🚫خیانت طب صهیونیستی درباره #شام
👌مهمترین وعده در طول شبانه روز شام است که قدرت بدن در آن وقت تامین میشود، اهل بیت بسیار تاکید بر خوردن شام میکردند .
👈درروایتی میخوانیم : "طعام الیل افضل من طعام النهار"یعنی غذای شب بهتراز غذای روز میباشد.
👈در روایتی دیگر میخوانیم:شب باشکم پر بخوابید تا پیری به سمت شما نیاید وبدن قوی شود.
👈در جایی دیگر میخوانیم:اگر شام نخورید رگی در بدن شما میمیرد که تا اخر عمر احیا نمی شود.
♦️عنه ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ: ﻟﺎ ﺗَﺪَﻋُﻮﺍ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀَ ﻭﻟَﻮ ﻋَﻠﻰ ﺣَﺸَﻔَﺔٍ، ﺇﻧّﻲ ﺃﺧﺸﻰ ﻋَﻠﻰ ﺍُﻣﺘﻲ ﻣِﻦ ﺗَﺮﻙِ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀِ ﺍﻟﻬَﺮَﻡَ ؛ ﻓَﺈِﻥﱠﱠ ﺍﻟﻌَﺸﺎﺀَ ﻗُﻮﱠﱠﺓُ ﺍﻟﺸﱠﱠﻴﺦِ ﻭَﺍﻟﺸّﺎﺏﱢﱢ.
♦️ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ: ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺷﺎﻡ ﺭﺍ ﻭﺍ ﻣﮕﺬﺍﺭﻳﺪ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﻯ ﺧﺮﻣﺎﻯ ﺧﺸﻜﻴﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ﻣﻦ ﺑﺮ ﺍﻣّﺖ ﺧﻮﻳﺶ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ، ﺑﻴﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻭﺍ ﮔﺬﺍﺭﺩﻥ ﺷﺎﻡ، ﭘﻴﺮﻯ (ﺩﺭ ﻫﻢ ﺷﻜﺴﺘﮕﻰ) ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻏﺸﺎﻥ ﺁﻳﺪ ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺷﺎﻡ، ﻣﺎﻳﻪ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪﻯِ ﭘﻴﺮ ﻭ ﺟﻮﺍﻥ ﺍﺳﺖ.
🔻درحالی که پزشکی جدید که تمام اصول طبی خود را از یهود گرفته است میگوید: شام نخورید ویا بسیار سبک بخورید و درمقابل روز، غذای زیادی بخورید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔹زمانی دست از غذا خوردن بکشيد که حدود ٨٠درصد احساس سيری ميکنيد.
🔹محققان ميگويند مغز ما حدود ١٠_٢٠دقيقه از معدهمان عقبتر است.
🔹اگر صددرصد خودتان را سير و ميز غذا را ترک کنيد، بعد از ٢٠ دقيقه، کاملا متوجه خواهيد شد که بيش از نياز بدنتان غذا خوردهايد.
🔹 همين پرخوریها به مرور زمان باعث اضافهوزن، بالا رفتن کلسترول بد خون، ابتلا به ناراحتیهای قلبی روحی میشود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716362.mp3
3.95M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء سیزدهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5866199360898859182.mp3
11.34M
﷽
#مناجات_سحر
🔷 «مناجات پنجم سحر ماه مبارک رمضان»
یا عُدّتی فی کُربَتی.....
💭 #حاج_محمدرضا_بذری
التماس دعا 😭😭🙏🙏
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سحری دیشبمون
#خورش_گوجه.👇
مثل املت میمونه😀
فقط سیرداره.
گیلانیهای چیزدیگه بهش میگن🙈🙈
موقعی که وقت ندارید.
یاحال نداریداین غذاخیلی خوبه😂😂
سلام😍
5حبه سیر.
چون خیلی دوست داریم روریزخردکردم
باکره محلی تفت دادم
بعدگوجه پوست کنده روخردکردم ریختم در خورش
خوب که پخت .
وقتی هنوزاب داره دوتاتخم مرغ توش شکستم نمک وفلفل وزردچوبه هم ازاول واخرش زدم😀
سحریمون امادست😀😀
@sofrebanovanbeheshti
#بادمجان_سوخاری 👇
بادمجان قلمی 6 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه ،ادویه
زعفران در صورت دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و چند شکاف کوچک روی آن میزنیم بعد روی آتش کبابی کرده و پوست آن را می کنیم .
باید دقت کنید سر بادمجان کنده نشود 👌
سپس با گوشت کوب یک فشار روی بادمجاها میدهیم تا کمی تخت شود ولی له و نافرم نشود ...
در ظرف دیگری تخم مرغها را همراه ادویه جات و نمک مخلوط کرده و بادمجانها را آغشته به تخم مرغ کرده ،سپس هر دو طرف را در پودر سوخاری میزنیم.
پس از اینکه روغن داغ شد سرخ میکنیم .
فوق العاده خوشمزه و باب میل بچه هاست 😋😋
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#نان_کرمدار👇
مواد لازم برای خمیر نان: 👇
آرد مخصوص کیک و شیرینی یعنی همون ارد سفید سه تا چهار لیوان
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک چهارم لیوان
پودر خمیر مایه یک ق غذاخوری سر خالی
اب ولرم نصف لیوان
گلاب دو ق غذاخوری
شکر سه ق غذاخوری
ابتدا سه لیوان ارد را دو بار الک کنید بعد پودر خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا تخم مرغ رو هم بزنید گلاب و اب ولرم و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. خب حالا باید مواد خشک رو بهش اضافه کنیم( ارد و پودر خمیر مایه و شکر رو که از قبل هم زدیم)
مواد خشک رو کم کم به مواد مایه اضافه کرده و هم بزنید
خب سه لیوان ارد رو اضافه کردید و هم زدید یه لیوان ارد دیگه داریم.
که باید کم کم و یا قاشق اضافه کنید و ورز دهیم اینقدر که دیگه خمیر به انگشت نچسبه .
برای من از سه و نیم لیوان ارد یکم بیشتر مصرف شد به چهار لیوان نرسید .
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
خب حالا یه خمیر نرم و لطیف داریم که بدست نمیچسبه.
روش رو با سلفون بپوشونید یه حوله هم بندازید روش به مدت یک ساعت و نیم تا دوساعت.
بعد از دو ساعت حجم مواد دو سه برابر میشه.
در طول زمان استراحت ما میریم کرم نون رو اماده میکنیم.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
مواد لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
ارد سفید دو ق غذاخوری
شکر نصف لیوان
گلاب یک ق غذاخوری
شیر یک لیوان
کره بیست گرم
زعفران دم کرده یک ق غذاخوری
اگه گلاب نریختید یکم وانیل به جاش بریزید یا یه کم پودر هل که واقعا طعم کرم رو عالی میکنه.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
ابتدا درون ظرفی زرده تخم مرغ و گلاب رو هم بزنید
سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید
بعد شیر و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید و بعد ارد رو اضافه کرده و هم بزنید مواد رو از صافی رد کنید و روی حرارت کم گذاشته و هم بزنید تا زمانی که مواد سفت بشه . غلظتش مثل یه ماست سفت هم زده اگه خیلی سفت شد یه کم شیر اضافش کنید. مدام هم بزنید و در اخر کره .بعد خاموش کنید بگذارید خنک شه بعد بگذارید یخچال تا حسابی خنک شه .
بعد از استراحت یکم دست رو چرب کن خمیر را ورز دهید و به نه قسمت تقسیم کنید .
خمیر را کف دست پهن کرده ویک ق مرباخوری پر کرم را لای خمیر گذاشته و لبه های خمیر را بهم بچسبانید تا گلوله شود. و یکم با فاصله داخل قالب بچینید. دوباره روش رو با حوله پوشانده به مدت بیست دقیقه. بعد روش رو با سفیده رومال زده و کنجد پاشیده .
بعد درون فر که از قبل گرم کردید گذاشته تا زمانی که روش طلایی شه. ( طبقه وسط) دمای ۱۸۰ .
@sofrebanovanbeheshti
14-NilchiZadeh (8).mp3
9.96M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده
سرکار خانم #نیلچی_زاده
#قسمت_هفتم
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_ششم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیون
قسمت ششم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇