eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــــــــــــــلام خانم خوشگلا🤩✋ صبح روز عیدتون پر از شادی و نشاط و برڪت😍 (ع)✨ و بر شما جوانان و جوان دلانِ کانال مبارکباد✨ تو این اعیاد تا میتونی صفـا کن😉👌 و از عطر خوشش لـــــذت ببر 😌 رو به خدا بسپار ....🤩 وقتی خودت رو به خداسپردی دیگر نگران هیچ طوفانی نباش!✋ کشتی نوح را یک غیرحرفه ای ساخت... و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای...! 👌 😉😁😐 خب حالا روز عیدی میخوای چکارا کنی؟🤔 حتی اگه هم تموم نشده حتما وسط کار به خودت استراحت بده😁 یه کیک خوشمزه 🎂🍮🍰بپز مداحی هایی که دیروز در کانال قرار دادم رو پخش کن🔈 و بذار حال و هوای خونه باصفا بشه🤩 بزن بریــــــــــــــــــــم برای جشن 🎊و سرور 🎈و شادی🎁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سمنو رقیق شده دو لیوان آرد ا و۱/۲لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری هل به دلخواه من ادویه گداخته داشتم یه قاشق چای خوری ریختم روغن یک چهارم لیوان شکر تخم مرغ وانیل باهم زدم تا کرمی رنگ بشه‌.روغن دو لیوان سمنو بهش اضافه کردم.در حد مخلوط کردن زدم دو لیوان آرد با بکینگ پود سه بار الک کردم بعد بعد هل ادویه گداخته را به آرد اضافه کردم به مایه تخم مرغ اضافه کردم ، بعد قالب چرب کردم ریختم قلب گذاشتم تو فر از قبل گرم شده. ان شاءالله که تونسته باشم خوب توضیح بدم.   @sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی بیسکویت_سلیاک از استاد قهرمان زاده اول از بیماری سلیاک بگم‌، یه نوع بیماری هست که فرد بیمار بخاطر اینکه داخل روده اش پرز نداره نمی تونه نان تهیه شده از آرد گندم رو بخاطر داشتن گلوتن بخوره پس باید یه نون یا شیرینی باشه که این افراد هم بتونن استفاده کنند البته این بیسکوئیت انقدر خوشمزه هستش که خیلی از افراد عادی نیز با خوردن این بیسکوئیت طرفدارشن. مواد لازم: آرد نخود ۱۰۰ گرم آرد برنج ۱۰۰ گرم آرد ذرت ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم(البته اگه دوس دارین شیرین باشه و وجود شکر اختیاریه) آب به میزانی که بتونید راحت قیف بزنید چون در این مخلوط نه بکینگ داریم نه بهبود و نه خمیرمایه پس ترسی از طریقه مخلوط کردن رو نداشته باشید و با دست و هر همزنی که در دسترس داشته باشید به راحتی هم بزنید و داخل قیف بریزید کف سینی کاغذ پهن کرده و قیف بزنید بعد قیف زنی مهر برنجی یا قالب نان پنجره ای رو داخل یه کاسه آب فرو برده در هر بار مهر زنی و روی خمیرای قیف زده رو با مهر صاف کنید داخل فر با درجه ۱۸۰ فر خونگی بندازید و هر وقت کناره هاش طلایی شد از فر بیرون بیارید تشکر از توجهتون رسپی از حیدر قهرمانزاده   @sofrebanovanbeheshti
خرما یک کارتن رو هسته جدا کردم و با چرخ گوشت له لردم. 1لیوان آرد تفت دادم 2تا کره20گرمی داخلش وهمان طور که داغ بود خرما اصافه کردم وبا دست ورز دادم تا کاملا مخلوط شد وروی سلفون پهن کردم بعد گردو پودر نارگیل وکنجد ریختم وردنه کشیدم واخر سر با سلفون رول کردم ودر یخچال 1ساعت وبرش دادم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روز جوان به هایی که جوانیشون رو فدای امنیت ما کردن مبارک 🎉🎉🎉 😍علی اکبرهای رهبرم روزتون مبارک جوانانی که هیچگاه پیر نمی‌شوند از قاب عکس نورانی شان همیشه به ما لبخند می‌زنند😍❤️ مثل محسن‌ها، ابراهیم‌ها، محمدها، میثم‌ها، امیرها، علیرضاها...و.... الهی که در نهایت؛ نام ما هم در میان این نامها ‌باشد🤲   @sofrebanovanbeheshti