eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🔅 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان🌙 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅ 🖤 سلام دوستان عزیزم طاعات وعباداتتون قبول ▪️تویى كه ثروت خود بى دريغ بخشيدى ▪️به همسرى كه مقامش به حق بود والا ▪️چو گشت معتكف كوه نور، همسر تو ▪️توئى كه بوده اى چشم انتظار راه حرا 🏴 (س) را خدمت شما بانوان روزه دار و مومن تسلیت عرض می نماییم🏴 امروز دهم سالروز وفات ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها است (عام الحزن =سال غم واندوه رسول الله)😔 از الان تا غروب با تلاوت سوره مبارکه یس و صلواتِ بسیار و فراوان عرض تسلیت خودرا به محضر نورانی آقارسول الله (ﷺ) حضرت زهرا (س)ابلاغ نماییم😭😭 یا اینکه به نیت ایشون به نیازمندان کمک کنید یا امشب تون رو به نیت ایشون درست کنید و به بچه ها و اعضای خانواده هم بگید که افطار امشب نذر خانم خدیجه سلام الله هست خلاصه برای مادر حضرت زهرا سلام الله علیها کم نذاریم🖤 امیدوارم نظر لطف و محبت خانم حضرت خدیجه سلام الله علیها شامل حال تک تک مون بشه🤲 رسول خدا(ص) بعد از وفات حضرت خدیجه (س)هرسال روز وفات ایشون برای دوستانشون هدیه میبردن و قربانی میکردن و برای دوستان حضرت خدیجه سلام الله علیها میبردن فقط چون دوستان حضرت خدیجه☘بودن😢 حالا به نظرتون ماهم دوستان حضرت خدیجه (س) نیستیم؟😢 من که بعید میدونم شما چی؟ پس یاعلی✋بگو پاشـــــــــو یه حرکتی کن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با دستور در پست های بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم براى خمير: . آرد ٢ و ١/٢ پيمانه ( متغير) شير ١/٢ پيمانه بكينگ پودر ١ ق چ پودر هل يا وانيل ١/٢ ق چ كره يا روغن جامد يا مايع ٢ ق غ تخم مرغ يك عدد . مواد لازم براى شربت: . آب ١ پيمانه شكر ٢ پيمانه هل چند دانه زعفران دم كرده ٢ ق غ آبليمو يك ق غ ( گلاب به دلخواه) . اول شربت رو مثل شربت بامیه آماده میکنیم. ابتدا تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم. حالا زمانی که تخم مرغ از لختگی خارج شد، وانیل یا اسانس یا پودر هل را به همراه روغن مایع و شیر به تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه نصف آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم.در این مرحله مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه باقی مانده آرد را درون الک می ریزیم و الک می کنیم، سپس به تدریج به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم.حالا زمانی که خمیری نرم و لطیف حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.سپس روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون محیط استراحت کنددر این مرحله پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا روی سطح کار قرار می دهیم و با کمک وردنه به صورت نازک پهن (خیلی هم نازک نکنین)می کنیم و با کاتر یا چاقو برش میزنیم(برش لوزی یامربع)حالا درون یک قابلمه مناسب به اندازه ای که گوش فیل ها درون آن شناور بمانند روغن اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه گوش فیل ها را درون روغن قرار می دهیم.در این مرحله دو طرف گوش فیل ها را کاملا سرخ می کنیم تا طلایی شوند، سپس از قابلمه خارج می کنیم و به صورت داغ درون شربت بار سرد شده قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم گوش فیل ها به مدت ۳ تا ۴ دقیقه درون شربت بمانند.   @sofrebanovanbeheshti
آب سرد 1لیوان کره 50 گرم شربت بار(شربت زولبیا بامیه) 2 قاشق عذاخوری آرد 1 لیوان تخم مرغ 2 تا 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری . آب+کره+شربت بار را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی ریز جوش شد بلافاصله همه آرد را یکجا اضافه و مرتب و تند تند هم بزنید تا مواد به صورت خمیر در بیاید. حرارت کاملا کم باشه و 5 تا 7 دقیقه مدام با قاشق خمیر را باز و بسته کنید تا آب اضافی داخل خمیر به تدریج تبخیر شده و خمیر پوک و سبک شده به صورت توپ یکدست و لطیفی دربیاید. اگه مرحله داغ زدن صحیح انجام نشه بامیه ها بعد از پخت نرم میشن. وقتی خمیر آماده شد آنرا به ظرف دیگه ای منتقل و کمی باز کنید تا خمیر ولرم شود. 2 عدد تخم مرغ را دانه دانه به خمیر اضافه کنید. دقت کنید تخم مرغ اول که کاملا به خورد خمیر رفت بعد از آن تخم مرغ دوم را اضافه کنید. همراه با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه کنید. کمی از خمیر را برداشته و امتحان کنید اگر چسبندگی آن مطابق ویدئو بود دیگه نباید تخم مرغ اضافه کنید،در غیر اینصورت تخم مرغ سوم را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و کم کم به خورد خمیر بدید تا جایی که چسبندگی خمیر به حد مورد نظر برسد. اگه تخم مرغ بامیه کم باشه بامیه سفت و اگه زیادتر از حد لازم باشه، بامیه نرم میشه. خمیر آماده را در قیف با ماسوره ستاره بزرگ بریزید . نوک قیچی را در روغن بزنید و خمیر را به سایز دلخواه برش زده در تابه داخل روغن سرد بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و بامیه ها را سرخ کنید . به تدریج با گرم شدن روغن بامیه ها پف کرده و حجمشون دو برابر میشه. گاهی هم بزنید تا بامیه ها یکدست سرخ و طلایی شوند. به تدریج با طلایی شدن بامیه ها وقتی به هم برخورد میکنند صدای کرانچی شدنشون رو میتونید بشنوید. بامیه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و در صافی بریزید و بلافاصله در شربت کاملا سرد و غلیظ بریزید و هم بزنید . مواظب باشید بامیه بیشتر از 2 دقیقه داخل شربت نماند وگرنه زیاد شربت جذب کرده و کمی نرم میشود. دقت کنید هم برای سری اول و هم دفعات بعدی باید روغن سرد شود و بعد خمیر قیچی شده را در روغن سرد بریزید. حتما بامیه را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. حجم زیادی بامیه با هم در روغن نریزید تا جای پف کردن و سرخ شدن داشته باشند وگرنه بامیه نرم میشود. شربت سرد باشه،قوام کافی داشته باشه،بامیه کاملا مغز پخت و پوک بشه،بیرون یخچال بدون درپوش نگهداری شود اشپزی مدرن   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا