eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با دو برابر دستور به جای یک و نیم لیوان روغن ، من یک لیوان روغن تو دستور استفاده کردم ( مواد را توی دو تا قالب ۲۸ و قابلمه کوچیک ۱۵ ) و بعد پخت روش گاناش در ست کردم ریختم ( با نسبت مساوی ۱۵۰ گرم خامه صبحانه و ۱۵۰ گرم شکلات تلخ و یک قاشق عسل و یک قاشق روغن مایع ، روی حرارت همه را باهم بنماری کردم و خوب مخلوط کردم ) و با پودر پسته و گردو و ترافل و پودر نارگیل تزیین کردم کیک خیس شکلاتی سه عدد تخم مرغ یک ونیم لیوان شیر یک ونیم لیوان شکر یک ونیم لیوان روغن دو لیوان آرد چهار ق غذاخوری پودر کاکائو یه قاشق غذا خوری پکینگ پودر کمی وانیل 🍜 طرز تهیه: ابتدا پودر کاکائو و شکر و شیر با همزن میزنیم و روغن کم کم اضافه میکنیم تا سس شکلاتی درست بشه یه لیوان از سس شکلاتی برمیداریم کنار میگذاریم برای روی کیک در ظرف دیگه ای تخم مرغ هارو با وانیل با همزن حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا پف کنه بعد به سس شکلاتی اضافه میکنیم بعد هم آرد با پکینگ پودر سه بار الک میکنیم در سه مرحله به مواد کیک اضافه وبا لیسک مخلوط میکنیم داخل ظرف چرب شده ✔مخلوط(یه قاشق آرد+دوقاشق روغن) میریزیم وداخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود چهل دقیقه میگذاریم. بعد من نصف سس شکلاتی روی کیک ریختم کیک گذاشتم یخچال به نصف دیگه ی سس شکلاتی دو قاشق غذا خوری خامه ی صبحانه و ۵۰ گرم شکلات ذوب شده اضافه و بهم مخلوط کردم کیک از یخچال بیرون آوردم واین سس غلیظ روی کیک ریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱⃢♥️ ✍ به قلم خانم استاد مدرس طب اسلامی ✅راههای آرامبخشی در منزل : 💑 دوستان توجه داشته باشیم کانون خانواده بسیار نهاد مقدس و مهمی است و ما باید حد اکثر توان خود را برای تقویت بنیان های آن بکار بگیریم.. خصوصا در شرایطی که در جامعه جوی ناآرام و آشفته هست بیشتر باید به فکر امنیت روانی و آرامش همسر و فرزندان خود باشیم تا این شرایط هم به آرامش برسد. 🌈 ✔️فراموش نکنید خدا در قرآن از همسر به عنوان مایه ی آرامش یاد کرده.. 💥توجه به موارد زیر خانه را بهشت میکند 🌺 ✔️توجه کنیم اگر هر لحظه بخواهیم خواسته های به حق خود را تکرار و بر آن پافشاری کنیم جو آرام خانه را متشنج کرده آیم.. خواسته ها باید خیلی با ملایمت و مدارا مطرح شوند... منطقی باشند و از روی چشم و همچشمی نباشند.. به این دو مثال توجه کنید : 🔻🔻 سادینا به شوهرش : خواهرم اینا می خوان آخر هفته برن شمال.. مردم شانس دارند دیگه.. منظور زن : من خسته ام و نیاز به سفر دارم. برداشت شوهر : یعنی من بی عرضه ام و نمی تونم خانواده ام را یک سفر ببرم 😤 هی خانواده اش را به رخ من میکشه.. 💥در مثال بالا یا این حرف باعث دعوا و مرافعه میشود ( در گرم مزاجان) یا سکوتی که پشت آن کینه و انتقامجویی هست( سرد مزاجان).. در کمتر مواردی چنین ادبیاتی به نتیجه دلخواه می رسد.. ☹️ مثال دوم : اکرم خانم به شوهرش : عزیزم نظرت چیه آخر هفته برنج و روغن را بگذاریم صندوق عقب و بزنیم بیرون.. یک مقدار پس انداز هم دارم برای خرج های ضروری مثل بنزین ‼️ یه سری هم به فک فامیل میزنیم.. آب و هوامون عوض میشه صله رحم هم میکنیم .. خوبه؟؟ به نظر شما اگر واقعا مشکل خاصی نباشه اینجا مرد میتونه مخالفت کنه⁉️ خلاصه فرض کنید همسرتان مانند پمپ بنزین رسیده خانه ‼️باید خیلی با احتیاط و مدارا صحبت کنید... اصلا حرفی از گرانی و شلوغی و ترافیک و آتش زدن بانک و.. حتی مریضی افراد فامیل و بدهی و.. نزنید.. ☕️با یک نوشیدنی گرم آرام‌بخش در هوای سرد به استقبال همسر بروید.. دم نوش به لیمو گل محمدی کمی گل گاوزبان یا کمی زعفران و 3 دانه هل و 1 ق گلاب و نبات یا عسل 😋 یا شیر گرم محلی و عسل می توانند پیشنهادهای خوبی برای ایجاد آرامش و رفع خستگی باشند.. 🌞برای فصل های گرم شربت آبلیمو تازه با عسل شربت گل محمدی و کلا هر چه ذایقه همسرتان می پسنده.. خوبه.. ❌به هیچ عنوان در بدو ورود از کارش و مسایل بیرون سوال نکنید... بگذارید مدتی بگذرد مردها پس از یک استقبال گرم زود یا دیر به زبان میآیند ‼️😜 👌یک تشت آماده کنید و در آن یک قاشق نمک طبیعی بریزید و با یک پارچ روی پایش آب گرم بریزید ( تابستان آب خنک) .. ( سعی کنید عکس العمل خود را در مواجهه با پای عرقی و بو گندو کنترل کنید 😷😁) این کار در محبت بین همسران تاثیر عمیق و عجیبی دارد ( اگر باور ندارید امتحان کنید) خصوصا اگر با جملات عاشقانه همراه باشد.. مانند : قربون این پاهای زحمت کش برم صبح تا حالا دنبال یه لقمه نون حلاله که بیاره سر سفره زن و بچه اش 😍 انشاا.. خدا حفظت کنه اینقدر خوبی ❤️ حالا اگر مرد خدایی نکرده دنبال اللی تللی هم بوده خجالت میکشه و از فردا میره دنبال کار.. اهل میشه.. چون از محبت خارها گل میشود.🌹 خرجی خوب هم میذاره.. امتحان کنید... سنگ مفت... گنجشک مفت👌. 💆‍♂ ماساژ هم تاثیر بسیار خوبی در آرامش و محبت همسران داره.. روغن نعنا هم آرام بخشه هم مناسب اقایان هست.. اصلا هر روغنی داشتید مثل روغن زیتون یا بنفشه هم خوبه.. ماساژ هم با جملات عاشقانه همراه کنید.. 👃از رایحه درمانی هم غافل نشوید.. بوی گلاب... اسپند.. کیک خانگی.. یا غذای مورد علاقه اعضای خانواده در آرامش آنها تاثیر داره.. من دقت کردم هر وقت غذای مفیدی درست میکنم که بچه ها دوست ندارند!! بیشتر با هم دعوا میکنند.. ( جل الخالق!!) 😊خلاصه خواستم بگم نقش ما بانوان در آرامش همسران و خلاصه جامعه خیلی مهمه.. به هوش باشیم.. از عمر کوتاهمان حداکثر استفاده را بکنیم.. مگه قراره چقدر عمر کنیم که با غر و لند و نق زدن و چشم و هم چشمی و امور خاله زنکی ‼️بخواهیم همین مدت کوتاه را هم تلخ کنیم... حواسمان باشه.. رفتارهای ما در منزل حق الناسه.. صبح شوهر و بچه ها رو با بدرقه و لبخند و بوسه 💋راهی میکنی یا با اخم و تخم... هر خوش رفتاری یا بد رفتاری آنها که عکس العمل رفتار ما در خانه است به پای ما نوشته میشه... 💥و اینگونه است که بهشت را به نام ما مادران صبور و متفکر و فرهیخته زدند 👌 که زن مومن محور آفرینش و دلیل خلقت است.. (( هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها)) ...... یا علی...✋ @sofrebanovanbeheshti
دوستانِ عزیزم شاید این پست طولانی به نظر بیاد ولے خیلی عالیه😉👌حتما مطالعه بفرمایید 😉😉😉👌👌👌👌😘😘😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آموزشی ناب 👌 @sofrebanovanbeheshti
👇 بادمجان بخواهیم با کمترین روغن سرخ بشه چه روشی دارید ؟ 👇 سفیده تخم مرغ بزنید روش بعدی برای وقتایی که بادمجون قراره یکم له بشه بهتره... اول نصف لیوان آب رو با دو سه قاشق روغن و نمک و زردچوبه، توی تابه، مخلوط میکنم بعد بادمجون رو به اندازه دلخواه تکه میکنم. میریزم توش روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزه و آخرش سرخ بشه با این روش بادمجون طعم روغن و سرخ کرده میگیره اما با روغن خیلی کم اینکه اول باید آب و روغن رو قاطی کرد خیلی مهمه آخر سر، مثلا اگر غذا مون،کشک بادمجون یا حلیم بادمجون هست میشه بادمجون رو با همون روغن کم چند دقیقه تفت داد تجربه: یه لایه خیلی نازک ماست به دو طرف بادمجون بزنین @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی در جا افتادن آن است. بنابراین در پخت قورمه سبزی هیچ وقت عجله نکنید و اگر کمتر از 5 ساعت وقت دارید؛ بهتر است غذای دیگری را برای خودتان انتخاب کنید. برای پخت قورمه سبزی ار زودپز استفاده نکنید. اجازه دهید قورمه در قابلمه معمولی با حراررت کم جابیافتد؛ سبزی، گوشت، لوبیا آن به خوبی نرم شوند و آب خورشت کم شود. قورمه سبزی نباید زیاد آبدار باشد. برای اینکه خورشت خوب جابیافتد؛ در ابتدا بعد از اینکه مواد قورمه را خوب سرخ کردید؛ آب فراوان داخل خورشت بریزید و تا بعداً مجبور نباشید به خورشت آب اضافه کنید. اگر هم لازم است به خورشت در حین پختن آب اضافه کنید، حتما آب جوش استفاده کنید. آب سرد خورشت را خراب می کند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👇 پایه کیک اسفنجی هست 6تخم مرغی دور کیک رو بعد خامه کشی شکلات آب شده ریختم.در مورد عکس عروسک هم کار دکوپاژ روی کیک انجام دادم به این صورت که اول عکس کیتی رو از جایی برداشتم و روی کاغذ روغنی کپی کردم ،بعدش چسبوندم به یه جای مسطح که تکون نخوره بعد یه کاغذ رو غنی دیگه رو ش ثابت کردم و کمی شکلات تخته ای آب کردم و داخل قیف ریختم و نوکش رو خیلی ریز بریدم و عکس کیتی رو روی کاغذ رو غنی دوم این بار با شکلات آب شده کپی کردم حدود 10دقیقه داخل فریزر گذاشتم بعد درش آوردم بعد کمی خامه فرم گرفته که خیلی هم سفت نباشه بر می داریم به رنگ های لازم در میاریم وهر قسمت رو بارنگ دلخواه به کمک قیف پر می کنیم و با قلموی ریز خوب پهن می کنیم سپس میگذاریم یک ساعت تو یخچال بمونه بعد رو کیکمون به آرومی بر می گردونیم و کاغذ روغنی رو به آرومی از روش بر میداریم یکم وقت گیر هست اما اگه دقت وتمرکز داشته باشیم به زیبایی آخرش می ارزه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه پخش دستپخت این هفته ✅خانم عبدلی از اعضای خوب گروه و کانال آشپزی ما👏 به همراه همسرشون آقای ناظمی گروه بنفش😁(مکانیک ها) از شهر سجزی استان اصفهان✅ چهارشنبه۹تیر و شنبه۱۲تیر برنامه های اصلی که بعد از خبر ساعت 19 پخش میشوند. شبکه ۱ سیما و تکرار همین برنامه ها در ساعات 8:20 و 2:30 روز بعد👌
مواد لازم برای۱۰ نفر تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱ استکان خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر 2 قاشق غذا خوری شیر یا آب ۲ لیوان زعفران به مقدار لازم آرد به مقدار لازم نمک یک قاشق چای خوری کنجد به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد. ۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده... ۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید... ۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه... ۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد... سایر نکات بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه... من برای رومال نان به زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه... فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فهرست خوشمزه های کانال
لینک گروه آشپزی خودمون👩‍🍳
👇 برنج نیم‌دون ۲پیمانه پلوپز آب به ازای هر پیمانه ۶پیمانه شکر به ازای هر پیمانه ۲تا۲/۵پیمانه زعفران هر چی کرمتونه گلاب نصفه پیمانه کره ۵۰گرم خلال بادام به میزان لازم برنجی که از شب قبل خیس کردم را با آب روی شعله گاز گذاشتم تابه جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم تابرنج خوب شکفته ونرم بشه.بسته به نوع برنج زمان شکفته شدن برنج فرق میکنه برای من ۱ساعت طول کشید.یه نکته بگم من از وقتی برنجو به آب اضافه کردم اصلا هم نزدم تابرنج ته نگیره ونیازی به همزدن نداشته باشه.زعفرون آب کرده رو اضافه کردم تارنگشو به برنج پس بده.وهم زدم .همیشه زعفرون رو قبل شکر اضافه میکنیم چون بعدش دونه های برنج خوب رنگ نمیگیره‌.اگه آب نیازه درهمین مرحله میریزیم .حالا شکر رو کم‌کم ریختم وهم زدم.خلال بادومی که دوساعت قبل باگلاب خیس کرده بودم را اضافه کردم وهم زدم.من یه کره ۵۰گرمی ودوقاشق روغن جامد ریختم وهم زدم باز .شله زرد رو به مدت یه ربع تانیم ساعت بادمکنی وشعله پخش کن دم انداختم وگاهی درشو برمیداشتم وهم میزدم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏳جشن بزرگ 🌹 👌 در سالروز حجاب 🌸 و همزمان با روز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) 🌸 ⏪ تهران ؛ دوشنبه ۲۱ تیر ماه ساعت ۱۷ میــــــــــدان امام حسین (؏) با حضور میهمانان ویژه 👏👏👏 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍃سفره ی رضوی 🌸امام رضا(ع): 1⃣حضور و را در سفره لازم می دانند و فرمودند: مایه ی ، و است. 2⃣ توصیه کردند غذای مرا در بپزید. 3⃣ حضور در سفره ی غذا از جمله تره ، برگ چغندر ، کاسنی و خرفه. 4⃣توصیه به مصرف و منع از شکر چغندر قند و آنرا موجب سودازایی معرفی کردند. 5⃣ تاکید می کردند زمانیکه من می آیم کسی از سفره نشود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺