#شور_گوجه_سبز
یا
#ترشی_گوجه_سبز 👇
اگه دوست دارین تو زمستون هم از این خوشمزه ها داشته باشین حتما الان شور یا ترشیش رو درست کنین
درسته طعم اصلیش رو نداره ولی طعم خاص و خوشمزه خودش رو داره
گوجه سبزها رو بشویید
خشک کنید
آب جوشیده خنک شده با نمک فراوون بریزید
بریزید داخل شیشه کنسرو
بعد اگه دوست داشتید یک کم سبزیجات خشک و سرکه هم بهش اضافه کنید
اگه نه که میتونید فقط از نمک تنها استفاده کنید اندازه ها رو چشمی بریزید
بعد درب شیشه کنسرو رو محکم ببندید و داخل یخچال نگه داری کنید و زمستون از این خوشمزه ها استفاده كنيد
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_مرغ👇
اول مرغ(سینه یا ران)را با پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل بزارید آبپز بشه.
بعد هم از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید و یا به صورت تکه های کوچک مکعبی خرد کنید و پیاز داغ بگیرید و تکه های مکعبی رو توش تفت بدید واز زعفران و کمی پودر گل محمدی و ادویه کاری هم میتونید استفاده کنید که بوی زخم مرغ از بین بره و درش رو میگذارید تا آب بندازه و بپزه .
این از مرغ
حالا 3/5پیمانه برنج رو کمی زنده تر از همیشه آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شه
(نکته:برنج که داغ باشه و با مواد ماستی ترکیب بشه بوی خوبی نخواهد داشت).
این هم از برنج یک لیوان ماست و دو عدد تخم مرغ کامل و کمی نمک و زعفران دمکرده به اندازه ای که حیلی خوشرنگ بشه،سه قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری گلاب همه رو مخلوط میکنیم و با چنگال یا همزن دستی هم میزنیم.
اینم از مایع ته چین
برنج آبکش شده را داخل مایع میریزیم دریه ظرف جادار و با قاشق خوب مخلوطش میکنیم.
توی ظرف مناسب که بهتره نچسب باشه(من از چدن گرانیت استفاده کردم) یه کوچولو کره میریزید و با برس دیواره ها رو هم چرب کنید.
مقداری از مواد ته چین رو کف قابلمه میریزید بعد یه لایه از مرغ تون میریزید
من یه کم دارچین هم روی مرغها ریختم و کمی زرشک رو هم تفت داده و روی مرغ ها میریزید و با پشت قاشق خوب فشردم تا منسجم بشه مجددا بقیه ته چین رو روی مرغ ریختم و بازم با پشت قاشق یه کم فشردم.
درظرف رو رو گذاشتم و حدود ده دقیقه با حرارت متوسط گذاشتم و بعد با حرارت کم گذاشتم تا دم بکشه و برشته بشه.
برای تزیین هم زرشک روخیلی کم تفت بدید و در ظرف سرو روی ته چین بریزید
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
شهید حججی.pdf
276.5K
✅مصاحبه با پدر و مادر شهید محسن حججی در رابطه با شیوه تربیتی این شهید عزیز
💢 عمده سوالات در رابطه با نوع #تربیت_فرزند این خانواده بوده و پاسخ های جالبی داده شده است
💠 جهت آشنایی با شیوه تربیت فرزند پدر و مادر شهیدحججی که رهبر انقلاب او را حجت خدا روی زمین معرفی کردند حتما مطالعه فرمایید🙏
#تربیت_مهدوی
🌸 @fereshtehayebeheshti
#ترشی_خرفه👇
بعد از اینکه خرفه رو شستم برگ سبزی خرفه رو به دو یا سه قسمت تکه کردم .
بعد یه دو نه بادمجان پوست کنده و یه بوته سیر که پوستش رو درآوردم رو ریختم تو غذاساز .
یه ساقه کرفس و برگهاش رو هم اندازه خرفه ها خرد کردم و سرکه رو جوش آوردم و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زیره وکمی گلپر و نمک رو بهش اضافه کردم.
اول بادمجان و سیر و ریختم یه جوش که خورد کرفس و بعد هم خرفه ها رو اضافه کردم .
مقدار خرفه باید از بقیه مواد بیشتر باشه چون ترشی ترشی خرفه هست😉
بعد ریخت تو آبکش و گذاشتم تا خنک بشه و ریختم تو ظرف ترشی و سرکه هم که خنک شده ریختم روش و درش رو بستم.
البته من یه جور دیگه هم درست کردم یه ظرف دیگه رو فقط خرفه و سیر ریختم .
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_گندم_پرک 👇
گندم پرک ۲ لیوان
یک عدد تخم مرغ
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
شوید یا سبزی معطر به اندازه دلخواه (که من کمی شوید زدم )
گندم پرک خیس شده رو چرخ کردم و بعد تخم مرغ و بقیه مواد را اضافه کردم و خوب ورز دادم و بعد سرخ کردم و خیلی تررررررد شد و بچه هام خیلی خوششون اومد 😋😋😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#کنسرو_نخودفرنگی👇
اول کمی اب نمک درست میکنیم ونخودارو میریزیم توی شیشه واز اب نمک میریزیم روش
وبعد یه قابلمه بزرگ رو اب میکنیم وشیشه هارو با در باز میگذاریم ۴۵دقیقه با شعله کم بمونه
بعد از اون اگر اب شیشه ها کم شده بود
دوباره کمی اب نمک میریزیم روش ودرشو میبندیم با حرارت کم ۴،۵ساعت میگذاریم تا بپزه بعد هم اماده است که نوش جان بشه😉
@sofrebanovanbeheshti
اشکان:
#پنیر_خونگی 👇
پنیر خونگی من با ریحان خشک و کمی زیره
شیر یک کیلو، سرکه 3 قاشق
✅مراحل تهیه:
شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
وقتی شیر به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و سرکه را به آن اضافه کنید.
شیر را هم بزنید تا بریده شود.
پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و شیر بریده شده را در آن بریزید.
سپس لبه های پارچه را به سمت بالا برگردانید و گره بزنید تا دلمه ها جمع شوند.
و آب اضافی خارج شود.
نگران نباشید سرکه همراه با آب اضافی از کیسه خارج میشود و طعمش داخل پنیر نمی ماند.
از همین آب پنیر نگه دارید که بعدا پنیر برش زده رو داخلش بندازید.
کمی نمک بپاشید.
(در این مرحله میتوان مغز گردو و زیره و سیاه دانه و شوید بهش اضافه کنید)
وزنه ای را به مدت حدودا یک ساعت روی پنیر قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.(میتوان قابلمه بزرگی رو پر از آب کرد و به عنوان وزنه روش گذاشت)
پنیر آماده است می توانید آن را برش بزنید . و داخل آب نمک بگذارید
🌸 🍃 🌸
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۰ استاد پرهیزگار .MP3
922.7K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه10🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
امیرعلی⌛🍁:
#فلافل👇
نخود 200 گرم
خمیر نون باگت ا عدد
آرد سوخاری 5_4قاشق غذاخوری
آب یک فنجان
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده 1 قاشق غذاخوری
ادویه(زردچوبه،نمک،پودر انبه،آویشن،فلفل سیاه،جوز هندی،پودر پاپریکا)
تخم مرغ 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم ودر ظرف کوچکی روغن میریزیم
وقتی داغ شد با قالب فلافل در روغن شناور سرخ میکنیم روی توری میگذاریم تا روغن اضافی جدا بشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_توت_فرنگی👇
ارد ۱لیوان ونیم،
بیکینگ پودر ۱و۱/۲ق چایخوری،
نمک۱/۲ق چایخوری،
کره ۶ق سوپخوری،
شکر ۱ لیوان،
وانیل ۱ق چایخوری،
تخم مرغ درشت ۱ عدد،
شکر۲ ق سوپخوری،
شیر نصف لیوان
توت فرنگی ۱۵۰ گرم
اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و۳بار الک میکنیم
۱ لیوان شکرباکره درظرف ریخته وبا همزن میزنیم تاکرمی بشه وحالت کرکی وبی رنگ بگیره
بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم ودوباره میزنیم
وسپس شیر و آرد رو به تناوب اضافه کرده وبا دور کند میزنیم وبعد درقالب ریخته توت فرنگی ها رو درونش فرو میکنیم و۲ق شکر روش میپاشیم
در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_مخلوط👇
سیب زمینی و کدو بادمجون وهویچ از هر کدوم به دلخواه چند تا انتخاب کردم وهمه رو نگینی خرد کردم وسرخ کردم البته سعی کردم که بیشتر بخار پز بشه واز روغن کم استفاده کنم همه رو باهم مخلوط کردم
و بعد چندتا تخم مرغ تو یه طرف جدا شکستم و کمی نمک وزدچوبه وفلفل سیاه وکمی ارد بهش زدم خوب با همزن دستی زدم
بعد مخلوط سبزیجاتم رو توش ریختم وهم زدم
بعد ریختم تو ماهیتابه نچسب که کمی چربش کردم وباحرارت ملایم سرخ کردم
بعدزیرو رو کردم و لایه بعد رو سرخ کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فوری_در_مایکروویو 👇
آرد=4 قاشق غذاخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
شير=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند.
5. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد
@sofrebanovanbeheshti