کمی ورز میدیم و اندازه گردو برداشته و گرد میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم. کنار گداشته و کشمش رو تفت داده و کنار میگذاریم . برنج رو که دم کردیم با اینها تزیین میکنیم . میتونیم لابلای برنج هم بریرزیم میتونیم با مرغ هم درست کنیم☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 دو لیوان عسل آب رو با دو ساشه (دو قاشق غذاخوری سرپر) ژلاتین حلال بن ماری شده مخلوط کردم و در قالب یخ بعد از چرب کردن ریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ماسوره گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips ) این ماسـوره ها یه سه گروه کوچیک متوسط و بزرگ تقسیم میشه. تمام دندونه های این نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتی خامه ازش بیرون میاد شکل گل هستش. پرکاربردترین هاش106# ، 107# ،  140# ، 191#  ، 225# ، 1E# هستش. ادامه دارد.....  @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با شیره شکر سرخ کشمش کره سیاه دانه و کنجد آرد سه لیوان سر خالی، شیر یک لیوان، کشمش نصف لیوان، تخم مرغ یک عدد ،پودر خمیرمایه یک قاشق غذا خوری، کره 100 گرم پودر خمیر مایه با دو قاشق آب گرم و نصف قاشق شکر مخلوط می کنید به مدت پنج دقیقه بمونه تخم مرغ کره ی آب شده شیر شکر و خمیرمایه ی آماده شده و نوک قاشق نمک را با هم مخلوط کنید آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و در آخر کشمش خمیر را کمی ورز دهید خمیر به نرمی لاله ی گوش بدست میاد و بعد به مدت 3 یاعت استراحت دهید خمیر که پف کرد به هر شکلی که دوست دارید داخل سینی فر قرار بدهید وقتی داخل سینی گذاشتید حتما باز 20 دقیقه استراحت بدهید این زمان استراحت برای پوک شدن نون حتما لازمه بعد برای رومال زرده ی تخم مرغ با کره را مخلوط کنید و روی نونها بمالید و آخر سر کنجد بپاشید به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر بذارید من سه قاشق شیره خودم اضافه کردم به جای شکر هم از شکر سرخ استفاده کردم برای رومال هم سیاهدانه هم اضافه کردم نکات اصلیش اینه که خیلی ورز ندید خمیر رو و اگه بعد از ورز دادن خمیر کمی بدست بچسبه اشکالی نداره برای نچسبیدن خیلی آرد اضافه نکنید بعد از 3 ساعت استراحت دیگه نمی چسبه به دستتون میزان آرد رو 3 لیوان سر صاف زده من موقع ورز دادن 3 قاشق دیگه آرد اضافه کردم برای خمیر مایه هم آب حتما گرم باشه نه داغ بیشتر از پنج دقیقه هم نمونه @sofrebanovanbeheshti
انواع ترشی👇 @sofrebanovanbeheshti
برای این ترشی گوجه ها رو تو شیشه بچینید و لابه لای آنها سیر و فلفل تند بگذارید و ترکیب نمک و سرکه و مقدار خیییییلی کم آب بریزید روش .برای اینکه رنگ گوجه ها خوب بمونه از همون اول بزارید تو یخچال لبو ها رو شستم و با مقداری آب گذاشتم پخت .بعد پوست کندم و حلقه کردم و قالب زدم .ریختم تو شیشه و با سرکه و نمک و مقداری آب روش ریختم .سیر و فلفل یادتون نره .از آب ترشی لبو میتونید تو سس های سالادهاتون استفاده کنید .رنگ و طعم خیلی خوبی به سس میده ☺️☺️ برای ترشی لوبیا سبز هم لوبیا سبز ها رو شستم و خورد کردم بعد با سرکه و مقداری آب و نمک رو حرارت گذاشتم تا بپزه .بعد که پخت زیرش رو خاموش کردم ریختم تو شیشه و سیر و فلفل هم لا به لاش گذاشتم .میتونید هویج هم مثل لوبیا سبز ها خرد کنید و بپزید و با لوبیا سبز ها مخلوط کنید . گل کلم رو خرد کردم و شستم .کلم بنفش رو هم شستم و با سبزی خردکن ریز خرد کردم .هر چه ریز تر باشه رنگ بهتری به ترشیمون میده .باهم مخلوط کردم .و سیر و فلفل و سرکه و نمک هم اصافه کردم .میتونید از تکه های لبو هم برای این که ترشیتون رنگ بهتری بگیره توش استفاده کنید . برای ترشی لیته بادمجون ها رو کبابی کردم .و ساطوری خرد کردم .هویج ها رو هم پوست کندم و با مقداری آب نیم پز کردم و به صورت خیلی ریز خرد کردم و با بادمجان ساطوری شده مخلوط کردم .سیاه دانه و کمی نعنا خشکو زرد چوبه و پودر فلفل و سیر رنده شده هم بهش اضافه کردم و روش رو سرکه ریختم . آلبالو ها رو شستم و ریختم تو شیشه .یه تیکه نبات هم وسط آلبالوها گذاشتم مقداری نمک رو توی سرکه حل کردم و ریختم روش . @sofrebanovanbeheshti
شیرینی نارگیلی 👇 @sofrebanovanbeheshti
آرد 300 الی 400 گرم پودر شکر 235 گرم کره 150 گرم پودر نارگیل 110 گرم پودر پسته 2 ق غ شیر 30 گرم بیکینگ پودر 1 ق م وانیل یک ق چ تخم مرغ 5 عدد 85 گرم شکر، کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود. یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم. خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم. با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود) 150گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم. نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود. مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم. از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن دنبہ با خاصیتهاے فراوان 👌😍 +جزغالہ دنبہ @sofrebanovanbeheshti
چهاركيلو دنبه شستم گذاشتم داخل ابكش تاخوب خشك بشن سپس چرخ كردم وبا سه ليتر اب داخل قابلمه مناسبي ريختم وري حرارت ملايم گذاشتم دقيقا هشت ساعت(حرارت مناسب براي اين روغن شرط اول هم بوي ضحم دنبه به حداقل ميرسه واينكه روغن با كيفيتي داريم پس اين نكته اي خَيلي مهم ميتونيد يك شب تا صبح روي حرارت ملايم بگذاريد )بعداز زمان مذكوره چربي ها به روغن ميوفتن هرپنج دقيقه هم بزنيد تا ته نگيرن دنبه ها كه طلاي شدن سريع روغن صاف كنيد وجزغاله يا همان دنبه هاي برشته ازش جداكنيددودوباره داخل قابلمه تميزي بريزيد دوعددپياز متوسط دوعدد چوب دارچين يك قاشق مرباخوري زرچوبه ودوپيمانه ماست بهش اضافه كردم بهش دوساعت زمان ميدم با شعله كم تا عطر دارچين طعم پياز به خورد روغن بشه بعدازدوساعت ماست ها دورده شده وبه رنگ طلاي درميان دوباره صاف ميكنيم وداخل ظرف تميزي ميريزيم . 📌توجه توجه📌 اسید آراشیدونیک روغنهای حیوانی سبب افزایش HDL و کاهش LDL می شود. از نظر طب اسلامی وطب سنتی خواص روغن حیوانی بیشمار است. از آن جمله می توان به استخوانسازی. کاهش غلظت خون. کاهش چربیهای زاید شکم. شادابی و سفیدی پوست و سمزدایی از بدن اشاره کرد. تغذیه ی سلولهای خود عضله ی قلب از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت میشود. یکی از ارکان طول عمر وجوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است.روغن حیوانی در ساختمان شیمیایی روغن های حیوانی اسیدهای چرب کوتاه زنجیر بیشتری به کار رفته است ضمن اینکه اشباع شده هستند، در حالی که روغن های گیاهی اسیدهای چرب زنجیر طولانی غیراشباع بیشتری دارند. به فرموده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم سن انسان که به پنجاه سال رسید سزاوار نیست که شب را روز کند و شکمش از روغن حیوانی خالی باشد. (البته مصرف روغن حیوانی برای جوانان هم بسیار مفید میباشد و مقصود از این سخن ضرورت مصرف این روغن برای کهنسالان میباشد) امام صادق (ع) فرمود: به همان اندازه که روغن حیوانی مصرف میشود. به همان اندازه چربی از بدن شما دفع می شود (یا می سوزد) یکی از بهترین درمانهای چاقی مصرف مداوم روغن حیوانی با غذاهاست. اگر احیانا دچار مشکلات خونی مانند قند خون، فشار خون، چربی خون و این قبیل بیماریها هستید مصرف روغن و کره حیوانی را به مقدار کم به شما توصیه میکنیم، مطمئن باشید ضرر نمیکنید زیرا علت اصلی این امراض مصرف روغن نباتی است. @sofrebanovanbeheshti
👇 مامان علی وفاطمه😍😍😍 شیر 4 لیوان آرد برنج 2لیوان آرد گندم 2لیوان شکر 1لیوان تخم مرغ یک عدد بیکینگ پودر 1ق چ زردچوبه نمک پودر دارچین و زنجبیل و زیره و رازیانه هرکدام 1 قاشق چایخوری مواد فوق را در ظرفی مخلوط کرده با چنگال کمی میزینیم یا یکدست شود سپس به مدت یک الی دو ساعت در یخچال یا جای خنک استراحت می دهیم برای پخت ابتدا در تابه یک ق چ روغن ریخته میگذاریم کاملا داغ شود سپس یک ملاقه از مواد را در تابه ریخته کمی تابه را می چرخانیم تا مواد در تما سطح تابه بطور یکنواخت پهن شود و به نازکی نون لواش دربیاید وقتی یکطرف سرخ شد برمیگردانیم تا طرف دیگرش سرخ شود نکته مهم اینکه مواد نباید در روغن شناور شود فقط هر بار کمی روغن درحد چرب کرده تابه کافیست ضمنا وقتی کماج را پشت رو میکنید اگر دیدید روغن ندارد یک ق چ روغن اضافه کنید فقط در همین حد نکته دوم اینکه مواد هنگام پخت نباید زیاد غلیظ باشد بلکه باید روان باشد و به راحتی در کف تابه پخش شود ، چون آردموجود در مواد پس از یکی دوساعت استراحت پف میکند و به اصطلاح عمل می آید و باعث غلیظ شدن مواد میشود میتوان هنگام پختن به اندازه نصف تا یک لیوان شیر و یا آب سرد به مواد اضافه کرده خوب مخلوط کنید سپس آن را در تابه بریزید نکته سوم اینکه حتما در تهیه کماج از هر دو آرد یعنی آرد برنج و آرد گندم استفاده شود آرد برنج طعم سنتی کماج را میسازد و آرد گندم باعث نرم و لطیف شدن آن میشود درنهایت اگر کماج های نازک دوست‌ دارید مایع آن را کمی رقیق تر در نظر بگیرید حتما درست کنید و نوش جان فرمایید @sofrebanovanbeheshti