#شیرینی_پفکی 👇 ❤️
سفیده تخم مرغ ۵ عدد ❤️
پودر قند یک ونیم پیمانه ❤️
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری ❤️
پودر پسته وخلال بادام برای تزیین ❤️
مقداری وانیل نوک قاشق چای خوری❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
سفیده راهمراه با ابلیمودر حدی میزنیم که از کاسه نریزد
بعد وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم
اگر بخواهیم شیرینی ها رنگی شود چند قطره رنگ مجاز که من ترجیحا از رنگهای طبیعی استفاده میکنم به آن میزنیم و داخل قیف ریخته و کف سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم وروی ان از شیرینی شکوفه های ریز میزنیم ودر فر که از قبل با حرارت ملایم گرم کرده ایم قرار میدهیم
درجه فر باید روی ۱۴۵ درجه وبه مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم تا شیرینی ها به اصطلاح خشک شود
بعد فر را خاموش کرده ومیگذارم شیرینی سرد شده وبعد از روی کاغذ برداشته ودر ظرف میچینیم🌹🌹🌹🌹😋
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_آلمانی
#شیرینی_مشهدی
آرد ۵ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق
شیر یک سوم پیمانه
روغن یک و یک سوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
عسل دو قاشق سر پر
مربا به مقدار لازم
و شکلات تخته ای برای تزئین
ابتدا پودر قند و روغن را به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم
بعد به ترتیب شیر عسل تخم مرغ وانیل را مخلوط میکنیم ولی زیاد هم نمیزنیم و بعد آرد را که الک کرده ایم را به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم زیاد نباید ورز دهیم که به روغن بیفتد .
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم و بعد قالب میزنیم و ته سینی فر را کاغذ روغنی میگذاریم و شیرینی ها رو می چینیم و داخل فر که ازقبل گرم کردیم و با درجه ۱۷۰ و به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم.
بعد که شیرینی ها پخته شد می گذاریم خنک شود و بین آنها را مارمالاد یا مربا میزنیم و روی شیرینی ها را با شکلاتی که بن ماری کردیم تزیین می کنیم.
روغن من جامد بود .
چون با روغن جامد شیرینی لطیف تر می شود و ماندگاری بیشتری دارد.
@sofrebanovanbeheshti