۱۰- حالا ظرف خالی رو از فریزر بیرون میآریم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدیم 🌬🌬
@sofrebanovanbeheshti
۱۱- بعد از ۳ساعت از یخچال خارج کنید
و روی مواد رو هم پودر نارگیل میپاشید
@sofrebanovanbeheshti
۱۲- یه سینی مقابل تون قرار بدید و خیلی آرام مواد که الان مثل ژله بسته شده و سفت شده رو توی سینی یا دیس یا... برگردانید
@sofrebanovanbeheshti
۱۳- حالا با یک چاقو که خوب چرب شده شروع میکنید به برش دادن
از کاتر های شکل دار هم می تونید استفاده کنید ولی خب چاقو بهتر میشه و خرد ریز اضافه نداره 😉
@sofrebanovanbeheshti
۱۶- و در نهایت در ظرف مورد نظر روی هم میچینیم و میل میکنیم😋😋😁😁
خییییییلی راحته ولی برای مبتدی ها مرحله به مرحله که میبینن بیشتر انگیزه پیدا میکنن😉😉😉
حالا یاعلی بگید و درست کنید 👏👏👏👏😁
نوش جان
در ضمن برای نگهداری می تونید در ظرف در بسته در فریزر برای یکی دوماه هم نگهداری کنید ❄️❄️❄️
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
[ آشپزی میکنم...
با #وضو...💕
و #ذکر ....💕
قربه الی الله ☘
فی سبیل خِدمَه #الحُسین...🍃]
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد)
شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti