eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
5.5هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اون‌قدر آدمها قبل من و شما 🍁غصه خوردند، 🍁گریه کردند ، 🍁عاشق شدند، 🍁فارغ شدند.... اون‌قدر آدمها قبل من و شما 🍂بردند، باختند، 🍂گذاشتن رفتند .. 🍂از دیگران بریدند.. اون‌قدر آدمها قبل من و شما 🍁 به گذشته‌شون فکر کردند، 🍁حسرت خوردند، 🍁بغض کردند... اما حالا کجا هستند؟ 🍂 پس رفیق رها کن ، 🍂 رها کن و شاد باش.. 🍂از امروزت ، از زندگیت لذت ببر.. سلااااام اهالی بهشت 🌱 سه شنبه تون در پناهِ ائمه بقیع علیهم السلام 💚 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 تخم مرغ:3عدد شکر:3/4لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته آرد:1/5لیوان آب پرتقال یا شیر یا ماست:نصف لیوان ب پ:1و1دوم ق چ اسانس و رنگ خوراكى:به میزان دلخواه اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر(من یه پیمانه ریختم)و اسانس پرتقال(من رنده پوست پرتقال ریختم) رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده(من آب پرتقال ریختم)و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه(طبق معمول باهمزن هم زدم😜)،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده(ولی من استفاده نکردم)،موادو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 اموزش کیک ژله ای پرتقالی مامان علی و فاطمه و زینب ❤️❤️❤️   @sofrebanovanbeheshti
ماش یک لیوان برنج نیم دانه نصف لیوان پیاز دوعدد متوسط سیر چند حبه سبزی آش و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج و ماش رو جداگانه خیس کردم در یه قابلمه ماش رو به همراه یک قلم گوساله و آب ریختم و شعله روشن کردم آب کم نریزید به اندازه ای که همه مواد توش بپزن و جا بیفتن دو ساعت طول کشید تا ماش بپزه بعد نیم دانه رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم یک ساعت باهم بپزن بعد جداگانه پیاز تفت دادم و بهش سیر اضافه کردم من کمی تو این مرحله به پیاز روغن دنبه هم اضافه میکنم بعد پیاز داغ رو به آش اضافه کردم بعد از نیم الی یک ساعت سبزی آش رو اضافه کردم بعد نیم ساعت هم که کاملا همه چیز پخته بود و جا افتاد خاموش کردم راستی نمک و ادویه دلخواه رو بعد از اینکه ماش پخت اضافه کردم با سیر داغ و نعنا داغ تزئین کردم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا