eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 بیسکویت پتی بور ۵ بسته شیر۲ لیوان آردسفید۴ قاشق غذاخوری پودرکاکائو۳ قاشق غذا خوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری شکر۱ لیوان ابتدا شیر،شکر،وارد،گلاب،پودرکاکائو روباهم مخلوط کرده تا اردوپودرکاکائو کاملا حل شود سپس روی گازگذاشته ومرتب هم میزنیم تابه غلظت فرنی دربیاد کف ظرف یه لایه بیسکویت یه لایه ازسس شکلاتی میزنیم به همین ترتیب تا چند لایه شود لایه آخرسس شکلاتی میزنیم وتزیین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟 هم اکنون ؛ پخش زنده سخنرانی مجازی استاد شجاعی به مناسبت میلاد امیرالمؤمنین علیه السلام Montazer.tv Aparat.com/ostad.shojae/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی ✅درمان رفلکس نوزاد 1⃣مادر طبعش اصلاح شود: صفرابر و صاف کننده خون بخورد 2⃣اگر نوزاد یک یا دو ماهه است آب سیب و آب به مقدار کمی بخورد و مادر از سیب و به زیاد بخورد 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867721.mp3
833.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(ویژه ) خانم بانی (شمیم مهر) برای درست کردن اول خمیر رو با روش زیر آماده میکنیم 👇 مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، بعد خمیر مایه عمل آمده کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، مثل عکس   @sofrebanovanbeheshti
۱- برای کار اول هواگیری میکنید یعنی چند بار خمیر رو ورز میدید که اون حباب ها رو توی عکس میبینید اونا از بین بره😉   @sofrebanovanbeheshti
۲-با این مقدار خمیر ما ۶ اشترودل ِ متوسط میتونیم درست کنیم پس خمیر رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم که اصطلاحا ۶ تا چونه میگیریم روی چونه ها رو با دستمال بپوشانید چون خشک میشن❌   @sofrebanovanbeheshti
۳ - مواد میانی هرچیزی که دوست دارید میتونه باشه 😋😋 من مرغ ها رو نگینی خرد کردم کمی نمک و فلفل و زعفران زدم و مزه دار کردم و بعد تفت دادم قارچ هم سرخ کردم و باهم مخلوط کردم به ۶قسمت تقسیم میکنیم که موقع کار مواد کم نیاریم 😁😁😁برای هر اشترودل فلفل دلمه ای هم رو هم نگینی کردم ولی با اینا مخلوط نکردم بعدا روش می ریزم 😉   @sofrebanovanbeheshti
۴ -حالا هر چونه رو باز به دو قسمت تقسیم میکنیم که یه قسمت برای زیر اشترودل و یه قسمت برای روی اشترودل بعد یه قسمت رو با دست یا وردنه یا بطری یا....‌باز میکنیم   @sofrebanovanbeheshti
۵-حالا با چاقو اضافه های خمیر رو میگیریم چون می خواهیم یه بیضی بزرگ داشته باشیم 😁😁😁   @sofrebanovanbeheshti
۶-حالا با قلمو یا ...سس گوجه روی خمیر می مالید   @sofrebanovanbeheshti
۷-بعد مواد تون رو در قسمت وسط خمیر قرار میدید   @sofrebanovanbeheshti
۸ -بعد اون تکه دوم خمیر رو باز میکنید و روی مواد قرار میدید مثل اینکه پتو روش میکشید 😁😉و کمی دور تا دور رو با دست فشار میدید که خوب بچسبه   @sofrebanovanbeheshti
۹-ببینید اینجوری ☝️   @sofrebanovanbeheshti
۱۰ -بعد با چاقو دور تا دور خمیر که الان دولایه خمیری که مواد میانی هم داره باهم میبرید که خوشگل و تمیز و بیضی شه 😍😉   @sofrebanovanbeheshti
۱۱ -اینجوری بشه☝️   @sofrebanovanbeheshti
۱۲- حالا با چاقو یا قیچی آشپزخانه یه برش های کوچک میدید این کار تاثیری در پخت غذا نداره فقط برای زیبایی هست اگر انجام ندادید مهم نیست😁   @sofrebanovanbeheshti
۱۳- اینجوری چند جا رو برش میدید   @sofrebanovanbeheshti