eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک عالمه حس اقتدار توی این کلیپه رهبـــر اگــــر فرمان دهد... لبیک یا خامنه ای✌️❤️   @sofrebanovanbeheshti
هم اکــــــــــنون «تروکاژ» روی آنتن شبکه سه سیما این مستند روایتی متفاوت از نحوه مدیریت سلبریتی‌ها در غرب است @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلاس آنلاین خانم صدیق عزیز در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ سلام به همه کدبانوهای بهشتی و نوجوان های گل گروه روزتون بخیر باشه ان شاء الله، درخدمتون هستم با اموزش شیرینی کشمشی😋😋😍😍 مواد لازم برای شیرینی خوشمزه رو آماده میکنیم فرمون رو روشن میکنیم میزاریم گرم بشه. 👇 آرد2+یک سوم پیمانه،290گرم لیوان استاندارد تخم مرغ 2عدد پودر قند2پیمانه 250گرم کره150گرم وانیل 1ق چایخوری کشمش100گرم عشقم بچه هام 😊😊😍 @sofrebanovanbeheshti
۲- پودر قند کره رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه   @sofrebanovanbeheshti
۳- حین کار دور گیری میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
۴- بازم هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه😊 @sofrebanovanbeheshti
۵- تخم مرغ اول و میزنیم بازم هم میزنیم. @sofrebanovanbeheshti
۶- یکم حالت خمیری میگیره☺️ @sofrebanovanbeheshti
۷- تخم مرغ دومم میزنیم و بازم هم میزنیم @sofrebanovanbeheshti
۸- حالا نوبت وانیل هست. @sofrebanovanbeheshti
۹- خوب هم میزنیم😉 @sofrebanovanbeheshti
۱۰ -بعد آرد و تو سه مرحله با الک اضافه میکنیم☺️ @sofrebanovanbeheshti
۱۱-حین کار یادتون نره دورگیری بکنید. @sofrebanovanbeheshti
۱۲- مرحله دوم الک کردن آرد @sofrebanovanbeheshti
۱۳- مرحله آخر ریختن آرد😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۴- تو این مرحله میتونید از خمیر زن همزن استفاده کنید 😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۵- به این شکل @sofrebanovanbeheshti
۱۶ -کشمش رو با آرد مخلوط میکنیم، اضافه میکنیم😊 @sofrebanovanbeheshti
۱۷- با لیسک قشنگ مخلوط میکنیم 🙃 @sofrebanovanbeheshti
۱۸- تو یک لیوان قیف رو قرار میدیم و مواد رو داخلش میریزیم😌 @sofrebanovanbeheshti
۱۹- قیف رو میبریم زیاد کوچیک و بزرگ نبرید مواد زیاد سفت یا شل نیست، بعد تو سینی پایپ میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
۲۰- زیاد بهم چسبیده نزنید، چون حین پخت کمی پهن میشه🤪 @sofrebanovanbeheshti
۲۱- فاصله اش اینطوری باشه خوبه😊 @sofrebanovanbeheshti