eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_مائده ☘ #صفحه_114 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۱۴ استاد پرهیزگار .MP3
814.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه114🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
114.mp3
720K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۱۱۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌷 «با رمز یازهرا حماسه آفریدیم» 🌟رهبر انقلاب: وقتى كه در جبهه ها لباسهاى دوخته و اتوكشيده و يا خوراكیهاى بسته بندى شده و يا طبخ هاى بسيار مهربانانه و مادرانه و يا ترشى و مربا... را ميبينم، ميفهمم كه تلاش بسيارى در پشت جبهه از سوى مادران و زنان وجود دارد. 🌟به اعتقاد من بخش مهم محيط گرم و پر شور جنگ مربوط به جهت فكرى خواهران است و اگر زنان ما، در اين حال و هواى فكرى نبودند، نيمى از اين شور وجود نداشت. ۶۰/۲/۵ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لواشک_آلوسیاه خالص😉🍑🍑🍑😅😅😋😋😋 آلوها رو شسته، سپس پخته‌، بعد از صافی رد کرده، تو سینی رو نایلون پهن و در آخر دو روز تو آفتاب گذاشته تا خشک شود!😉😄😄 @sofrebanovanbeheshti
#تهچین_مرغ_و_سیب_زمینی_سرخ_کرده👇 برنج رو خیس کرده آبکش کرده (البته واسه ته چین باید برنج کمی زنده تر باشه )و بعد یه زرده تخم مرغ رو با نصف لیوان ماست و 1/4 لیوان روغن مایع و یک سوم استکان گلاب و کمی زعفران همه رو مخلوط کردم ؛ برا دم گذاشتن من تو قابلمه رو گاز گذاشتم اما یه راهش اینه که ظرف پیرکس رو کمی چرب کرده نصف مواد رو ریخته کف ظرف، پهن کرده و بعد سیب زمینی ای که قبلا سرخ کرده بوده و روی مواد چیده و روی اون رو نصف مرغ پخته و ریش شده ریخته و بعد بقیه مواد برنجمو ریختم با پشت قاشق فشار داده کمی و بعد فویل کشیده و در فر از قبل گرم شده گذاشته تا وقتیکه تهش طلایی شد وسط کار ظرف رو بیرون آورده فویلو برداشته وچک کرده که برنجش دم کشیده یا نه اگر هنوز خیلی خام بود میتونید چند قاشق از آب مرغ تون رو با کمی کره مخلوط کنید وروی ته چین بریزید و دوباره فویل بکشید و بگذارید فر در آخر کارهم فویلو بردارید شعله بالای فرو روشن کنید تاروی ته چین هم طلایی بشه نوش جونتووووون ☺ @sofrebanovanbeheshti