eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 اگر اشترودل رو امروز بپیچیم و روش رو بپوشانیم و بگذاریم یخچال و فرداش بزاریم توی فر ، مشکلی پیش میاد؟ 👇 بله عزیز خمیر پف میکنه بهتره خمیرشو درست کنید اگر عجله دارید بزارید یخچال موقع استفاده ۲ ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه بعد درست کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 میشه فوت و فن عدس پلوی خیلی خوشمزه رو بگین؟و همینطور ادویه هایی که خوش عطر و طعمش میکنه 👇 عدس خیلی نپزید که له بشه برنج رو از قبل با نمک و اب سرد خیس کنید بزارید خوب اب عدس پخته شده گرفته بشه تا برنج خمیری نشه همراه با عدس که لابلای برنج میریزید کمی کره اب شده و خیلی کم دارچین رو عدسها بریزید اگر از کشمش هم استفاده میکنید پیاز خلالی سرخ کنید طلایی رنگ که شد بردارید و تو تابه جدا کره و کمی روغن بریزید کشمش هاتونو تفت کوچولو بدید و وقتی خاموش کردید کمی دارچین روشبپاشید و هم بزنید زعفرون هم که اخر سر با کمی برنج سفید مخلوط کنید برای تزیین @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️هوشیار باشیم ⚠️ یک شرکت عربستانی در تولید مواد خوراکی، رقیب جدی شرکت میهن شده در صادرات به عراق! 😔 بعید نیست این بازی‌هایی که رسانه‌های وابسته به سعودی درآوردن، یه نوع خوش رقصی برای اربابانشون باشه! برای کنار زدن محصولات ایرانی شرکت میهن ۳۰ هزار تا کارگر داره دشمنان سعودی می‌خوان این شرکت ورشکست بشه ایرانی هوشیار باش! 🇮🇷✌️ محصولات ایرانی از جمله میهن رو حمایت می‌کنیم ✌🏻🇮🇷 هر محصولی که توپخانه تبلیغاتی سعودی، و بی بی سی انگلیس، علیه اون شایعه پراکنی کنن، یعنی اونجا پاشنه آشیل دشمن در صادرات خارجی و رقیب اونا شده لذا ماها برای حمایت، دقیقا همون محصول رو می خریم ✅🛒🛍💫   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید 😢 تمنای کارگران شرکت "میهن" برای اتمام قائله تحریم این شرکت ✅ انقلابی های عزیز برای حمایت از میهن خیرات و خرید این روزهاتون رو از محصولات خوب "میهن" انتخاب کنید حتی کیک کوچک برای خیرات گزینه مناسبیه🤩 🇮🇷هوای میهن رو داشته باش هم میهن🇮🇷   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم😍👇 سينه مرغ دو عدد ژامبون مرغ پنير موزارلا ٢٠٠گرم(ورقه اى و رنده) گوجه نمك و فلفل و آويشن و ادويه
خمیر جادویی👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊⃢🌷 کلیپی از 🥀 + دو روز دیگه میوفتیم میشیم، دوتا عکس نیست ازمون ... میگن طرف شهیده دوتا عکس نداره...😔💔 ✍جالب بود🤩 چقدر خوبه که تو زندگی مون همیشه به ‌شهادت فکر کنیم و آرزو مون شهادت باشه طوری که حتی برا عکس انداختن هم ....😭 شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
-🕊⃢🌷 مادر شهید گفتن که فیلم های بی پیراهن پسرم رو پخش نکنید.✋ آرمان من هیچوقت جلوی نامحرم حتی آستین کوتاه هم نمی پوشید و خیلی اهل رعایت بود. - فدای امام مظلومی که پیکر عریانش روزها بر خاک گرم رها شده بود... 😭😭   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قلیه دزفولی🍲 🔸طبع غذا: گرم و تر رو به اعتدال 🔹موادلازم: گوشت گوسفندی همراه با دنبه ۲۵۰گرم بلغورگندم ۲۰۰گرم لوبیا چشم بلبلی ۱۰۰گرم نخود ۱۰۰ گرم سیر ۱بوته پیاز ۳عدد آلو ۱۰۰گرم رب انار ملس حدود ۵۰ گرم بستگی به ذائقه دارد شکر قهو‌ه‌ای به مقدار لازم و ذائقه نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹دستورپخت: بلغور و حبوبات را از قبل خیسانده و گوشت و پیاز و سیر خرد شده و حبوبات را و با مقدار لازم آب روی حرارت گذاشته و بعد از ۱ساعت بلغور خیسانده و آلوها را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. با شعله کم می‌گذاریم کاملاً پخته و جا بیفتد و در حین پخت چند بار هم می‌زنیم و ۱ساعت مانده به پخت رب انار را اضافه می‌کنیم. و موقع سرو از پودر پونه استفاده می‌کنیم. این غذا ملس و خوش طعم هست. می‌تونید از شکر قهوه‌ای بنابه ذائقه استفاده کنید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ صبحم بنامتان ❤️ ســــــــلام ســـــلام صد تا ســـــلام هزار و سیصد تا ســـــلام 😁✋ صبح پاییزی تون پر نشاط🍁🍂 سرحال و قبراق هستی؟ اگه بی هدف بیدار شدی برو دوباره بخواب😴😜 میدونم حتما الان با برنامه و دقیق داری به صبحانه ی پر انرژے🍳🥚🥞 و ناهار خوشمزه 🥘🥗و بازی با بچه ها 🎯🎲🎨🎭و مطالعه📚📖 و... فکر میکنی؟😉👌 یه مامان باید شاد و پر انرژی و با برنامه باشه✅😉 خب خب دیگه وقتشه کلیپ پاییزی 🍂🍁بالا 👆رو ببینی و انرژے بگیری و بعدم بری سراغ کارات😌 بزن بریــــــــــ🏃‍♀ــــــــــم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه چونه خمیر از نانوایی گرفتم دوتخم مرغ رو خوب بهم زدم نصف استکان آب جوش به تخم مرغها اضافه کردم وسریع بهم زدم تا تخم مرغها نبره وبعدبه مقدار کم زردچوبه اضافه کردم ونمک چون چونه خمیر کم‌نمک بود بعد مواد آماده شده رو به خمیر اضافه کردم خوب چنگ زدم تا تخم مرغها جذب خمیر بشه به مدت یک ساعت گذاشتم خوب استراحت کرد در ماهی تابه ای به مقدار کم روغن ریختم خمیر رو ریختم گذاشتم روی گاز با شعله خیلی کم به مدت ۱۰دقیقه تا یک ربع سرخ شد بعد اونطرف خمیر رو بر گردوندم به مدت یک ربع (باید چک کنید ) جا‌همتون سبز می تونید اگر دوست داشته باشید در خمیرتون از سیادونه گشنیز پودر شده استفاده کنید که طعم خوشمزه ای به کماچتون میده می تونید در قابلمه ای کوچک روغن ریخته و خوب داغ شد با یک قاشق غذاخوری از خمیر برداشت و در روغن سرخ کرد که کماج لقمه ای بهش میگن وبعد در شکر درشت غلطوند خوشمزه میشه   @sofrebanovanbeheshti
😋🥧 مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ لیوان روغن مایع ⅔لیوان شیر یا آب ½لیوان شکر ۱ لیوان وانیل ¼قاشق چای‌خوری بکینگ پودر ۱ق مربا خوری پودر هل ¼قاشق چای‌خوری شکلات چیپسی برا روی کیک به مقدار دلخواه شکلات چیپسی رو از عطاریا تهیه کنید؛ میتونید کلا حذفش کنید و خال‌خالی نکنید کیکو!😊 1⃣ آردو به همراه بکینگ‌پودر و پودرِ هل درون الک می‌ریزیم و ۳ مرتبه الک می‌کنیم 2⃣تخم‌مرغو به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط تخممرغ کرم رنگ و کش دار شود، سپس روغن مایع را اضافه میکنیم 3⃣حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدنِ روغن هم میزنیم، سپس شیریا آب را اضافه میکنیم و مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در ادامه مخلوط آرد را طی۳مرحله به مواد اضافه میکنیم 4⃣مایه کیک را ابتدا با لیسک یا قاشق به یک سمت هم می‌زنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه با دور کند همزن برقی در حد ۲۰ثانیه مخلوط میکنیم، تاگلوله‌های آردِ درون مایهِ کیک باز شود! 5⃣اگه دیدین مایه سفت شده،کمی آب یا شیر اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا مایه‌ نسبتاً رقیق بشه!(خیلی شُل نباشه) 6⃣قالبو چرب و آردپاشی کرده،و مایه‌ کیکو میریزیم توش،بعد کف قالب را به زمین زده تا حبابهای کیک خالی بشه، درآخرشکلات چیپسی‌ رو،روی مایه می‌پاشیم! 8⃣کیکو درون فر با دمای ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بمونه، سپس با خلال تست میکنیم اگر آماده بود، از فر خارج میکنیم، و بعد از اینکه سرد شد از قالب جدا میکنیم!👌   @sofrebanovanbeheshti