eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
سه عدد تخم مرغ رو با یک پیمانه شکر و یک هشتم ق چ وانیل رو هم زده تا کشدار شود . بعد به ترتیب نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه پوره اسفناج و نصف پیمانه شیر یا ماست رو اضافه کرده و در آخر دو پیمانه آرد و دو ق چ بکینگ پودر الک کرده رو اضافه کرد. 45 دقیقه 180 درجه رسپی از مژگان خانوم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست.  ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند. قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد و یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوار کردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود. (ویکی پدیا) ادامه دارد..... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 موادلازم: کلم سفید۲لیوان کلم بنفش ۱لیوان ذرت نصف لیوان نخودفرنگی نصف لیوان کالباس۲۰۰گرم هویج پخته اعدد سس مایونز ۱پیمانه نخودفرنگی وذرت راآبپزکرده،کلم هارارنده میکنیم وسپس همه ی موادراباهم مخلوط کرده وکالباس راخردکرده به همراه هویج پخته به بقیه مواداضافه میکنیم. سس رابه موادسالاداضافه کرده وداخل ظرف موردنظرریخته وبه دلخواه تزیین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 شاید همه ما مشکل کپک زدن رب گوجه فرنگی رو داشته باشیم . ✍بهترین راه برای نگه داری بیشتر و جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن رب فریز کردنشه اما گاهی ممکنه به هر دلیلی نخواهیم ربمون رو فریزی کنیم مثلا وقتی احتیاج به استقاده سریع ازش داریم و یادمون رفته بذاریمش بیرون تا یخش یکمی باز بشه.. 👈اگه دوست ندارین ربتون رو فریزری کنین این راه رو امتحان کنین: 🍅اول از همه رب رو داخل یه شیشه خشک و تمیز بریزین و بعد بدون اینکه در شیشه حاوی رب رو ببندین برای چند ساعت داخل یخچال بگذارینش تا دمای رب با دمای یخچال یکی بشه و بعد از اون در رب رو ببندین این کار از بخار گرفتن داخل در رب جلوگیری میکنه و باعث میشه قطره های کوچیک آب زیر در ایجاد نشه و ربتون خیلی دیرتر کپک میزنه و خراب میشه ... حتما امتحان کنین👌 @sofrebanovanbeheshti
میانبر به ابتدای کانال ☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 گردو خرد شده 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیتر نشاسته 2 قاشق غذا خوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری کره 50 گرم بیسکویت 1-2 بسته کاکائو 3 قاشق غذا خوری خامه 150 گرم تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 غذای سه سوت☺️ و خوشمزه👇 رشته پلویی رو مثل برنج آبکش میکنیم کف قابلمه سیب زمینی و رشته رو میریزیم روشم روغن میدیم. این غذا رو با عدس و لوبیا چشم بلبلی هم میشه پخت. البته با رشته محلی خیلی خوشمزه میشه با رشته های بازاری جالب نمیشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماسوره گرد☝️ @sofrebanovanbeheshti
نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.   ماسوره های گرد ( round tips ) از ماسوره های ضروری برای تزیین هستش. برای ساقه، رونه، دورکشی کیک به کار میره. برای نوشتن روی کیک معمولا از ماسوره شماره 3 استفاده میشه اما بسته به بزرگی و کوچیکی کیک میتونه تغییر کنه. پرکاربردترین ماسـوره هاش 5 ، 10 ، 1S هستش.  ادامه دارد...... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دوغ محلی ۱ کیلوگرم نمک به مقدار لازم پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری ۱- دوغ محلی رو بجوشونین تا شروع به قل زدن کنه ۲- 5 دقیقه اجازه بدین تا بجوشه سپس زیر شعله رو خاموش کنین تا از داغی بیفته ۳- یه کیسه پارچه ای نازک انتخاب کنین و دوغ جوشیده رو درون کیسه بریزین زیرش یه ظرف قرار بدین و اویزونش کنین تا آب کشک درون ظرف بریزد ۴- حدود یک ساعت شایدم بیشتر اجازه بدین تا کاملا آب کشک گرفته شود سپس کشک ها را از کیسه به یک کاسه منتقل کنین پودر موسیر ،آویشن و نمک را به کشک اضافه کنین ( نمک رو تست کنین و اگه کمه دوباره بزنین ) ۵- روی یک سینی ، پارچه ایی پهن کنین . کشک ها را گلوله گلوله کنین و روی پارچه قرار دهید سینی را جلوی آفتاب بگذارید و اجازه دهید تا نم کشک گرفته شود حدود یک روز کافیه تا نم کشک گرفته شود سایر نکات👇 حتما از دوغ محلی استفاده کنین چون چربی دوغ حفظ شده اویشن و موسیر کاملا اختیاریه ولی حتما امتحان کنین طعم مخصوصی به کشک میده کیسه ایی که استفاده میکنین مثل تور نباشه . طوری باشه که آب کشک به راحتی از پارچه رد بشه کشک ها بعد از خشک شدن خودشونو جمع میکنن و کوچیک میشن پس تو اندازه ایی که گلوله میکنین این نکته رو به خاطر داشته باشین با آب کشک قره قروت درست کنین آب کشک رو بگذارین بجوشه تا مثل کارامل قهوه ایی بشه تررش و خوشمزس هر چی دوغتون چرب تر باشه موقع خشک شدن تیره تر میشه💁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول از همه بگم این پیاز ترشی که رنگش کبوده به پیاز ترشی قزوین معروفه چون قزوینیا خیلی به رنگ ترشی اهمیت میدن و اصلا اگر این رنگی نشه اونو قبول ندارن و میگن حتما به دستمون نیافته که رنگش کبود فیروزه ای نشده ولی من امروز بهتون آموزش میدم که اینا فقط فوت و فنی هست که شاید شما خبر نداشتید😍😍😍😍و حتما در آینده دستور پیاز ترشی که به رنگهای دیگه هم هست آموزششو میگذارم😊 پیاز بنفش 1 کیلو سیر رنده شده 300 گرم نعنا 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 لیتر ابتدا پیاز رو پوست کنده و با چاقو روش رو چهار قاچ کرده بطوریکه حالت باضافه روش بیفته فقط در این حد مواظب باشید از هم جدا نشه حالا توی یه ظرف شیشه ای کمی پیاز ریخته روی پیاز کمی سیر رنده شده و یک قاشق نعنا (البته شما اینجا میتونید سیر و نعنا رو اول باهم مخلوط کنید و مخلوطشو بریزد) و کمی نمک و اینکار را تا سه مرحله انجام بدید تا همه مواد تمام بشه در آخر سرکه رو روی مواد ریخته ویه پارچه تمیز روی سر شیشه بگذارید و حالا درشو روش بگذارید و درشو محکم ببندید و داخل یه پلاستیک مشکی قرار بدید تا بهش به هیچ عنوان نور نخوره و در جای گرم کنار شوفاژ یا بخاری قرار بدید بعد از حدود یک ماه دیگه ترشی ما آماده است . و اما یه روش دیگه که پیاز ترشی ماسبز کبودی بشه اینه که مواد لازم طبق همون دستور انجام بدید و فقط اینکار رو بکنیدکه پیاز ترشی رو در محیط آشپزخونه داخل کابینت که بهش نور نخوره به مدت 40 روز قرار بدید بعد از 40 روز اونو درجای خنک و یا یخچال بگذاری اون موقعه ترشی ما آماده هست. @sofrebanovanbeheshti
👇 دوتاسه بسته بیسکوییت پتی بور 1بسته خامه صبحانه (قوطی کوچیک سفیدرنگها) پنیرخامه ای 200گرم شکر1/2 پیمانه نسکافه 1فنجان میتونید1تادوقاشق نسکافه رودریک فنجان ابجوش حل کنیدیاازاین کافی میکسهای آماده دریک فنجان ابجوش بریزید وبگذارید خنک شه بعد پتی بورها رو دونه دونه تونسکافه بزنید فقط کوتاه باشه وسریع دربیارید تا هردو خمیرنشه😉در ظرف مورد نظرتون کل ظرف رودوردیف روی هم پتی بوربچینید (پنیر+خامه+شکرویکم وانیل رومخلوط کنید وخوب هم بزنید) حالا از مایه خامه و پنیریه لایه بریزیدرووی بیسکوییتها دوباره دوردیف بیسکوییت پتی بوربچینید حالا1ق غ ژلاتین حلال رو به روش بن ماری حل کنید و به بقیه خامه و پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید روی بیسکوییتهاتون بریزید و روی ظرف سلفون بکشید وچندساعت بگذارید داخل یخچال بعدازخنک شدن ژله بلوبری رومیریزیم . نوش جان😊 @sofrebanovanbeheshti
موادلازم برای تهیه فلافل @sofrebanovanbeheshti
موادآماده شده فلافل @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا